Sådan ser du tv uden kabelabonnement

Sådan ser du tv uden kabel eller satellit? Til alle jer, der er syge og trætte af at betale spandemængder penge, der spænder fra 1.000 til 2.000 $ årligt for utilfredsstillende kabel- eller satellitabonnement, synes vi det er tid for dig at give slip. Du ved med andre ord at klippe ledningen. Gå væk fra dit tv og omfavne de andre platforme, der kan ændre din tv-oplevelse for evigt. Fordi det i dag er muligt for folk med lav indkomst at nyde godt tv uden at skulle betale for kabel- eller satellitabonnement. Fra ABC, NBC, CBS, Fox og HBO til MLB, NBA, NFL og endda NHL; alle disse live tv-kanaler og sportsgrene kan ses uden et kabelabonnement i USA. Det bedste af alt, der er ingen langvarige forpligtelser. Takket være gratis forsøg, som forskellige streamingtjenester tilbyder, kan du endda se tv uden kabel gratis! Har jeg din opmærksomhed nu? Så hvis du vil binge-watch til noget godt tv uden at blive konkurs, skal du fortsætte med at læse for at finde ud af mere om bedste streamingtjenester, cordcutters tilmelder sig med.


Sådan ser du tv uden kabelabonnement

Sådan ser du tv uden kabel eller satellit

Omkostninger ved kabelabonnement

Folk, der er økonomisk sikre, kan støtte deres kabelabonnement, men hvad med dem, der næppe får en anstændig indkomst? Disse mennesker har to valg. Enten bruger de tre fjerdedele af deres løn på kabelabonnement, eller de bliver bare vant til at leve uden tv, fordi de ikke har råd til det. Hvad med hvis vi fortæller dig om en måde, der ville mødes i midten? To ord, streamingtjenester. Den snoretrækkende tendens er bestemt en af ​​de vigtigste årsager, der har ført til et fald i antallet af amerikanske husstande, der abonnerer på kabel.

Bedste streamingtjenester til snoremaskiner

Markedet for streamingtjenester er vokset hurtigt i de sidste par år og har stjålet kablets torden. Temmelig sikker på, at du har hørt om Sling TV, Netflix, Hulu og Amazon prime før. Fordi i en verden, hvor online streaming er blevet en trend, har disse kanaler lavet et navn for sig selv. Der er mange streamingtjenester derude med fristende tilbud og en række muligheder, der gør det svært for dig at vælge imellem. Heldigvis har vi gjort forskningen for dig, så du ikke behøver at få panik over, hvilken streamingtjeneste du skal gå til. Det, der er praktisk ved streamingtjenester, er, at de ikke tvinger dig til en langsigtet forpligtelse, og du kan annullere, når du vil. Plus næsten alle streamingtjenester tilbyde en måned gratis prøveperiode, hvilket er perfekt til dem, der stadig er usikre på at grøfte deres kabel. Her er en liste over bedste streamingtjenester, som du bør overveje at abonnere på som en cordcutter:

1. Netflix

Hvem har ikke hørt om Netflix? Det er sandsynligvis den mest populære streamingkanal rundt og med god grund. Det er kun $ 7,99 pr. Måned. Du kan streame Netflix på enhver enhed hvor som helst, men kun på én ad gangen, medmindre du opgraderer til en anden plan. Netflix ‘anden plan er kun $ 10,99 pr. Måned, hvilket er en meget lavere pris end Hulu’s. Med denne plan kan du også se dine foretrukne shows og film på to enheder samtidigt i high definition. Åh, og glemte vi at nævne, at der ikke er nogen reklamer med Netflix. Ja, det skal være et vigtigt salgsargument. Den eneste ulempe, vi kan tænke på, når det kommer til Netflix, er, at det ikke tilbyder en direkte tv-mulighed. Netflix har heller ikke planer om at inkludere sådan service. Netflix-appen kan installeres på alle større streamingplatforme, inklusive dit Smart TV, Chromecast, Apple TV, Roku, FireStick og endda på spilkonsoller såsom PS4 og Xbox One.

Relaterede: Bedste VPN til Netflix

2. Hulu

Hulus grundlæggende plan starter ved $ 7,99 pr. Måned. Valg af denne plan giver dig ubegrænset streamingadgang på dit valg af enheder med begrænset reklamefilm. Hvis du ikke ønsker nogen reklamer, betaler du ekstra, og du vil være af med dem for godt. Reklamer med Hulu er færre end med kabel, plus prisen er billigere, så det er ikke rigtig en diskutabel sag. Nu, da vi er genstand for penge, kan du vælge Hulu med Live TV for $ 39.99 pr. Måned og streame 50+ live TV-kanaler ud over, hvad du får med den grundlæggende plan. Du kan til enhver tid annullere eller skifte planer uden at skulle betale et afbrydelsesgebyr. Hulu er tilgængelig på Amazon Fire TV Stick, Apple TV, Roku, Google Chromecast med mere.

Relaterede: Bedste VPN for Hulu

3. Slynge-tv

Sling TV’s Orange-plan starter ved $ 20 pr. Måned, hvilket giver dig 30 programmer at se, for mindst $ 30 til $ 40 til overs. Du kan vælge den blå plan for $ 25 pr. Måned og få 45 kanaler, hvis dine kanaler ikke var tilgængelige på den orange plan. Med Sling TV får du en masse valg. Du kan også inkludere premium-pakker, såsom sport, børn og Hollywood, men med et ekstra gebyr. Det vigtigste er, at du kan se hvad du vil på enhver enhed overalt med Sling TV.

Læs: Sådan ser du DirecTV uden for USA

4. Youtube TV

Google lancerede for nylig deres egen fristående streamingtjeneste. Den nye streamingtjeneste er dybest set en stand-alone live streaming-kanal svarende til Playstation Vue, Sling TV og DirecTV Now. Det betyder, at du kan abonnere på Youtube TV for at se live tv online uden behov for et kabelabonnement. Der er ingen langsigtede kontrakter, og du kan annullere det ønskede tidspunkt.

Bortset fra Amazon Fire TV, som stadig ikke har en Youtube-app, er Google tilgængeligt Youtube TV på alle større streamingplatforme. Tilmelding til Youtube TV vil sætte dig tilbage omkring $ 35 pr. Måned. Denne pris svarer temmelig til andre live streamingtjenester.

5. PlayStation Vue

Lad ikke navnet narre dig. PS Vue eller PlayStation Vue er en streamingtjeneste, der er tilgængelig på de fleste streamingtjenester og ikke kun PS4 og PS3. kombinerer live-tv, on-demand-video og skybaseret DVR til at streame tv-programmer, film og forskellige sportsbegivenheder. PS Vue-abonnementsomkostninger spænder fra $ 39.99 pr. Måned til $ 74.99 pr. Måned, afhængigt af den pakke, du vælger at abonnere på.

6. Amazon Prime-video

Dette er endnu en streamingtjeneste, hvor du får strøm af indhold af høj kvalitet. Amazon Prime er en kilde til nye, nuværende og tidligere programmer, der stilles til rådighed for dig på næsten enhver enhed. Denne service inkluderer tidligere og nuværende HBO-indhold. Hvis du ikke er Amazon Prime-medlem, er det månedlige gebyr for Amazon Prime $ 12,99. At betale for et Amazon Prime årligt medlemskab er en meget bedre aftale. Du skal betale $ 119 forfra, men det sparer dig for omkring $ 37. Det, der er godt ved Amazon Prime Video, er, at du ikke behøver at have en streaming-enhed for at se videoer eller tv. Alt hvad du skal gøre er at oprette en Amazon-konto og have en enhed, der er tilsluttet internettet. Hvis du er interesseret i at følge det nyeste netværk, ikke-premium kabelshow og aktuelle programmer, er Amazon noget for dig. Ligesom Netflix tilbyder Amazon Prime Video i øjeblikket ikke en live tv-streamingindstilling.

Relaterede: Bedste VPN til Amazon Prime Video

7. DirecTV nu

PÅ&T lancerede deres egen fristående streamingtjeneste sidste år. I modsætning til DirecTV kræver DirecTV nu ikke et kabelabonnement. Den grundlæggende plan har over 60 kanaler til $ 35 / måned. Just Right-planen har over 80 kanaler til $ 50 / måned. Go Big-planen har over 100 kanaler for $ 60 / måned, og Gotta Have It-planen har over 120 kanaler til $ 70 / måned. Det er dyrt, men hvis du har penge at spare, hvorfor ikke? Directv er tilgængelig på Roku, Amazon Fire TV, Apple TV, Chromecast, iOS, Android, Chrome og Safari med op til to samtidige streams.

Læs: Sådan ser du DirecTV nu uden for USA

Hvad med Live Sports uden kabel?

Sport er sandsynligvis en af ​​de vigtigste faktorer, som mange mennesker, der abonnerer på kabel, endnu ikke har skåret i ledningen. Du kan se MLB, NHL, NFL og NBA på streamingtjenester som DirecTV Now, FuboTV, Sling TV, Youtube TV uden kabelabonnement. MLB.TV, NBA League Pass, NFL.TV og NHL Game Pass er alle dedikerede sports streaming-platforme, som du også kan bruge til at få din ugentlige sportsfix. Vi skal dog bemærke her, at blackout-begrænsninger muligvis finder anvendelse. Blackouts forhindrer mange sportsfans i at se deres yndlingshold online. Du kan dog bruge en VPN eller Smart DNS-proxy til let at omgå disse blackout-begrænsninger.

Internetomkostninger

Online streaming kræver højhastighedsinternet eller mobildata. Så hvis du allerede betaler for internet, er dine chancer for at spare penge store. Hvis du ikke har internet, og du overvejer at skære akkorden, skal du få dine numre lige. Den gennemsnitlige internetregning er omkring $ 50 / måned, men kan variere fra $ 10 til $ 120 afhængigt af hastigheden og det firma, du har med at gøre. Når du husker det, hvis du allerede ikke betaler for internet, er det måske ikke værd at skifte fra kabel.

Tv uden kabel – ledningsskæring er den nye sort

Der er en stor mulighed for, at folk kan se tv uden at betale kabel- eller satellitregninger, og det er gennem streamingtjenester. Hvis du bevæger dig væk fra kabel og bruger internettet – som du allerede betaler for – til at streame Netflix, Hulu eller Sling TV, sparer du en masse penge. Så hvorfor spilde penge på godt for ingenting tv, når du kan spare penge og faktisk nyde tv-tiden. Annuller dit abonnement, og se ikke tilbage. Klip akkorden, og gå videre.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me