NVIDIA Shield TV vs Shield TV Pro – Hvilken er bedre?

Nvidia Shield TV vs Shield TV Pro – Hvilken skal du købe? Streaming er blevet et meget populært segment, og store tech-virksomheder ser på at få fat i en større cirkel af denne hurtigt voksende sektor. Fra behemoths som Apple og Amazon til gamle spillere som Roku, alle har hoppet på båndvognen! Selv Nvidia, et brand tilknyttet pc-spil, har ikke været i stand til at modstå fristelsen. Dens spilorienterede streamingenhed med titlen Shield TV skabte en ganske stænk i 2015, da det debuterede. Det havde nogle ulemper, men efterfølgeren aka Shield TV 2017 lykkedes med at stryge de fleste af fejlene i en sådan grad, at det er blevet kaldt Android TV’s flagskib. Nvidia har dog også frigivet en Pro-version på CES 2017. Det kan gøre det vanskeligt at vælge den rigtige kandidat. Vi har forberedt følgende Nvidia Shield TV vs Shield TV Pro sammenligning i håb om, at det vil gøre din endelige beslutning lettere.

NVIDIA Shield TV vs Shield TV Pro - Hvilken er bedre?

NVIDIA Shield TV vs Shield TV Pro – hvilket er bedre?

Nvidia Shield TV vs Shield TV Pro

At vælge mellem Nvidia Shield TV 2017 og Pro-versionen kan være forvirrende. Begge streamere leveres med den solide spec og tilfredsstillende ydelse på de vigtigste grunde. En grundig analyse og sammenligning kan gøre opgaven lettere for dig.

Design

Nvidia Shield TV 2017 og Shield TV Pro er forskellige fra design til at begynde med. Hvis du så den første version af skjold-tv, vil du se en lighed med den første enhed og Shield TV Pro. Shield TV 2017 er mere kompakt, og først er trange pladser bedre. Det vejer kun 250 gram mod proffens 654 gram. Stylingen er temmelig ens trods den store forskel i størrelse og vægt.

NVIDIA Shield TV vs Shield TV Pro - Design

NVIDIA Shield TV vs Shield TV Pro – Design

specs

Det er kun naturligt, at Nvidia Shield TV 2017 Pro har en bedre spec end Shield TV 2017. I Pro-modellen får du mikro-USB-slot såvel som microSD-slot. Disse findes ikke i standard Shield TV-modellen. Begge modeller har imidlertid USB-porte og HDMI. Pro har en enorm 500 GB HDD i modsætning til 2017 Shield TVs beskedne 16 GB interne opbevaring. Resten af ​​specifikationen er den samme på begge enheder. Begge sendes med en bundtet fjernbetjening. Begge enheder drives af Nvidias meget anseede Tegra X1-processor og 3 GB RAM.

NVIDIA Shield TV vs Shield TV Pro - Spec

NVIDIA Shield TV vs Shield TV Pro – Spec

Funktioner og software

Der er ikke meget at adskille de to enheder med hensyn til streaming og funktionsliste. Begge enheder giver dig mulighed for at streame HD-indhold fra tjenester som Netflix, og 4K HDR-indhold understøttes. Disse enheder understøtter også Amazon Prime Instant Video såvel som Hulu. Med hensyn til spil kan du streame direkte ved hjælp af en pc eller bruge GeForce Now-abonnementstjenesten. Begge understøtter Google Assistant AI-funktion. Begge enheder har support til 802.11ac Wi-Fi og kører på en ny version af Android TV drevet af Android 7.0 Nougat.

Pris

Det er her den største forskel eksisterer! 2017 Shield TV koster hele $ 100 mindre end Pro-søsken. Pro-versionen er tydeligvis ikke rettet mod dem med et beskedent budget.

NVIDIA Shield TV vs Shield TV Pro - Pris

NVIDIA Shield TV vs Shield TV Pro – Pris

Fjernbetjening

Både Shield TV 2017 og dets søskende Pro leveres med fjernbetjeningen, men fjernbetjeningerne er ikke ens. Shield TV-fjernbetjeningen i 2017 mangler en øretelefonstik. Men den har indbygget IR-blaster, så du kan bruge den til at kontrollere tv’et. 2017 Shield TV Pro mangler IR-blaster, men inkluderer en hovedtelefonstik. Shield TV Pro-fjernbetjeningen drives via mikro-USB-port, der bruges til at genoplade batteriet indeni, i modsætning til standardafstanden.

Kodi

Både Nvidia Shield TV og Shield TV Pro er perfekt egnet til Kodi. Deres imponerende processorkraft giver dem mulighed for problemfrit at håndtere Kodi 17 Krypton-appen.

Bedste VPN til Nvidia Shield

Som med enhver anden streamingenhed afhænger de apps og kanaler, du kan få på din Nvidia, af dit nuværende opholdsland. Amerikanere får for eksempel adgang til kanaler som amerikanske Netflix, HBO GO og Hulu. Alle disse apps er geoblokeret uden for USA. For at omgå regionale begrænsninger skal du forfalske din Nvidia Shields placering ved hjælp af et virtuelt privat netværk alias VPN. Processen med at oprette en VPN på enhver Nvidia Shield er ikke så vanskelig; du behøver ikke at være en tech-freak for at finde ud af det hele. De fordele, du får, er dog enorme.

Nedenfor kan du finde en liste over de bedste VPN-tjenester til både Nvidia Shield og Nvidia Shield Pro.

Nvidia Shield TV vs Shield TV Pro – Hvilken man skal købe?

Dette kan være et vanskeligt spørgsmål, selv efter sammenligning af de to streaming-enheder, som det er. De vigtigste faktorer, der hjælper dig med at tage det endelige valg mellem duoen, er lagerpladsen. Tænk på det fra et praktisk perspektiv. Opbevaring af 16 GB vil blive dækket hurtigere, end du kan forestille dig, og 500 GB HDD kan rumme en masse spil og musikfiler let ― selvom det ikke er ubegrænset lagerplads. Hej, livet er ikke perfekt!

Hvis du bor i en trang lejlighed, og hver eneste tomme betyder noget, kan Pro-modellen være besværlig for dig. Fjernbetjeningen er den sidste differentierende faktor mellem de to. Tænk, hvis du vil have en fælles fjernbetjening til styring af tv’et og være i stand til at bruge det til at lytte til sange og at være i stand til at styre medieindholdet, er noget også at overveje.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me