Hvordan tjener gratis VPN-udbydere penge?

Enhver, der seriøst søger online sikkerhed, kommer helt sikkert til at støde på en række forskellige udbydere med alle mulige løsninger at tilbyde. De kommer på tværs af udbydere, der ejer deres eget netværk, og andre, der er afhængige af tredjepartsservere for at lette deres kundes forbindelse til Internettet. Der vil også være udbydere, der ikke har så meget at tilbyde med hensyn til funktioner, og andre, der har en hel masse værktøjer, der stilles til deres abonnenters rådighed. For et VPN-selskab at beslutte at tilbyde sådanne tjenester, er der normalt en masse forskning, der er foretaget på forhånd om, hvor meget det vil koste det at levere tjenesten og den fortjenstmargen, som de sandsynligvis vil få. Det er sandsynligt, hvordan de sætter sig ned og er enige om den pris, de vil tilbyde deres VPN-tjenester til slutforbrugeren.


Hvordan tjener gratis VPN-udbydere penge?

Hvordan tjener gratis VPN-udbydere penge?

Kunder, der leder efter de billigste midler til at forbedre deres internet-privatliv er normalt meget tilfredse, når de støder på en annonce fra en udbyder, der tilbyder deres service gratis. De spilder ikke rigtig tid på at abonnere på virksomheden takket være det spændende udsigt til at få deres internettrafik skjult uden ekstra omkostninger. Dermed har de normalt ikke den mindste idé om, hvordan den gratis service er i stand til at yde beskyttelse uden ekstra omkostninger.

At køre en VPN-service koster penge

For at sikre, at en kundes trafik forbliver privat og sikker, skal en VPN-service have en internetforbindelse, der er i stand til at opretholde et stort antal brugere, såvel som båndbredde, der er stor nok til at rumme overførsel af data, der vil blive overført gennem brugere . Båndbredde koster en masse penge, så det kan være ret forundrende at tænke over, hvordan en gratis VPN-service er i stand til at opretholde en sådan udgift uden at bede om penge fra nogen af ​​dens abonnenter.

Gratis VPN-forsøg

Der er en række legitime udbydere, der tillader deres kunder at bruge deres tjenester gratis, men dette sker kun i en begrænset periode. Denne varighed kaldes normalt en prøveperiode, og dens intention er at give potentielle kunder mulighed for at afprøve tjenesten for at se, om hvad der tilbydes er værd den pris, der bliver spurgt. 

Gratis VPN’er er potentielt usikre

Nogle VPN-udbydere tilbyder en del af deres service gratis. Sådanne udbydere er normalt mærket som ‘Freemium’ VPN-tjenester. Du får dybest set ikke den fulde premium VPN-tjeneste, medmindre du betaler for den. Afvejningen betyder, at den gratis VPN-app, du bruger, kan omfatte annoncer, begrænset båndbredde, begrænset serveromskifter og et begrænset antal VPN-servere.

På den anden side tilbyder de helt gratis udbydere deres tjenester uden ekstra omkostninger, men kvaliteten af ​​tjenesten er ikke rigtig god, som du ville have håbet på. Når du har tilmeldt dig, ser du, at din forbindelse bliver frustrerende langsom, så det tager meget længere tid, end du ville være tilfreds med, når du streamer film eller downloader indhold. Et andet tilbageskridt, der kommer i form af gratis VPN-tjenester, er det faktum, at de fleste af dem drives af cyberkriminelle; netop de mennesker, som du abonnerer på en VPN-tjeneste for at undgå. De foretager nogle små ændringer gennem annoncerne, som de tillader at køre på deres tjeneste, og de bruger denne lille indtægt til at lette en forbindelse (hvor dårligt det må være).

Mange ‘gratis’ VPN’er sælger endda dine personlige data, inklusive din e-mail-adresse eller endda telefonnummer, til tredjepart. I stedet for at beskytte dit online privatliv ved hjælp af VPN, bringer du det faktisk i fare. 

Hola, en af ​​verdens mest populære gratis VPN-tjenester, var praktisk talt sælger brugernes båndbredde til alle, der er villige til at købe. Dette betyder, at alle Hola-brugere blev omdannet til botnet. Det er også bevist, at Hola har testet injiceret annoncer i brugernes browsere.

Hotspot Shield, en anden ‘gratis VPN, blev fanget og solgt deres brugers data til tredjeparts annoncører.

Hvorfor du skal vælge en betalt VPN-service

Betalte VPN-tjenester tilbyder meget mere værdi, end du nogensinde vil få fra gratis tjenester. At sammen med det faktum, at der mere end nok udbydere på markedet til forskellige pris parenteser, skal være grund nok til, at du tilmelder dig en troværdig service, og ikke spilder din tid på at blive frustreret over tjenester, du ikke rigtig skulle beskæftige dig med.

For at hjælpe dig med at identificere de bedste VPN-udbydere, du kan abonnere på, har vi opstillet en kort liste over tre, som vi er sikre på, at de fleste af dine sikkerhedsbehov online kan imødekomme:

1. ExpressVPN

Ikke mange udbydere kommer tæt på niveauet for kvalitet og kundetilfredshed, som du får ud af at abonnere på en service som ExpressVPN. Deres netværk på ca. 1000+ servere er sikker på at holde dig tilsluttet dine sider og kanaler, uanset hvor du end måtte være. Med et kundeserviceteam, der er på opkald 24/7 for at besvare dine spørgsmål, er tjenesten et øverste valg for enhver, der bare bliver bekendt med VPN. For de loyale abonnenter, der går så langt som at anbefale tjenesten til deres venner, tilbyder ExpressVPN en måned gratis brug for begge parter ved vellykket abonnement. Det er også værd at nævne det faktum, at ExpressVPN tilbyder deres tjenester til en af ​​de højeste priser omkring, så du måske først vil prøve deres 30-dages pengene-tilbage-garanti for at afgøre, om de er tjenesten til dig.

2. NordVPN

NordVPN er en af ​​de få tjenester, der virkelig overgår sig selv i et forsøg på at levere det højeste antal tjenester til deres kunder. NordVPN-abonnenter får glæde af værktøjer som DoubleVPN, Tor over Onion-support og op til 5 samtidige forbindelser alt sammen under en konto. Da deres hovedkvarter sikkert er gemt i Panama, kan abonnenter være forvissede om, at ingen af ​​deres browsereposter nogensinde vil blive frigivet takket være en streng nul-logging-politik, der er immun over for nogen form for datarestriktionslovgivning. Deres servernetværk er også imponerende stort og spænder over 4000 servere godt fordelt på op til 100 hovedstæder over hele verden. De tillader kunder at prøve deres service i tre dage uden ekstra omkostninger.

3. IPVanish

IPVanish er en anden bestemt tjeneste, der er skåret ud af et afsnit af loyale brugere over tid takket være de kvalitetstjenester, de er kendt for at levere. Som en top-niveau service tilbyder de mere end 40.000 IP-adresser på 850 servere, spredt over mere end 60 lande. De tilbyder også ubegrænset båndbredde, nul logging, anonym torrenting og ubegrænset P2P-trafik. Deres app er også godt designet og kompatibel med enheder, der kører på Android, Windows, Linux, Mac og iOS. Eventuelle nye brugere, der løber op med problemer, er velkomne til at kontakte deres pålidelige kundeservice, da de kan kontaktes når som helst på dagen enten via deres chatfacilitet eller e-mail. Enhver, der er interesseret i deres service, burde tage sit 7-dages pengene-tilbage-garanti-tilbud op og se, hvor godt udbyderen måske fungerer for dem.

Sammenhæng med, hvordan gratis VPN’er tjener deres penge

Hvis du er uheldig nok med at have tilmeldt dig en service, der sælger personlige oplysninger såsom din e-mail-adresse eller endda telefonnummer til tredjepart, vil du sandsynligvis blive bombarderet med masser af spam-e-mail, som du helst ikke vil have i din indbakke. Tag kontrol over din online sikkerhed ved at tilmelde dig en troværdig VPN. De tre valg, vi har nævnt ovenfor, er mere end i stand til at tage sig af dine online sikkerhedsbehov.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me