Opbevaring af sociale mediakonti med VPN

Hackere elsker sociale medier, og du kan ikke bebrejde dem for det. Sociale medier er en guldgruve af alle mulige personlige oplysninger. Siden deres helt begyndelse har platforme på sociale medier altid været en hacker glæde. Faktisk behøver de ikke engang at være hackere for at få dine oplysninger – det er okay der i det fri. En lille smule efterfølgende kan afsløre det hele.


Dette var ikke et stort problem i de tidlige dage af sociale medier, fordi ikke mange mennesker brugte dem. Men nu har næsten alle konti på flere sociale netværk, og hackere er ivrige efter at udnytte potentialet i Facebook, Twitter, Instagram og andre sociale netværksplatforme..

Opbevaring af sociale mediakonti med VPN

Opbevaring af sociale mediakonti med VPN

De problemer, der findes

En undersøgelse fra 2016 udført af University of Phoenix viste, at 84% af de voksne i USA er aktive på mindst en social medieplatform. Og ligesom populariteten af ​​sociale medier er steget i årenes løb, så har antallet af cyberkriminelle, der byder på sociale brugere.

Ifølge den samme undersøgelse sagde næsten to tredjedele af ‘socialt aktive’ amerikanske voksne, at deres sociale profiler var blevet hacket. Næsten 86% af dem sagde også, at de ikke lægger for meget personlige oplysninger på sociale medier af frygt for, at hackere får adgang til det.

De fleste mennesker bruger sociale medier til at holde kontakten med familie og venner, dele fotos og støtte de årsager, de holder af. De forstår ikke helt, hvor værdifulde deres data er for udenforstående. Du tror måske, at du ikke har noget at skjule og ikke er bekymret for, at hackere kryber op på din profil. Men sandheden er, at hver bit af dine data er værdifulde.

De fleste brugere er ikke opmærksomme på, hvor stor skade den teknologi kan gøre for deres privatliv. Når du f.eks. Downloader et gratis spil eller softwareprogram, vil spillet eller softwaren sandsynligvis bede dig om tilladelse til at oprette forbindelse til dine venner. For at forenkle det yderligere kan spillet spørge dig, om det kan have adgang til dine Facebook-venner eller kontakter. Hvis du tillader adgang, har du oprettet et nyt netværk, som mindst nogle af dine venner måske deler med andre. Ved hjælp af denne enkle teknik kan en hacker få adgang til dine kontakter. De kan også finde ud af mere information om din online aktivitet, shopping eller browsing information.

Hvordan kan du holde dine sociale profiler sikre?

Løsningen er at bruge et virtuelt privat netværk. En VPN kan gøre meget mere end at tilbyde ubegrænset adgang til internettet. Det kan også beskytte dit online privatliv og anonymitet.

Cyberkriminelle undersøger alle mulige måder at stjæle dine data på. De besøger ikke bare dine sociale profiler for at opdage dine likes og præferencer. De hacker også dine sociale mediekonti for at få adgang til dit personlige liv. Antag ikke, at du er for almindelig til, at nogen kan hacke dig. Enhver med endda en smule data har en værdi i cyberspace. Og enhver hacker kan få adgang til dine data med bare en lille smule hackingviden og de rigtige værktøjer.

Læs her, hvordan Facebook bruger dine data til at tjene penge.

Når du bruger en VPN, kan du surfe på internettet anonymt. VPN-udbyderen skjuler din ægte IP-adresse og dirigerer din trafik gennem deres sikre, krypterede tunneler. På denne måde forhindrer en VPN hackere i at spore dine online aktiviteter eller få adgang til dine konti.

Sociale medier er vanedannende. Folk logger på deres konti, hver gang de har adgang til en Wi-Fi-forbindelse uden at indse, hvilke farer der er. Brug af en VPN sikrer, at dine online sessioner er sikre og private hele tiden. Populære VPN’er fungerer på næsten alle enheder og platforme, så du ikke behøver at bekymre dig om kompatibilitetsproblemer.

Hackere er ikke den eneste bekymring

Hvis du bor i et undertrykkende land og vil sende dine synspunkter online, skal du sørge for at oprette en konto med et andet navn og bruge en VPN til at forblive skjult. Lande som Saudi har strenge love, og du kan blive arresteret for at have offentliggjort dine synspunkter online. Sørg for, at du bruger en pålidelig VPN og ikke en gratis.

Her er nogle flere tip til at være sikker på Internettet.

  • Brug stærke adgangskoder, der indeholder bogstaver, tal og specialtegn
  • Giv ikke tredjepartsapps adgang til dine sociale mediekonti.
  • Vær forsigtig med at bruge geotags.
  • Gennemse privatlivets indstillinger for dine sociale mediekonti.
  • Giv ikke for meget information offentligt, der kan skade din sikkerhed
  • Brug tofaktorautentisering.
  • Pas på phishing-svindel.

Sådan opbevares konti på sociale medier med VPN – bundlinje

Hvis du har for vane at få adgang til dine sociale konti på ikke-sikrede offentlige Wi-Fi-netværk, sætter du dine private oplysninger i fare. Beskyt dine data og privatliv med en VPN-tjeneste. En VPN vil kryptere din trafik og holde dine online sessioner private. Det vil holde dig beskyttet mod hackere og andre myndigheder, der kan skade dig.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me