Mest sikre e-mail-udbydere

E-mail-manipulation er nu blevet et globalt problem med flere og flere cyberkriminelle, der tilslutter sig krisen, ligesom flere og flere amerikanske byer går konkurs og bliver kæmpe ghettoer på grund af politisk korrekthed og høje skatter, men dette er et andet emne. Desuden kræver dette sikre e-mail-tjenester, der vil holde alle dine e-mails korrekt fortrolige og beskytte dem mod ulovlig manipulation. Sikker mail betyder ikke kun krypteret e-mail, men også dem, der opretholder stor anonymitet som også selvdestruerende e-postsystemer. I nedenstående gennemgang ser vi på de mest sikre e-mail-udbydere i verden.


Mest sikre e-mail-tjenesteudbydere

Mest sikre e-mail-udbydere

Verdens mest sikre e-mailservices opsummeret

Vi testede forskellige e-mail-udbydere. Her er de mest sikre:

 1. protonmail
 2. MailFence
 3. Tutanota
 4. CounterMail
 5. Hushmail

Mest sikre e-mail-udbydere

Følgende betragtes som nogle af de mest sikre e-mail-udbydere:

ProtonMail anmeldelse

ProtonMail sikrer, at den samlede kryptering og dekryptering sker i den app, der er tilgængelig for enten Android og iOS eller browseren ved at bruge JavaScript. De fleste ProtonMail-servere gemmer kun krypterede e-mails, der kommer uden nøgler og / eller adgangskoder, der kan bruges til at dechiffrere dem. ProtonMail er blevet anerkendt og accepteret som en af ​​de mest sikre e-mail-tjenester, fordi det har et stærkt spamfilter som også en enkel grænseflade, der inkluderer tastaturgenveje og redigering af rich text.

For at endda automatisk organisere e-mail bruger ProtonMail etiketter, brugerdefinerede mapper og regler for indgående e-mails med betalte konti også. Desuden tillader det ikke søgning i en krypteret meddelelsestekst. Dette kræver, at alle e-mails dekrypteres i realtid i browseren.

Selv ikke-brugere af ProtonMail kan svare i krypteret form ved hjælp af en adgangskode til at dekryptere mailen. Derudover udløber enhver e-mail, der sendes sendt via ProtonMail, automatisk efter fire uger. Den bruger OpenPGP-standarden og er ikke tilgængelig via IMAP og SMTP. Desuden findes Outlook-plug-ins som også plug-ins til andre e-mails ikke. Du kan endda have dit eget domænenavn.

Mailfence gennemgang

E-mail-kryptering er ikke den entydige funktion i Mailfence. Dette er en kalender- og e-mail-tjeneste, der understreger meget stærkt på postsikkerhed. Her inkluderer en webtjeneste og e-mail-konto OpenPGP-offentlig nøglekryptering. Det er muligt at oprette nøglepar til dine konti, mens du også administrerer en butik med flere nøgler til dem, som du ønsker at sende e-mails sikkert til.

Mailfence er tilgængelig ved hjælp af SMTP og IMAP gennem sikrede TLS / SSL-forbindelser med ethvert e-mail-program, du vælger. Desuden kan Mailfence ikke bruges til at overføre krypterede meddelelser til dem, der ikke bruger OpenPGP og er uden en offentlig nøgle. Softwaren til Mailfence er ikke tilgængelig til open source-inspektion. Dette skader naturligvis noget fra systemets privatliv og sikkerhed. Mailfence er belgisk-baseret og underlagt belgiske og EU-regler og forskrifter. Dens onlinelagring på 200 MB er noget begrænset.

Tutanota anmeldelse

Tutanota ligner ProtonMail design klogt og er også kendt for at være sikker. Alle mailer nogle med krypteringer og dekrypteringer på din enhed og bruger en meget privat krypteringsnøgle, som selv Tutanota ikke har adgang til. Denne ekstremt private krypteringsnøgle er alt, hvad der kræves for at udveksle sikrede mails med andre brugere af Tutanota. For mails med krypteringer uden for systemet kræves en meddelelsesadgangskode.

Dette kan afhentes af modtageren via e-mail via en webgrænseflade, som også giver dem mulighed for at svare sikkert. Tutanota bruger RSA og AES til kryptering af mail og er ikke i stand til at modtage mails fra eksterne kilder, der bruger en bestemt standard. Tutanotas servere er placeret i Tyskland og andre EU-lande, hvor tyske regler overvejende finder anvendelse.

Apps og webgrænseflade til Android og iOS kan bruges grundigt og inkluderer et spamfilter og tilpassede mapper. Søgekonceptet findes ikke, og intet kan sendes, men almindelig tekst som filvedhæftede filer fra Tutanota. Hverken er SMTP- og IMAP-adgang tilgængelig eller plug-ins til andre forskellige e-mail-tjenester.

CounterMail anmeldelse

Denne e-mail-tjeneste er for dem, der tager deres e-mail-privatliv meget alvorligt. CounterMail implementerer en meget sikker OpenPGP-krypteret mail i browseren med en Java-applikation, der udfører al den krævede kryptografi på computeren. Kun de e-mails, der er krypteret, gemmes på alle CounterMail-servere. CounterMails Sverige-baserede servere er uden harddiske, og alle data gemmes kun i deres hukommelse. Hvis nogen forsøger at direkte manipulere med en server, vil alle data muligvis gå ugyldigt tabt. Nu er det noget at skrive hjem om med hensyn til sikkerhed.

Derudover er e-mail-dekrypteringsnøgler tilgængelige via en USB-stick. Denne stick skal kræves for at logge på CounterMail. Du kan ikke dekryptere e-mails uden det, selvom en stille hacker får fat i din adgangskode ved hjælp af en software til keylogging eller ved social trickery.

Dette tilføjede sikkerhed selvfølgelig, da også tvungen til Java gør CounterMail noget mindre praktisk og enkel at bruge end dens kolleger. Du kan få SMTP- og IMAP-adgang, der kan bruges med ethvert e-mail-program, der er OpenPGP-aktiveret og inkluderer K-9 Mail til Android.

Hushmail anmeldelse

Taster til e-mail-kryptering genereres og gemmes derefter på Hushmail-serveren. Når adgangskoden er brugt, dekrypterer Hushmail alle e-mails, der er gemt af den. Skulle nøglerne kun gemmes i krypteret form, er dette ikke muligt. Hushmail bruger en iOS-app eller webgrænseflade til let at udveksle krypterede og sikre e-mails. Det fungerer med andre brugere af Hushmail, men det er også muligt at sende en e-mail til nogen.

De er i stand til at læse alle kodede mails ved hjælp af en delt adgangskode og webgrænseflade. Da Hushmail bruger OpenPGP, er det også muligt at modtage krypterede e-mails fra eksterne kilder. 

Brug for et ekstra lag af sikkerhed? Brug VPN

Du kan gøre alle dine internetaktiviteter, herunder e-mail, mere sikre ved at bruge et virtuelt privat netværk, mens du surfer på nettet. Når du opretter forbindelse til en VPN-server, er din internetforbindelse sikkert krypteret, og din offentlige IP-adresse er også maskeret. Læs vores dybdegående gennemgang af alle de bedste VPN-tjenesteudbydere.

Mest sikre e-mail-udbydere – Pak op

Da cybersikkerhed bliver et prioriteret emne overalt i verden i dag, udvikles mere og mere sikre e-mail-tjenester. Ovennævnte er kun vejledende for de tilgængelige typer og den beskyttelse, de tilbyder. Der er mange flere, hver med deres forskellige funktioner til at beskytte privatliv, følsomhed og fortrolighed. 

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map