Sådan forhindres annoncer og blokerer pop-ups

Hvis der er en ting, som et flertal af brugere, der udfører det meste af deres arbejde online eller tilbringer meget af deres tid på Internettet, har det til fælles, er det deres had for de mange annoncer, der dukker op enten når de streamer deres foretrukne show, eller når du gennemser gennem indhold fra deres yndlingswebsteder. Det kan være så irriterende at konstant blive afbrudt med marketing-gimmicks, der altid prøver at markedsføre noget, som du sandsynligvis ikke har brug for, eller oplysninger, som du ikke rigtig ville være interesseret i.


Sådan forhindres annoncer og blokerer pop-ups

Sådan forhindres annoncer og blokerer pop-ups

Annoncer driver trafik

Det ville være forkert at tænke på dem som bots, der bare fokuserer på at afbryde din browsingoplevelse, da sandheden er, at de er resultatet af en investering fra forskellige websteder, der ønsker at øge deres trafik. Chancerne for, at du måske kommer på tværs af noget, du kan lide eller er interesseret i gennem en af ​​disse pop-ups, er ringe, men det er grunden til, at webstedsejere til at placere disse reklamer.

Er disse annoncer ondsindede?

En uheldig ting, der kommer fra disse annoncer, er det faktum, at nogle af dem har potentialet til at inficere din pc med ting som malware, ransomware, vira og en række andre trusler, der er sikre på at forårsage enten tab af data eller indtrængen af dit privatliv. At blive af med dem kan endda blive vanskeligt, hvis du tilfældigvis bruger en af ​​de tjenester, der leveres af det websted, der udfører reklamer. Dette er normalt tilfældet, når du bruger en gratis version af nogle software eller tjenester, og med næsten alle tjenester er du i stand til at stoppe annoncerne ved at abonnere på premium-pakken for denne tjeneste.

Hvis du dog ikke er sikker på, om du skifter til den betalte for version af din software og vil fortsætte med at bruge den gratis version, har du stadig et antal værktøjer til rådighed, som du kan bruge til at slippe af med de irriterende annoncer..

Forebyggelse af annoncer & Blokering af pop-ups gennem din browser

En af de nemmeste måder at forhindre, at pop op-vinduer afbryder, uanset hvad du er ved at være online, er at få et par ting opsat gennem din browser. Vi vil tage et kig på et par af de mest populære browsere og vise dig, hvad du kan gøre for at forhindre pop op-vinduer i at forstyrre din browseroplevelse.

1. Mozilla FireFox

Mozilla FireFox er let en af ​​de mest populære browsere på markedet i dag og tilbyder nemme indstillinger, der giver dig mulighed for at gøre din browsingoplevelse meget mere problemfri. Her er hvad du skal gøre:

 1. Start browseren.
 2. Åbn menuindstillingen.
 3. Vælg “Indstillinger”.
 4. Åben “indhold”.
 5. Du skal se indstillingen “Bloker pop op-vinduer”. Tjekke det. Det er det.

2. Kanten

Når Windows forsøger at få det til at kunderne vedtager deres nye browser, er det her, du kan gøre for at blokere enhver form for pop-ups på Microsoft Edge:

 1. Start med at klikke på ikonet Edge-app.
 2. Klik på de tre prikker, “…” i øverste højre hjørne af siden..
 3. Gå til “Indstillinger” og derefter “Avancerede indstillinger”.
 4. Der skal være en mulighed for blokering af pop op-vinduer. Lad det være blåt, hvilket betyder, at det er aktiveret.

3. Chrome

Chrome er uden tvivl en af ​​de mest anvendte browsere i verden, delvis takket være kompatibiliteten af ​​browseren med mange af Googles onlinetjenester. Blokering af annoncer og pop-ups via browseren er et let job, hvor du kun skal:

 1. Start browseren.
 2. Åbn fanen Menu, dette skal være de tre lodrette prikker.
 3. Klik på indstillingen “Indstillinger”.
 4. Klik derefter på “Vis avancerede indstillinger”.
 5. Gå til afsnittet om beskyttelse af personlige oplysninger.
 6. Vælg “Indholdsindstillinger”.
 7. Gå derefter til “Pop-ups”.
 8. Lad indstillingen “Lad ikke et websted at vise pop op-vinduer” være aktiveret.
 9. Der er også et par udvidelser, du kan bruge til at gøre dette, f.eks OpenGoAdblock, Adguard, Adblocker & Pop-up Blocker Pro.

4. Opera

Vi tror, ​​det er sikkert at sige, at et flertal af Opera-brugere tilfældigvis bruger tjenesten gennem deres mobiltelefoner, men for dem, der stadig er afhængige af det, når de er på deres bærbare eller stationære computere, her er den tretrinsproces, du har brug for:

 1. Gå videre og åbn browseren.
 2. Naviger til menupunktet øverst til venstre.
 3. Du får vist en “blokering af annoncer” på din liste. Sørg for at have det aktiveret.

5. Internet Explorer

Hvis du stadig har det godt med Window’s gamle Internet Explorer, skal du gøre følgende for at sætte alle disse annoncer og pop-ups i spidsen:

 1. Start med at starte browseren.
 2. Gå til “Værktøjer”, men hvis du ikke ser det først, kan du trykke på Alt-tasten for at få vist det.
 3. Vælg derefter “Indstillinger”.
 4. Klik på fanen “Privatliv”.
 5. Se efter pop-up-blokeringselementet.
 6. Marker afkrydsningsfeltet for “Blokér pop op-vinduer” eller “Slå pop-up-blokering til”.

6. Ublock

Hvis du måske bruger flere browsere og gerne vil implementere en løsning, der enstemmigt vil håndtere alle de blokke og pop-ups, der muligvis kommer op gennem dem alle. Her er hvad du skal gøre:

 1. Sørg for, at du bruger den seneste version af din browser. Du kan gøre dette ved at få en opdatering.
 2. Log på Ublocks websted her.
 3. Download udvidelsen, og start derefter din browser.
 4. Vælg et sted, du vil huske, og vælg ‘Gem’.
 5. Kør den fil, du havde installeret i din browser.
 6. Åbn derefter de browsere, du har installeret Ublock-udvidelsen.

Brug af VPN’er til at blokere annoncer & Pop ups

Den samme teknologi, der implementeres gennem protokoller som OpenVPN, Secure Sockets Layer (SSL) og AES 256-bit-kryptering gør det muligt for en troværdig VPN-service at levere pop-up- og annonceblokerende tjenester til alle dets abonnenter. Dette betyder oven på at være anonym, være i stand til at streame geo-begrænset indhold og forhindre begge DNS & IP lækker, du kan være i stand til at nyde sømløs uafbrudt browsing uanset hvad du har op til online. Her er de grundlæggende trin til installation af en VPN:

 • Undersøg og identificer en troværdig VPN-udbyder. Vi anbefaler ExpressVPN, og du kan se, hvorfor gennem vores ExpressVPN anmeldelse.
 • Hent & installer den valgte VPN-udbyder.
 • Begynd at nyde din online oplevelse, fri for tilføjelser og pop op-vinduer.

Du behøver ikke at konfigurere noget med din VPN-tjeneste, da den allerede er godt konfigureret.

Sådan forhindres annoncer og blokerer pop-ups

Mens en masse online-annoncer er tålelig, er mange annoncer og pops påtrængende og nede til højre. Heldigvis kan du blokere disse annoncer og pop-ups ved at bruge de instruktioner, vi har nævnt ovenfor. Det er ikke nødvendigt at blive bombarderet med irrelevante annoncer, hver gang du surfer på nettet.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me