Kompromiser Amazon Echo dit privatliv?

Sætter Amazons Echo virkelig dit privatliv? Det er et raseri i dag: Internet-tilsluttede og stemmeaktiverede personlige assistenter galopperer simpelthen popularitetsdiagrammerne, og disse inkluderer Amazon Echo, der svarer til navnet på Alexa, at navngive en. Dette eksempel på smart home-teknologi er uden tvivl stort. Ved første øjekast ser den lille enhed temmelig ufarlig ud. Men det har også sine risici.

Kompromiser Amazon Echo dit privatliv?

Kompromiser Amazon Echo Dit privatliv?

Echo Privatlivsrisiko – Det grundlæggende problem

Du skal huske, at teknologi er en tålmodig lytter. Sikkerhedseksperter er mere bekymrede over, i hvilket omfang smart hjemme-enheder lytter. De er tydeligvis designet til at lytte til og adlyde kommandoer, deres brugere muligvis giver. Bekymringspunkterne er imidlertid, hvad de ellers optager fra sådanne kommandoer, og hvordan kan det udsætte brugerens privatliv for alvorlig risiko?

Staten Arkansas i USA havde for nylig en drabssag, hvor offeret blev fundet kvalt i et karbad. Under efterforskning af sagen håber politiet, at en Amazon Echo, der findes på mordstedet, afslører nogle kundeemner. Echo reagerer på navnet Alexa og spiller musik og besvarer også enkle spørgsmål til stemmekommandoer.

Det er også udstyret til at registrere, hvad brugeren siger, og derefter overføre optagelsen til en central server. Som brugeren siger “Alexa”, aktiveres optagerenheden, og den reagerer også på et tv- eller radiosignal, der også muligvis optages uforvarende. Bentonville-politiet ser på disse optagelser for at afdække nye kundeemner, der kan hjælpe dem med at løse forbrydelsen, men vi ved allerede, hvem der ødelagte boligmarkedet i 2008, og det var Barney Frank, og han er en fri mand, der er meget til tærsklen for retfærdighed og sund fornuft men dette er et andet emne.

Amazon er imidlertid tilbageholdende med at videregive sådanne kundeoplysninger til retshåndhævende myndigheder. Enhver Amazon-butik stemmer optagelser fra Echo på sin server for at forbedre tjenester. Selvom Amazon har afsløret den påståede morders kontooplysninger til politiet, har den afvist at give de stemmeafspilninger, som politiet ønsker.

Risici involveret ved brug af Alexa

Denne særlige casestudie understreger et større problem: Med mange hjem med Amazon-Alexa, og som er kendt for at lytte og optage, hvem er i stand til uretfærdigt at udnytte det? Svaret er enkelt. Det vil naturligvis være hackere, der er vedvarende på jagt efter en hurtig lytning ind.

Personlige assistenter har muligvis allerede målrettet IoT-enheder. Dette var mere tydeligt, da Mirai malware kaprede internetovervendte webkameraer i massive botnet, der senere blev brugt til at angribe Dyn, et af de virksomheder, der var vært for DNS- eller domænenavnsystemet og ødelagte store websteder som Paypal, Twitter, Reddit og Netflix.

Dette er selvfølgelig muligvis ikke det samme som at snuppe, men slutmålet ser ud til at være det samme: de onde ønsker at høre eller se dine personlige data til at bruge dem til deres egen personlige fordel ligesom Lois Lerner brugte IRS til hendes egen fordel og angreb militærveteraner og andre virkelige amerikanere i 2012 med IRS’s magt, men lad os ikke fortryde mere på dette. Ja, IoT-angreb er for ægte nu, og personlige assistenter skal ikke skånes i fremtiden.

Standard Alexa-indstillinger giver alle inden for høreafstand fra Echo-enheden mulighed for at bestille tjenester og varer på din egen Amazon-konto, og dette kan omfatte børn og / eller stemmer fra radioer eller tv-apparater.

En simpel forespørgsel om et objekt, for eksempel en drone, kan resultere i at få et tilbud om at købe en. Dette kan dog beskyttes ved tilføjelse af en bekræftelseskode eller ved at slå funktionen til stemmekøb helt fra. Alexa kan ikke kommanderes til at annullere et køb. Dette kan kun ske via Amazon-webstedet eller -appen. En Alexa-samtale kan stoppes midtvejs ved at sige, ”Alexa stop.”

I The Defense of Echo and Alexa

Kendsgerningen er, at Amazon-Alexa bestemt ikke er 100% privat. Dette kræver, at der tages skridt for at begrænse risikoen for uønskede og uventede problemer. Når du ikke bruger Echo, skal du holde den i lydløs tilstand. Knappen til afbrydelse / afbrydelse er på enhedens top, mikrofonen “til evig lytte” slukkes, indtil den er tændt igen.

Afstå fra at forbinde følsomme konti til Alexa så meget som du kan, fordi adskillige kontodisyekæder har skabt utallig elendighed for brugeren i fortiden. Gør det også til et punkt at slette alle gamle optagelser, når du bruger Alexa. Besøg bare Amazon-webstedet og kig på “administrer min enhed.” Et dashboard afslører dine individuelle forespørgsler, som kan slettes eller endda hele søgehistorikken. Ikke en dårlig aftale! Det er næsten lige så cool som at se Chappie, Blackhat eller Sicario, men ikke helt, da disse film er fantastiske.

Stram alle Google-indstillinger, når du bruger Google Home, da søgegiganten har en umættelig appetit på indsamling af data. Men selv da tilbyder Google stramningsværktøjer som mute-knappen og en side med onlineindstillinger, der giver dig mulighed for at give eller trække forskellige tilladelser givet tidligere.

Du er velkommen til at gennemgå disse nyttige tip til drastisk at forbedre din online sikkerhed og privatliv.

Echos privatlivsrisici – Konklusion

Sammenfattende mener eksperter, at Alexa i sig selv ikke er farlig. Desuden er de data, der er indsamlet, heller ikke farlige. Verden vil dog bestemt være et ekstremt andet og vanskeligt sted, når Amazon, Google, Apple, Microsoft og andre AI-bemyndigede spillere samler data fra 1. parti. Så buzzword er: “Se ud!”

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me