Sådan kan du se UFC 247: Jones vs. Reyes Live online

Med ti succesrige titelforsvar indtil videre, Jon Jones har været en rulle, siden han vandt sin UFC Let tungvægt mesterskab. Men på 8. februar 2020, hans stribe sættes på prøve, når han står mod det ubesejrede Dominick Reyes ved Toyota Center i Houston, Texas. UFC 247 er et af de “store” kort med to titelkampe, som du ikke ønsker at gå glip af. Derfor er det sådan, du kan stream UFC 247: Jones vs. Reyes bor overalt.


Sådan kan du se UFC 247 Live online

UFC 247 Live Stream – Global dækning

Den amerikanske kampagne blandet kampsport (MMA) blev grundlagt tilbage i 1993. I 2020 er UFC blevet en global sport populær i flere lande over hele verden.

Det er måske begyndt småt, men nu har næsten alle lande rundt om i verden et officiel tv-station til forfremmelsen. Vil du vide, om din region har en? Kan ikke finde en streamingtjeneste til se den nye UFC 247? Det er her du kan se Jones vs. Reyes live online:

De Forenede Stater

USAs flagikonFor dem, der er gået glip af UFC-begivenheder, skal du vide det Ræv har ikke længere rettighederne til at distribuere promoveringens indhold.

For nylig, ESPN overtog rollen som officiel UFC tv-station i USA. Vi ser heller ikke, at det kommer nogen steder i den nærmeste fremtid.

Men før vi går dybere ned i sagen, skal du også vide det Fight Pass bliver sort under begivenhedens planlagte udsendelsesdato. Du kan se, blackout-begrænsninger forekommer, når a stor tv-udbyder udsender en bestemt begivenhed.

Du får normalt en meddelelse, når du prøver at købe en UFC-begivenhed i USA på Fight Pass, der siger:

”På grund af udsendelsesbegrænsninger er denne video ikke tilgængelig i et UFC Fight Pass-abonnement eller som en betal-per-visning i din region. Kontroller din lokale tv-liste for at få vist oplysninger. Denne begivenhed er i øjeblikket blokeret i din region. ”

Men nu får du simpelthen følgende billede, der kræver, at du køber kampen igennem ESPN+.UFC 247 ESPN +

ESPNs OTT kræver ikke en kabelabonnement til at fungere i modsætning til dens modstykke, “ESPN-appen. ” Alt hvad du skal gøre er at abonnere og købe kampen for at se på.

Et ESPN-abonnement er ikke så dyrt, hvis du tænker over, hvad du får til gengæld. Det koster $ 4,99 om måneden. Under enhver PPV-begivenhed kan du dog abonnere på en ESPN + årsplan (med den aktuelle kamp inkluderet) for kun $ 84,98.UFC 247 og ESPN + abonnement

For at være ærlig er det en meget flot aftale, i betragtning af at en enkelt PPV koster omkring $ 70+. Så det er med andre ord en godbid. Glem ikke, at der er en 7-dages gratis prøveperiode til ESPN + ‘s nye kunder. Sørg for at drage fordel af det.

Desuden giver ESPN + applikationen dig mulighed for at streame UFC-kampe på et bredt udvalg af streaming-enheder. Det inkluderer iOS, Android, Apple TV, Roku, Chromecast, PlayStation, PC, Mac, Xbox og FireStick

Det Forenede Kongerige

UK flag Ikon 1Sky Sports bruges til at dominere sportsbranchen i UK, især når det kommer til kampsport. Dog et stykke tid nu, BT Sport har overtaget tv-rettighederne for alle UFC store begivenheder i landet.

BT Sports bruges til at tilbyde nummererede UFC-kampe sammen med dets abonnement. Men lige siden UFC 239, kanalen har taget beslutningen om at gøre enhver UFC-kamp som en ekstern PPV.

Bestilling af UFC 247 koster et estimat på £ 20. Vi er nødt til at nævne, at fans var forvirrede over den beslutning, BT Sport tog, som førte til, at de truede med boykot dets tjenester og ty til ulovlige strømme.

Nå, ikke bare er de nødt til at betale ekstra oven på deres abonnement, men de er også nødt til at holde sig ope hele natten i betragtning af det tidspunkt, hvor begivenheder udsendes og afsluttes.

På den anden side er FIght Pass også udsat for blackout, ligesom i USA. Så fans kan kun stole på BT Sports-udsendelser for at se kampen mellem Jones og Reyes komme 8. februar 2020.

Det er vores mening værd at opholde sig i en sådan begivenhed. Bare køb UFC 247-arrangementet på BT Sports Box Office, og streame det live Android, Xbox, PlayStation, PC, Mac, iOS, Apple TV og Chromecast.

Australien

Australsk flagikonI Australien, UFC-fans kan streame deres UFC-kampe ved hjælp af Main Event, den ultimative platform for koncerter, Boksning, WWE, AEW, Impact Wrestling, og selvfølgelig Ultimate Fight Championship.

Som du kan se, Hovedbegivenhed er en one-stop destination for alle PPV-relaterede begivenheder. Ikke kun det, men de priser, du får, er meget billig, i betragtning af hvor store begivenhederne er.

Hvis du går til deres officielle websted, finder du det Jones vs. Reyes kæmp direkte på hjemmesiden. Du kan købe begivenheden til bare $ 54,95. Når du beslutter dig for at købe det, skal du vælge købsmetoden.UFC 247 Main Event

Det inkluderer MyFoxtel App, online køb, telefon og fjernbetjening. Vælg den mulighed, der passer bedst til dig, få begivenheden, og stream den live via Foxtel eller Optus på Chromecast, PlayStation, iOS, Android, Xbox, Mac, Smart TV’er eller Windows PC.

Canada

Canadisk flagikonI Canada kan ting blive lidt forvirrende, hvis du ikke er vant til at se UFC-kampe i regionen. Du kan se, du har to måder, der giver dig mulighed for at se en bestemt del af begivenheden, afhængigt af tv-rettigheder.

Først har du det TSN, en af ​​Canadas største tv-stationer. Kanalen har kun rettighederne til at vise indledende runder i UFC-begivenheden, hvilket kan være en smule skræmmende, da de fleste af jer tuner ind for at se hovedbegivenheden.

For dem, der ikke har noget andet valg, er indledende runder er mere end nok til at fylde din weekend med den MMA-dosis, du leder efter.

TSN UFC-plan

Det gælder TSN. Bemærk nu UFC Fight Pass er også tilgængelig i Canada, og du kan se hovedbegivenheden ved hjælp af dens platform. Baseret på hvad vi ved, vil det foreløbige kort være mørklagt på streamingplatformen, men hovedkort bliver det ikke.

Så hvis du har et kabelabonnement på et af Canadas tv-udbydere, Du kan indstille på TSN5 og se de indledende kampe, før du kommer til at streame hovedbegivenheden på Fight Pass.

For at få adgang til live events på Fight Pass, du skal abonnere på tjenesten først. Det koster dig $ 9.99 / måned og $ 95.99 / år.Fight Pass Canada

Endelig, hvis du bruger TSN, kan du se UFC 247 live Android, iOS, PC, Mac, Xbox One, Apple TV og Samsung Smart TV.

På den anden side kan hovedbegivenheden på Fight Pass streames live Apple TV, Smart TV, Roku, Chromecast, Amazon Fire TV, Mac, Windows, Android eller iOS.

Tyskland

Tyskland-FlagBlandt alle kanalerne på vores liste i dag, er denne den nemmeste og mest effektive måde at streame ikke kun på UFC-begivenheder, men snesevis af andre sportsbegivenheder.

Det kaldes the Netflix of Sports, DAZN (Da-zone). Denne kanal er en abonnementsbaseret service, der dækker alle slags sportsgrene, inklusive UFC og Bellator (MMA-messig).

Det er en af ​​de mest populære platforme i verden med over 8 millioner abonnenter på denne dag. Der er ikke behov for noget kabelabonnement eller langsigtede kontrakter, i modsætning til dets værdige modstander, Sky Deutch. 

Fortsætter med den gode nyhed, er alle UFC-kampe kommende eller forrige tilgængelig i dit abonnement. Du behøver ikke at betale en ekstra krone for at få den.

DAZN omkostninger EUR 11,99 / måned og EUR119,99 / år i Tyskland, hvilket er ret godt i betragtning af den mængde indhold, du får, når du trykker på tilmeldingsknappen. DAZN Tyskland-abonnement

DAZN er tilgængelig i ni lande. Imidlertid er det kun fem af dem, hvor DAZN har ret til at udsende UFC-begivenheder, Tyskland inkluderet. Desuden får nye kunder fordel af deres 30-dages gratis prøveperiode. Så hvis du er en første-timer, og du beslutter at tilmelde dig nu, vil du ende med at se på UFC 247 helt gratis.

DAZN dækker alle større streaming-enheder. Når du først har fået et abonnement, kan du se UFC 247 live Windows PC, macOS, Chromecast, Roku, Android TV, Fire Stick, Android, Apple TV, Xbox og PlayStation.

Mellemøsten

Mena-regionenOSN har været den officielle tv-station for UFC-begivenheder i ganske lang tid nu. Deres aftale med promoveringen tillader brugere i mellem Østen at stille ind på live events, The Ultimate Fighter-serie, og snesevis af andre programmeringer.

I regionen har næsten alle et kabelabonnement og direkte adgang til OSN. Dette betyder, at enhver kan se den kommende UFC 247-begivenhed uden besvær.

I modsætning til BT Sport i England tilbyder OSN imidlertid ikke kampen som en PPV. Du behøver ikke betale noget ekstra oven på dit abonnement. Bare stem ind og se, det er det.

Så vidt vi ved, UFC Fight Pass er sort også i Mellemøsten. Men hvis du er en snitskærer, er et alternativ tilgængeligt i regionen.

Faktisk en meget troværdig streamingtjeneste lanceret for nylig i MENA-regionen, og tilbyder live PPV-begivenheder og et bredt udvalg af on-demand indhold direkte på dine enheder.

Det hedder UFC Arabien, en abonnementsbaseret service, der er blevet en fremragende måde at følge med på UFC-kampe på. For at være ærlig er tjenesten ganske billig, i betragtning af at du har adgang til enhver live-begivenhed. Det koster kun $ 4,99 / måned eller 49,99 $ / år.UFC Arabia abonnement

Vi frygtede, at det kunne være det mørklagt på grund af det faktum, at OSN har rettighederne til UFC, men det viste sig ikke på den måde. Vi kontaktede deres kundesupport, og de forsikrede os om, at tjenesten er ikke sort og vi kan få adgang til alt, problemfrit.

UFC Arabia svar

Nu er enhedsstøtten ikke så storslået, men den er på vej. Du kan streame UFC 247 om UFC Arabia ved brug af PC, Mac, Android, iOS, og Chromecast.

Kodi-brugere overalt i verden

Det Kodi ansøgning er et streaming-hub til næsten enhver kanal, der kommer i tankerne. Du finder dedikerede tilføjelser til officielle streamingtjenester og får adgang til dem med et tryk på en knap.

Hvad angår UFC-begivenheder, er en af ​​de nemmeste måder at få fat i disse ved at downloade DAZN tilføjelse. Opgaven er slet ikke hård, du skal bare gøre det Følg et par trin, så er du der. Sådan går det:

 1. Aktivér Kodi-app.
 2. Naviger til Kodi-tilføjelser.Gå ind i Kodi-tilføjelser
 3. Derefter skal du gå over til Mine tilføjelser efterfulgt af Installer fra depot. Installer fra depotafsnittet
 4. Vælg Kodi Add-on Repository.Kodi Add-on Repository
 5. Klik på Video-tilføjelser.UFC 246 Video-tilføjelser
 6. Vælg DAZN-tilføjelse og ramte installereUFC 246 Installer DAZN
 7. Besøg Kodi igen Startskærmen. Kør DAZN-kanalen.UFC 246 - DAZN-lancering
 8. Log ind med din konto (hvis du har en. Hvis ikke, abonnere på DAZN).
 9. Kigge på UFC 247 live på din Kodi-app.

På trods af at være en af ​​de rigeste platforme til online streaming, er Kodis tilføjelser stadig underlagt geo-restriktioner. Med andre ord er DAZN stadig kun tilgængelig i Tyskland, hvilket betyder, at du ikke kan se det i udlandet.

Men med en VPN, kan du det skift din online placering ved at oprette forbindelse til en Tysk server. På den måde modtager du en tysk IP-adresse, og du vil være i stand til det få adgang til DAZN, uanset hvor du fysisk bor.

Stream på Amazon Fire Stick

Det Amazon Fire Stick er en af ​​de største måder at streame indhold online. Det inkluderer snesevis af officielle applikationer, du kan bruge til at se dit yndlings-tv-indhold.

En af disse applikationer er ingen ringere end ESPN, den store amerikanske UFC-tv-station. Som du måske ved, a abonnement på ESPN + er påkrævet og derefter skal du købe PPV-begivenheden.

Nå, et ESPN + -program er ikke tilgængeligt den Fire Stick, men det kan nås via ESPN-appen. Derfor vil vi vise dig, hvordan du gør det installer ESPN og link din ESPN + -konto på Fire Stick nedenfor:

 1. Tænd for dit tv og aktiver din Amazon Fire Stick.
 2. Åbn søgefeltet og Type ESPN.Ojani Noa
 3. Klik på næste side på ESPN ansøgning.espn2
 4. Klik derefter på Hent knap.ESPN3
 5. Vent på installationsproces at konkludere. Det tager et par minutter afhængigt af din internetforbindelse.espn4
 6. Gå tilbage til din Fire Stick’s hjemmeskærm og kør ESPN ansøgning.
 7. Nu er det tid til at aktivere ESPN + på appen. På appens startskærm, og gå over til Indstillinger (Gearikon i øverste højre hjørne).
 8. Naviger dig nu hen til Abonnementer.ESPN-abonnementer
 9. Vælg derefter ESPN+.ESPN + abonnement FireStick
 10. Efter det skulle du gøre det log ind med din konto.Log ind på ESPN +
 11. Så snart du logger ind, modtager du en aktiveringskode.ESPN + kode
 12. I din browser, indtast aktiveringskoden, og log ind med dine legitimationsoplysninger.ESPN + kodebrowser
 13. Nu har dit abonnement været knyttet til dit Amazon Fire TV.
 14. Køb UFC 247 PPV fra ESPN + ‘s websted og du er god til at gå.

Bemærk, at applikationen kun kan installeres, hvis du bruger en Amerikansk Amazon-konto. Selvom du allerede har det eller har formået at få det, fungerer appen ikke, medmindre du er i USA (US IP-adresse).

Hvis det ikke er tilfældet, skal du bruge en VPN til forfalsk din placering til USA og få en amerikansk IP-adresse. Endelig kan du gøre det se ESPN + overalt i verden.

Gratis UFC-streaming?

Desværre finder du en masse websteder eller applikationer der tilbyder UFC streaming gratis. Men før du bliver fristet, lad os give dig et par tip til sagen.

Ordet “Gratis” er fristende og det hele, men det kommer virkelig ikke som det hedder. For det første er gratis UFC-streaming ulovlig, hvilket kan bringe dig i skade, selv hvis du ikke er den, der leverer strømmen.

Sekunder, sådanne websteder kan ikke stole på. Du underkaster dig måske dig selv hackere og ondsindede onlineenheder bare så du kunne spare dig på et par øre.

Faktisk træffer UFC drastiske foranstaltninger mod online piratkopiering. Kampagnen er sniffe ulovlig internetstreaming af UFC-kampbegivenheder. Det holder også et øje med barer og restauranter, der tilbyder UFC-aftener uden at betale for programmeringen.

Et stykke tid siden, UFC sagsøgte en mand på Staten Island til upload og distribution af UFC PPV-indhold og forsøg på at få indtægter fra kampene. Pay-Per-View er UFCs økonomiske livsgrunde, hvilket forklarer, hvorfor det er slå ned på internet pirater der stjæler deres indhold og distribuerer det gratis.

Vær forsigtig, du kan ende med at modtage en retskendelse til brug af sådanne websteder. Hold dig til de officielle streamingtjenester; de tilbyder trods alt bedre kvalitet. Derudover behøver du ikke kigge over skulderen, hver gang du får adgang til en live stream.

UFC 247 – Streamingkanaler

Vi har nævnt ovenfor de øverste officielle UFC-tv-selskaber i flere lande. For de i regioner, vi ikke har oplyst endnu, skal du kontrollere listen herunder og se, om der er nogen officiel tv-station i dit land er inkluderet:

 • Hovedbegivenhed (Australien)
 • UFC Fight Pass
 • Match tv (Rusland)
 • UFC Arabien (MENA)
 • BT Sport (UK)
 • ESPN+ (USA)
 • DAZN (Tyskland)
 • Viaplay (Sverige, Danmark)
 • OSN (Mellem Østen)
 • TSN (Canada) (kun Prelims)

UFC 247: Jon Jones mod Dominick Reyes

8. februar 2020, det nummer 1 rang på UFCs officielle pund-for-pund-liste går head to head med Dominick Reyes i Houston, Texas.

Hvis Jones formåede at vinde dette, ved han, at der er potentielle megakampe, der venter på ham, inklusive dem med Francis Ngannou og UFC middelvægt mester Israel Adesanya.

Men inden vi ser på fremtiden, er Jones nødt til at give hånden Dominick Reyes det første tab af sin MMA-karriere kl UFC 247. Nu er Reyes det ubesejret, og han ser selvfølgelig efter at tilføje endnu en sejr til sin liste, og et bælte, selvfølgelig.

Nu vender han tilbage til Octagon efter forbløffende slået den tidligere mellemvægtmester Chris Weidman tilbage i oktober. 

På den anden side har vi den anden hovedbegivenhed om natten, Valentina Shevchenko (c) mod Katlyn Chookagian. Denne kamp er til UFC Women’s Flyweight Champion, der øger begivenhedens intensitet endnu mere.

Det bliver en af ​​årets største begivenheder; det er ikke hyppigt, hvor vi får at se to større titelkampe samme nat, ikke? Så mens vi venter på begivenheden, er her det fulde Jones vs. Reyes kampkort:

Hovedkort

 • Jon Jones (c) mod Dominick Reyes
 • Valentina Shevchenko (c) mod Katlyn Chookagian
 • Juan Adams vs. Justin Tafa
 • Mirsad Bektic mod Dan Ige
 • Derrick Lewis vs. Ilir Latifi

prelims

 • Trevin Giles mod Antonio Arroyo
 • Alex Morono vs. Kalinn Williams
 • Andrea Lee mod Lauren Murphy

Tidlige Prelims

 • Miles Johns vs. Mario Bautista
 • Domingo Pilarte vs. Journey Nelson
 • Andre Ewell mod Jonathan Martinez

UFC 247 Live hvor som helst – endelige ord

At finde en vej til stream UFC-begivenheder i dag kan være lige så frustrerende som en diskvalificering fra første runde. Vi har dog udarbejdet en omfattende guide, der indeholder alle officielle UFC-streamingtjenester tilgængelige over hele verden.

Nu skal du bare kontrollere, hvilken der er tilgængelig i dit land og stream UFC 247: Jones vs. Reyes live online. Hvis du har flere spørgsmål om begivenheden eller ønsker at dele nogle forudsigelser, så slip os en linje eller to i kommentarer nedenfor.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map