Sådan får du adgang til din pc fra hvor som helst

Der er intet som din personlige computer. Det er konfigureret lige som du vil, med alle dine filer, dokumenter og apps lige ved hånden. Det er dog ikke muligt at transportere din computer overalt, især hvis du har et skrivebord eller en af ​​disse gammeldags laptops, der vejer et ton. Når du rejser uden din personlige computer, kan du få adgang til nogle vigtige filer på skyen. Men der er tidspunkter, hvor du er nødt til at bruge en bestemt app, der er installeret på din hjemmecomputer eller en fil, som du ikke troede, du skulle bruge, men har brug for det alligevel. Det kan være nødvendigt at køre et program på din computer eller køre en app på din telefon, der er gemt på din pc. Forskellige situationer som disse får dig til at fortryde, at du ikke har medbragt din computer. Det er faktisk muligt at få adgang til din computer hvor som helst med den rigtige opsætning.


Sådan får du adgang til din pc fra hvor som helst

Sådan får du adgang til din pc fra hvor som helst

Få adgang til din computer hvor som helst med fjernadgang

Der er noget, der kaldes fjernadgang, som letter disse problemer. Det er en proces, hvorigennem du får adgang til din hjemme-pc, der sidder på et hotelværelse langt væk. Når disse programmer er konfigureret, kan de bruges til sikkert at oprette forbindelse til en pc fra en anden computer.

Ved hjælp af disse programmer kan du have fuld kontrol over din computer fra ethvert sted. Selv indtil for et par år siden havde du brug for at være en computerekspert for at finde ud af disse processer. I disse dage er det muligt at administrere disse programmer med bare et par klik.

Her ser vi på de forskellige måder, hvorpå du eksternt kan få adgang til din pc fra enhver placering og enhed.

vinduer

For at få adgang til en Windows-computer fra en anden Windows-enhed er der et gratis Remote Desktop-værktøj fra Microsoft. Men der er en fangst: du kan kun oprette forbindelse til en maskine, der kører Professional-, Ultimate- eller Enterprise-version af Windows. Hvis din pc har en af ​​disse versioner af Windows, kan du bruge Remote Desktop Assistant-værktøjet til at konfigurere fjernadgang, men hvis du ikke gør det, kan du altid bruge et tredjepartsprogram.

Æble

Der er to muligheder for dig, hvis du er en Apple-bruger. Hvis du er en it-professionel eller en computerekspert, der kun har brug for det mest forbløffende program, kan du installere programmet Remote Desktop til Mac, der koster $ 79.99.

Hvis du ikke har brug for et premiumværktøj, kan du bruge den gratis skærmdelingsindstilling til at oprette forbindelse til en Mac fra en anden. Alt hvad du skal gøre er at gå til Systemindstillinger, klikke på Deling og kontrollere skærmdelings-knappen. Marker derefter boksen Tilbage til min Mac i iCloud-sektionen. Det er det, du kan nu få adgang til din hjemmecomputer fra enhver anden Mac-enhed ved at logge ind på din iCloud-konto.

Chrome

Mens der er dyre Windows- og Mac-indstillinger tilgængelige, kan du få adgang til din computer eksternt og gratis fra enhver enhed med et værktøj, der er indbygget i Chrome-browseren.

Værktøjet er tilgængeligt for alle operativsystemer, herunder Windows, Android, Mac og iOS. Alt hvad du skal gøre er at installere Chrome-appen til fjernadgang på den computer, du vil oprette forbindelse til, starte appen og aktivere fjernforbindelser. Til dette skal du bruge en PIN-kode, som vil blive brugt til at få adgang til den enhed i fremtiden.

For at få adgang til din computer fra en anden enhed skal den anden enhed også have webappen installeret. Når du starter webappen, vises din pc i menuen Mine computere. Når du klikker på den, skal du indtaste pinkoden, og du er klar.

TeamViewer

Hvis du vil bruge en gratis og nem mulighed fra tredjepart, er TeamViewer gratis til personlig brug. Du skal først downloade appen på din hjemme-pc, starte appen og derefter installere den. Du bliver guidet gennem installationsprocessen, som involverer opsætning af et brugernavn og en adgangskode.  

Dette er et fremragende program, som mange mennesker bruger. Det er temmelig let at bruge og fungerer godt på en pc. 

Du skal også installere TeamViewer på enheden, hvorfra du får adgang til din pc. Efter installationen kan du oprette forbindelse til det brugernavn og det adgangskode, du lige har oprettet. Denne forbindelse sker via en TeamViewer-konto, der er gratis at oprette.

Sådan får du adgang til din pc overalt – Wrap Up

Dette er nogle af de bedste måder at få adgang til din personlige computer overalt når som helst. Selvom ikke alle af dem kommer gratis og billigt, men hvis du vil have den bedste service, kan du overveje at vælge et betalt værktøj til fjernadgang. Men hvis du kun har brug for adgang til bestemte filer, er et filsynkroniseringsværktøj tilstrækkeligt.

Google Drive, Dropbox, iCloud er nogle af de tjenester, der giver dig adgang til dine filer og dokumenter fra enhver enhed og enhver browser.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map