Sådan beskyttes din BitCoin-tegnebog

I den seneste tid har verden været vidne til adskillige sikkerhedstrusler, især hvad angår elektronisk databeskyttelse og pengeoverførsler, der vedrører kommercielle transaktioner. Betingelser som cybertyveri og ransomware er ikke længere fremmede. Med cryptocurrencies som bitcoins, der galoperer popularitetskortene, er det her også, hvordan du kan beskytte din Bitcoin-tegnebog.


Sådan sikres din BitCoin-tegnebog

Sådan beskyttes din BitCoin-tegnebog

Hvor sikker er Bitcoin?

Bitcoin har hidtil vist sig at være den mest sikre virtuelle valuta. Men selv da er det ikke skånet for sin andel af cyberangreb. Bitstamp var for nylig i nyhederne, da 19.000 BTC blev tappet ud, efter at børsens virtuelle tegnebøger var kompromitteret. Dette udgjorde et nettotab på ca. $ 5 millioner. Trojan, Pony Loader 2.0 er i stand til at identificere og stjæle fra tegnebøger, der er gemt i inficerede systemer. Det har også stjålet andre cryptocurrencies som Litecoin.

Hvorfor sker dette gentagne gange? Da bitcoin-transaktioner tilfældigvis er irreversible, kan ingen officiel myndighed, der kan fungere som formidler, fortryde dem. Dette antager særlig betydning, da både købs- og salgspartier er ukendte for hinanden, og tilbageførsel kan kun ske i tilfælde af en fejl. Desuden mangler myndighederne evnen til at spore stjålne bitcoins på trods af adskillige teknikker, der anvendes til at spore dem.

Selvom Bitcoin-brugere forbliver anonyme ved hjælp af private Bitcoin-adresser, der er oprettet til hver individuel virtuel tegnebog, offentliggøres alle transaktioner for alle at se transaktionslisten, der tilhører en adresse. Dette kræver ekstra forholdsregler, der øger privatlivets fred ved at skjule computerens IP-adresse med et værktøj som VPN eller Tor.

Beskyttelse af din Bitcoin tegnebog

Når du begynder at beskytte din Bitcoin-tegnebog, øger du faktisk din sikkerhed, når du betaler med valutaen. Dette giver dig mulighed for både at beskytte din identitet og selvfølgelig tegnebogen mod potentielt cybertyveri.

1. Den alsidige, multi-facetterede Bitcoin-klient

For at forbedre dit privatliv og også for at skjule din IP-adresse ved hjælp af en Bitcoin-klient, som giver dig mulighed for at ændre eller ændre til en ny adresse ved hver transaktion. Det anbefales også at opdele transaktioner i adskillige tegnebøger, baseret på deres betydning. Den anbefalede procedure er at vedligeholde en tegnebog til daglige transaktioner med relativt mindre beløb, som kan fyldes op efter behov.

2. Identitetsbeskyttelse 

Vær ekstremt forsigtig, når du deler transaktionsoplysninger i offentlige rum som f.eks. Nettet. Ellers kan du risikere at afsløre din identitet og Bitcoin-adresse ved en fejl. Dette kan føre til nogle katastrofale resultater, som det har været set før. 

3. Brug en stærk adgangskode

Sørg for, at du bruger en tilfældig stærk adgangskode. Brug heller ikke den samme adgangskode på flere platforme. Hvis du gør det, kan du muligvis sætte alle dine online-konti i fare, hvis cyber-kriminelle hacker sig ind i en af ​​dem. Du kan nemt oprette en stærk tilfældig adgangskode ved hjælp af dette værktøj.

4. Escrow Service

Escrow-tjenesten er nyttig, hvis du køber eller sælger noget fra en, du ikke kender. Den person, der betaler, skal sende sine bitcoins til escrow-tjenesten, når han venter på at få den vare, han køber. Sælgeren ved imidlertid, at hans penge er sikre på escrow-kontoen og overfører den vare, der blev aftalt tidligere. Efter modtagelse af varerne underretter køberen escrow-tjenesten for at foretage den endelige betaling.

5. Sikkerhedskopi af den virtuelle tegnebog

Med hensyn til fysisk opbevaring skal du holde dig til de normer, der er fastlagt i enhver vigtig sikkerhedskopiepolitik. Bliv ved med at opdatere ofte, brug forskellige placeringer og medier, mens du altid holder dem krypterede. Ved at kryptere sikrer du sikkerhed.

6. Krypter tegnebogen

Kryptering af tegnebogen er absolut vigtig, især når du opbevarer den online. Den grundlæggende nøgle til sikkerhed er at have en meget stærk og usædvanlig adgangskode. Gør passende brug af værktøjer som DESlock + til kryptering af filer, der indeholder alle følsomme oplysninger. Det er endnu bedre at kryptere hele brugerpladsen eller systemet, der har filerne.

Hvis du ikke tror, ​​at information kan tages fra dig, skal du bare se filmen Blackhat!

7. To-faktor autentificering er et must

Når du bruger lagringstjenester online, er det vigtigt, at du kritisk undersøger fordele og ulemper ved dem, der virkelig er pålidelige, før du vælger en. Men selv da skal du huske, at ingen onlinelagringstjeneste er absolut idiotsikker, og tjenesteudbyderen kunne udvikle en Achilles-hæl og blive hacket i betragtning af den supervisdom hos professionelle hackere og cyberspace-røvere, der styrer roost i dag.

To-faktor-godkendelsen beder om en engangsadgangskode for hver transaktion, du foretager, og dette sendes til din mobile enhed. Når dette er leveret fra din ende, er det kun transaktionen, der gennemføres.

8. Brug ikke tegnebøger på dine mobile enheder: 

Mobile enheder kan bestemt være praktisk, men er også ekstremt sårbare for hackere. Således er det forsigtigt at undgå at bruge dem. Dette er endnu mere relevant i tilfælde, hvor store pengesum overføres enten til køb eller salg. Transaktionen kan enten gå på kompromis eller gå tabt. I sådanne tilfælde er det faktisk mere sikkert at holde din tegnebog på noget, der ikke er forbundet til Internettet.

9. Brug VPN til tilføjet sikkerhed

Ved at oprette forbindelse til et virtuelt privat netværk, bedre kendt som VPN, kan du sikkert kryptere al din trafik. Det betyder, at al din trafik vil passere gennem en privat tunnel og holde dine følsomme data væk fra potentielle nysgerrige øjne. For mere information om hvilke VPN-tjenester der er bedst at bruge med BitCoin, er du velkommen til at læse vores dybdegående VPN-revisionsguide.

10. Adresser med flere signaturer

Disse adresser er velegnede til virksomheds- eller høje sikkerhedstransaktioner og bruger mere end en nøgle, der er gemt på separat udstyr, overvåget og bemandet af autoriseret personale. På denne måde bliver en hackers job meget vanskeligere, da han bliver nødt til at gå på kompromis med alt udstyr, som nøglerne er gemt på, for at klemme Bitcoins.

At opdatere systemer regelmæssigt og fjerne den virtuelle tegnebog, hvis du ikke bruger den, er to andre måder at beskytte din tegnebog.

Sådan beskytter du din Bitcoin-tegnebog – Konklusion

Som med alle andre tjenester, du bruger online, er der et vist element af risiko involveret, når du foretager transaktioner ved hjælp af din Bitcoin Wallet. Så længe du tager de nødvendige forholdsregler, er der ingen grund til, at du ikke skal drage mest muligt ud af denne sikre type cryptocurrency.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map