Sådan beskyttes din Gmail-konto mod hackere

Som alle andre online-konti er din Gmail-konto også sårbar overfor hackerangreb og andre assorterede cybertrusler. Disse, hvis de udføres med succes, kan gøre dit liv ganske elendigt, da de fleste af vores fortrolige og følsomme oplysninger generelt er gemt på vores personlige e-mail-konti.


Sådan beskyttes din Gmail-konto mod hackere

Sådan beskyttes din Gmail-konto mod hackere

Enhver, der får urimelig eller ulovlig adgang til en adgangskode, kan simpelthen slette eller kompromittere alle kontakter, tidsplaner, fortrolige vedhæftede filer, som også private samtaler med et museklik eller et par museklik! Derudover kan dine bankkonti og investeringer også blive renset!  

Sådan beskyttes din Gmail-konto mod hackere

Din Gmail bliver hacket kan resultere i et uendeligt mareridt. Derfor kræver det at beskytte kontoen ved at gennemføre følgende trin:  

Begræns alle apps, der har adgang til personlige oplysninger

Hver gang du trykker på knappen for en app, der kræver en tilladelse fra en Google-konto, tillader du, at appen får adgang til dine personlige oplysninger. Disse oplysninger er fortsat tilgængelige for appen, selv når du ikke bruger dem mere. Besøg derfor denne Google-side for at få en komplet liste over alle apps, der er forbundet med din Google-konto. Du får en fuldstændig konto af alle autoriserede apps og de samlede oplysninger, de kan gemme.

Slet alle apps, som du ikke sagsøger mere, eller enhver mistænksom app, der pludselig vises på din liste. I fremtiden skal du også passe på alle apps, der beder om oplysninger på din Google-konto, som også websteder, der tilskynder tilmelding med Twitter eller Facebook, i stedet for først at oprette en personlig konto. For at kontrollere sikkerheden på et websted skal Mywot installeres i webbrowseren. Det udsender advarsler på mistænkelige websteder eller andre forskellige online trusler.

Opret den uigennemtrængelige adgangskode

Adgangskoden er den vigtigste nøgle til din Gmail-kontos sikkerhed. Brug af den samme adgangskode til mere end en konto udsætter det for hackerrisiko, da det at få adgang til én adgangskode kan føre til, at andre sider også får uretfærdig adgang. Lange adgangskoder tilrådes med ord, der ikke ofte bruges eller findes i en ordbog. Test en ny adgangskode ved at indføre den i adgangskodestyrkeindretningen, der fortæller dig, hvor stærk den er.

Skift dit kodeord med jævne mellemrum

Det er bedst, hvis du fortsat ændrer dit kodeord med jævne mellemrum, siger en gang hver tredje måned. Lav adgangskoden til en kompliceret kombination af store og små bogstaver, tal og symboler, og noter den ned i en dagbog, så glem du ikke. Opbevar dagbogen uden for rækkevidde, så informationen ikke falder i de forkerte hænder. Fortæl aldrig din adgangskode til nogen. Skulle du være nødt til det, skal du ændre det så snart du kan og gøre det til noget, som kun du vil vide.

Din e-mail-konto skal behandles som dit personlige pengeskab, nøglerne, som du bare ikke overleverer til nogen, der går på gaden, ikke engang dine familiemedlemmer. Gå til denne side for at ændre din adgangskode og gør det nødvendigt. Det er faktisk ganske enkelt.

Få 2-trins verifikation

2-trins-verifikation er et ekstra beskyttelseslag til enhver Gmail-konto. Dette har særlig betydning, når der er adgang til kontoen fra offentlige computere. Du kan konfigurere det ved at besøge denne side. Dette sikrer, at Google hver gang du prøver at komme ind på din Gmail-konto fra en ukendt enhed, beder om en bekræftelseskode, den sender via SMS, stemmekald eller mobilapp. Når denne kode er indtastet, åbnes din Gmail-konto.

Undersøg regelmæssigt

Der er chancer for, at din Gmail-konto kan åbnes fra steder, der er noget mistænkelige eller tvivlsomme. Hvis du holder styr på, skal du bemærke, at der har været en indsats for at få adgang til din konto fra et oversøisk sted, straks op med det røde flag op!

Du kan holde styr ved at rulle ned til Gmail-indbokssideens bund og klikke på detaljeikonet på skærmens højre lige under den sidste kontoaktivitet. Et vindue dukker op, mens du klikker på linket, der viser de forskellige placeringer, hvor din e-mail åbnes. Ethvert ukendt sted på det skal straks tiltrække opmærksomhed for nødvendig handling, hvis det er nødvendigt. Hold også opmærksom på for enhver usædvanlig aktivitet.

Hold alle Gmail-indstillinger opdaterede

Regelmæssig opdatering af dine Gmail-indstillinger er en tidstestet og gennemprøvet måde til at afværge hackere. Dette kan gøres ved at klikke på gearikonet, der findes på siden af ​​Gmail-indbakke øverst til højre. Vælg indstillinger, og klik derefter på fanen konti i menuen. Dette er for at sikre, at alle e-mail-adresser, der falder ind under segmentet “send mail as”, er e-mails, der ejes og bruges af dig.

Når dette er gjort, skal du klikke på fanen Generelt og rulle ned til “Browserforbindelse.” Vælg indstillingen “Brug altid https”, da “s” i slutningen af ​​https indebærer et ekstra beskyttelseslag. Når du tjekker din e-mail på en offentlig computer, skal du sørge for, at https findes. For at sikre, at din mail ikke videresendes til ukendte e-mail-id’er, skal du tjekke fanen ‘Videresendelse og POP / IMPAC’.

Sådan beskyttes din Gmail-konto mod hackere – Endelige tanker

Det siger sig selv, at du aldrig skal klikke på links eller downloade filer, der ser fiskede ud. Tjenester, du har tilmeldt dig, sender dig aldrig en e-mail, der beder dig om din kontos detaljer eller adgangskode. Til slut anbefales det altid at bruge VPN til et yderligere lag af sikkerhed og privatliv.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map