Sådan gør du din Windows PC eller Mac til en virtuel router

Har du nogensinde været i et værelse i dit hus, hvor Wi-Fi simpelthen ikke er i stand til at nå din enhed? I stedet for at sidde lige under routeren, vidste du, at du kan konvertere din pc eller Mac til virtuelle routere? Dette kriterium har mange fordele i slutningen af ​​linjen. I denne vejledning viser jeg, hvordan du deler en Wi-Fi-forbindelse fra din Windows PC og Macintosh, og hvad nøjagtigt drager du fordel af det.

Sådan deles Wi-Fi-forbindelse på pc og Mac

Sådan gør du din Mac til en virtuel router

Brug af Mac’s internetforbindelse er som at oprette forbindelse direkte til enhver anden router. Du kan bogstaveligt talt omdanne din Mac til et hotspot, hvor alle enheder derhjemme kan oprette forbindelse til. Med et brugernavn og adgangskode er den delte internetforbindelse som enhver anden i Hoteller, caféer og endda dit hjemmenetværk.

Mac er velkendt for at begrænse deres brugers handlinger. I dette tilfælde kan du oprette forbindelse til et Wi-Fi-netværk og være vært for et hotspot samtidig. Derfor giver dette os to metoder til at dele Mac’s internetforbindelse. Tjek dem nedenfor:

Ethernet

  1. Tilslut ethernet-kablet til Mac’en
  2. Start “Systemindstillinger” fra  Apple-menuen, eller tryk på ikonet på din skærm.Systemindstillinger
  3. Klik på “Deling”Klik på Deling
  4. Klik på “Internet Sharing” fra venstre menu
  5. Vælg rullemenuen ud for “Del din forbindelse fra:” og vælg “Ethernet”
  6. Ved siden af ​​“Til computere, der bruger:”, skal du markere afkrydsningsfeltet ud for “Wi-Fi” eller “AirPort” (navn afhænger af OS X 10.8+ vs 10.6)Internet-deling-mac
  7. Klik derefter på “Wi-Fi-indstillinger” og navngiv netværket.
  8. Udfyld de nødvendige oplysninger.Udfyld WiFi-oplysninger
  9. Klik på “OK” og bekræft, at du vil starte internetdelingen

Aktivér Internet Sharing fra en Mac

Wi-FI-adapter

Når du får en trådløs netværksadapter, deler du din Mac’s Wi-Fi ligesom enhver anden enhed. Dette gør det muligt for den ene netværksenhed at modtage internetforbindelsen og den anden at dele den. I modsætning til, når Mac opererer alene. Hvis du vil, tilbyder Amazon en masse af disse enheder i deres butik. Tjek dette Wi-Fi-netværksadapter og når du først har fået det, skal du følge disse instruktioner:

  1. Sæt Wi-Fi-adapteren i din Mac.
  2. Gå til “Systemindstillinger”.Systemindstillinger
  3. Vælg “Deling”Klik på Deling
  4. Vælg “Internet Sharing” i menuen.
  5. Gå over til “Del din forbindelse fra:” og vælg “Wi-FI”.
  6. Nu, næste “Til computere, der bruger:”, vælg “AirPort”.Internet-deling-mac
  7. Tryk derefter på “Wi-Fi-indstillinger” og udfyld detaljerne.
   Udfyld WiFi-oplysninger
  8. Klik på “OK”, og vælg Start.

Aktivér Internet Sharing fra en Mac

Du er færdig. Din Mac udsender nu et trådløst signal, der kan afhentes af andre wi-fi-aktiverede enheder.

Del Wi-Fi-hotspot gennem Windows-pc

Du kan omdanne din Windows-pc til et trådløst hotspot med kun nogle klik her og der. Det, der adskiller sig fra Mac, er imidlertid, at takket være en Windows 10 Wi-Fi-adapter kan du oprette et Wi-Fi-hotspot, mens du er tilsluttet et andet Wi-Fi-netværk og deler en Wi-Fi-forbindelse over et andet. Sådan gør du:

 1. Gå til din pc ved at gå til Indstillinger ved at trykke på Windows + I på dit tastatur.
 2. Klik på “Netværk & Internettet.”Indstillinger Windows
 3. Når det åbnes, nederst til venstre på skærmen, skal du ramme Mobile Hotspot.Mobil hotspot Windows
 4. Gå nu til højre del af skærmen og tænd for “Del min internetforbindelse med andre enheder”.
 5. Klik derefter på Rediger.Klik på Rediger Wi-Fi
 6. Indtast det netværksnavn og adgangskode, du vil bruge, i vinduet Rediger, og klik derefter på “OK.”Indsæt forbindelsesdetaljer
 7. Du er nu klar til at bruge din bærbare computer som en virtuel router.

Fordelene ved at dele Wi-Fi-forbindelse via Mac / PC

Som jeg nævnte før, kan gøre din bærbare computer til en virtuel hotspot lette din internetoplevelse. Du vil blot løse en masse problemer, du har været igennem, og muligvis spare dig selv noget ekstra betaling undervejs. Lad mig forklare mere.

Wi-Fi Extender

Når du sidder i et rum langt væk fra din router, bliver din internetforbindelse enten langsommere, eller den vises ikke på dine enheder. Jeg har været der, og jeg har brugt så mange gange på at sidde lige under min routers placering. Men til dem, der kan lide at gennemse og søge gennem internetindhold på deres mobile enheder og faner, for ikke at nævne streaming-enheder på tv, er du heldig.

Alt hvad du skal gøre er at omdanne din pc / Mac til en virtuel router ved at placere den i en jævn afstand mellem dig og din hjemme router. Dette udvider dit Wi-Fi-interval uden at droppe forbindelsens hastigheder. Desuden sparer du så mange penge og tid på at konfigurere en faktisk Wi-Fi-extender derhjemme.

Dette fungerer også på hoteller og kaffebarer. Nogle offentlige netværk tillader brug af en enhed pr. Konto. Hvis du er på et hotelværelse, kan dit netværk muligvis være langt væk fra den enhed, du bruger, eller du skal blot bruge en enhed pr. Værelsesreservation. Så hvis du forvandler din bærbare computer til en virtuel router, kan du drage fordel af hotellets netværk på alle de enheder, du har til rådighed med dig. Det er ikke praktisk, synes du ikke?

At holde din Wi-Fi for dig selv

I dag beder enhver gæst, der besøger dit hjem, om Wi-Fi-adgangskoden, før han selv udsteder et “hej”. Nogle mennesker bliver frustrerede over det, da de ikke ønsker, at nogen lurer rundt i deres netværksområde for gratis forbindelsesadgang.

Løsningen er nu under dit greb. Du behøver ikke at dele dit netværks adgangskode med nogen. Giv dem bare den virtuelle forbindelse, du allerede har oprettet på din pc eller Mac, og det er det. Du kan slukke for det og ændre adgangskoden, når du vil, og hold dit private netværk til at bruge.

Del en VPN-forbindelse

For mig er det vigtigste værktøj, der skal bruges under adgang til internettet, en VPN. Denne service krypterer din trafik og beskytter dine private data mod at blive høstet af udenforstående, mest kendt som hackere og cyberkriminelle. Når du bruger en VPN-forbindelse, skjuler du din IP-adresse. Derfor kan du surfe på internettet uden at blive overvåget af din internetudbyder eller din regering hele tiden.

Ikke kun det, men når du er tilsluttet en VPN, kommer du til at omgå regionale begrænsninger. Dette betyder, at du kan få adgang til geobegrænsede kanaler og websteder uanset hvor du måtte være på kortet.

En ting til, VPN-udbydere giver dig et begrænset antal enheder, du kan oprette forbindelse under et abonnement. Imidlertid, deling af en VPN-forbindelse til enten din Mac eller PC hæver dette tal til uendelig. Alle tilsluttede enheder tapper på en VPN-forbindelse, og alle har således krypteret Wi-Fi.

Opsætning af et virtuelt netværk med en VPN tager alle de trin, du gjorde før, plus aktivering af din VPN-klient på din pc eller Mac. Så hvis du vil dele en VPN-forbindelse på din Macintosh, kan du tilmelde dig en VPN-udbyder, downloade VPN-applikationen på din Mac og følge Mac-delingsforbindelsesproces.

Det samme gælder din pc-metode. Aktivér VPN-applikationen og opret forbindelse til en server, du vælger. Gå derefter igennem instruktionerne for Windows Wi-Fi-deling.

Med det sagt er her de bedste VPN-udbydere, du kan bruge til at beskytte alle enheder, der er forbundet til dit virtuelle netværk.

Sådan gør du din pc / Mac til virtuelle routere – opsummering

Der er tidspunkter, hvor Wi-Fi-netværket bare ikke kan give dig den forbindelse til det internet, du har brug for. Uanset om det er langt væk fra dine enheder eller blot tillader et vist antal forbindelser, er det at ændre din PC / Mac til virtuelle routere. Bliv ikke begrænset til det interval, som din router håndhæver på dig, og helt sikkert skal du ikke stole på den samtidige forbindelse, som en VPN giver dig. Tænk uden for kassen og nyd internettet når det er bedst.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me