Sådan bedrager du din placering online

Sådan forfalskes placering online på pc, Mac, Android, iPhone, iPad og resten af ​​dine enheder? Den hotteste debat på Internettet lige nu er, hvor meget tracking der skal tillades? Det vigtigste er, hvor meget tracking er lovlig? Har brugeren af ​​apps noget at sige om deres placering, der spores af internetudbydere og andre internetbureauer, eller antager vi bare, at vi er prisgunstige med deres indfald og fancy? Det åbenlyse svar er nej. Du behøver ikke at afsløre din placering online hele tiden. Faktisk er det din grundlæggende privatlivsret kun at lade de mennesker ind på dit sted, som du finder værdige. Dette betyder kun dine venner og familie.


Sådan bedrager du din placering online

Sådan bedrager du din placering online

Du spores konstant online

Imidlertid med cookies, stealth tracking og en række andre software, alle kablede for at afsløre dine mest intime detaljer til enhver, der er villig til at betale for at få dem, er det klogt i det mindste at vide, hvordan du maskerer din placering. Indrømmet, at geografisk lokalisering i nogle tilfælde er meget nyttig. Som når du er fortabt og bruger Google maps til at finde vej tilbage eller finde den nærmeste restaurant eller butik. Ikke desto mindre kan geo-tracking være en gener, når du bombarderes af annoncer fra lokale detailhandlere, eller når du bor i Kina eller Rusland bliver du sporet til et sted, der tilbyder smugler.

Sådan bedrager du din placering online

Det er meget vigtigt at vide, hvordan du beskytter dine placeringsdata. De websteder, du besøger, og apps, du bruger, bruger hovedsageligt to ting til at bestemme din placering: Din offentlige IP-adresse og GPS-data. Her er nogle måder, du kan sikre dig, at din placering og daglige rejser ikke er offentlig viden:

VPN

VPN’er er de ultimative inden for cybersikkerhed. De giver de bedste funktioner til enhver, der leder efter sikker internetbrug og er bogstaveligt talt uvurderlige, når man overvejer de faciliteter, de leverer. Du kan maskere din placering i realtid, bruge en alt-server, se ting, der er begrænset i din region, og holde din reelle placering skjult for andre. VPN-apps er kompatible med Windows PC, Mac, Android, iOS og FireStick. Du kan endda konfigurere en VPN-forbindelse direkte på din router, hvis den er kompatibel.

For at bruge VPN til at forfalde din online placering, skal du først tilmelde dig en VPN-tjenesteudbyder. Som alt andet, du kan købe online, er der gode VPN’er og dårlige. Med hensyn til de bedste VPN-tjenester, du kan bruge til at forfalske din geo-placering, ExpressVPN er lige øverst. Her er de bedste VPN’er fra og med 2018.

For at forfalsk din online placering ved hjælp af VPN, Følg disse instruktioner:

  1. Tilmeld dig først med en VPN fra listen ovenfor.
  2. Download og installer derefter deres VPN-app på din pc, Mac, Android eller iOS-enhed.
  3. Start appen, og log ind.
  4. Opret forbindelse fra en app til en VPN-server.

Din virkelig IP-adresse vil nu blive skjult. Alle de apps og websteder, du besøger, vil i stedet kun se den offentlige IP-adresse på den VPN-server, du har forbindelse til nu.

Sluk for sporing på dine mobile browsere og apps

Mange browsere og apps bruger geo-tracking til at forbedre deres kunders oplevelse. Men du kan slå disse fra ved blot at gå til indstillingerne og slukke for de lokationsbaserede tjenester. Du kan også vælge “ikke spore” indstillinger fra din browser. Problemet med dette er dog, at du kun kan få adgang til et begrænset antal servere og hostede websteder. På samme tid vil dette ikke gøre noget for at maskere din IP-adresse og derfor din faktiske placering. Men det er i det mindste et skridt hen imod mindre geo-tracking.

TOR

Alle, der ved noget om onlinesikkerhed og er bekymrede for det, bruger TOR. Denne browser giver dig mulighed for at være online anonymt, når du sender eller modtager data. Det forhindrer dog ikke virksomheder i at kende din placering, da din IP-adresse stadig er synlig for dem. Faktisk sporer myndigheder ofte eksplicit IP-adresser, der kører TOR for at sikre, at de ikke bruges til ulovlige ting.

Brug altid HTTPS

Hvis du er bevidst om privatlivets fred, skal du sørge for, at der er et ‘S’ i slutningen af ​​HTTP på webstedets adresse, når du besøger et websted online. Dette vil sikre, at din forbindelse er sikret med SSL eller Secure Socket Layer. Dette er den mest basale type online sikkerhed, men det er ikke desto mindre vigtigt.

Brug anti-tracking-apps

Disse værktøjer er nyttige til privatlivets fred og sikkerhed på basisniveau. De vil forhindre, at tilfældige websteder, du besøger, sporer dig. Imidlertid er de lette at omgå for erfarne hackere og internetforbindelser. Så selvom de muligvis er en god dagligdagsmulighed, er de bestemt ikke til at stole på med lukkede øjne.

Deaktiver WebRTC

RTC eller realtidskonfiguration refererer til de oplysninger, der gives til enhver, der anmoder om det fra din server online. Dette betyder, at ANYBODY kan spore din IP-adresse. Imidlertid løses dette problem også let ved at installere de rigtige apps. Android-appbutikken kan give dig mange sådanne apps. Hvis du bruger Firefox-browseren, kan du deaktivere dette direkte fra konfigurationsindstillingerne.

Sociale medier

Sociale medier er det 21. århundredes ækvivalent med den lokale country club. Det er her du kan socialisere og finde ligesindede uden hensyntagen til grænser eller politiske grænser. Dog gør det dig også modtagelig for en række rovdyr, der bare venter på, at du mister din vagt. Som tommelfingerregel skal du ALDRIG give personlige oplysninger til nogen, medmindre du har god grund til at stole på dem. Det kan virke sjovt at tagge venner med billeder fra det lokale resto eller vandland, men det afslører din placering og placeringen af ​​dem, der alle er forbundet med dig, hvilket sætter alle i fare. Sluk for automatisk sporingsfunktioner på dine sociale medie-apps, og sørg for, at dine indlæg kun er tilgængelige for godkendte personer.

VM’er

Virtuelle maskiner eller VM’er er gode til at sikre, at ondsindede agenter ikke kommer ind i datastrømmen på din mobil, bærbar computer og andre enheder. Grundlæggende giver en VM dig mulighed for at åbne filer fra en anden server end din egen. Så det fejlagtigt misinformerer eventuelle nøgler til dit faktiske sted. Selvom det er lidt kedeligt, er denne metode ideel, når du ved, at din cyberaktivitet bliver overvåget.

Sådan bedrager du din placering online – Indpakning

Hvis du er interesseret i din sikkerhed og ikke ønsker, at nogen skal holde øje med din placering, skal du sørge for at følge ovenstående metoder.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me