Sådan søges anonymt på nettet – VPN vs Tor vs Proxies

Sådan surfer du på internettet anonymt? Hvad du får at gøre på Internettet er ingen andens forretning, og din browserhistorik er kun for dine øjne. Hvorfor er det endda et problem til at begynde med? Bør det ikke oprindeligt være tilfældet? Forkert. Når du er online, kan din fuldt eksponerede og enhver (vi mener alle med knowhow) sprænge dit dækning. Så hvem skulle du gemme dig for?


Sådan surfer du på internettet anonymt

Sådan surfer du på internettet anonymt

Bliv Hidde online – det grundlæggende

Lad os se; Internetudbydere, regeringer, browsere, hackere forsøger alle at spore dig. Listen fortsætter. Alle disse tredjeparter kan få deres personlige oplysninger / data, og du ved næsten intet om, at det sker. Hvis der kun var en måde, du kunne gå undercover online på. “Hvis” er en sandsynlighed, der ikke tjener noget formål her, fordi det at anonymt surfe på nettet er det, vi er her for at tale med dig om.

For at holde din identitet privat og dine data sikre, har du brug for et lag anonymitet, som kan leveres af en VPN, og i de fleste tilfælde (til en vis grad) Tor-browser og Smart DNS-proxies. Der er utallige grunde til, at internetbrugere bør surfe på internettet anonymt, men det hele kommer til beskyttelse og sikkerhed. Intet kan være værre end at have tilfældige personer, der går gennem de websteder, du for nylig har besøgt, eller oplysninger, du har søgt efter. Af disse grunde skal du vælge anonym browsing, fordi du aldrig kan være for sikker, især online.

Hvad er anonym browsing?

Det er slags selvforklarende. Fra titlen kan du fortælle, at det handler om at surfe på Internettet som en anonym bruger. Du ved, at tingene er dårlige, når du en præsident som Trump giver internetudbydere tilladelse til at sælge deres kunders data uden deres samtykke. Så meget for sikkerhed ey? Hver gang du går online, kan de websteder, du får adgang til, og apps, du besøger, identificere, hvem du er. Et simpelt besøg i WhatIsMyIP.network afslører din IP-adresse, ISP, placering, operativsystem og endda den slags browser, du bruger. Så meget mere grund til at få en anonym identitet. Du skal være i stand til at gennemse internettet, besøge websteder og slå ting op uden at skulle give din IP eller afsløre din identitet. Websteder kan spore din IP, internetudbydere kan sælge dine data, og din helt egen IP kan give din placering. Det behøver dog ikke nødvendigvis være tilfældet. Når du er færdig med at læse denne artikel, vil du have din egen usynlige kappe så hurtigt som muligt.

Hvorfor gennemse anonymt på nettet?

Vi har gjort det temmelig klart, hvorfor internetbrugere skal gå online med en anonym identitet. Det hele koges sammen om at bevare privatlivets fred og forbedre sikkerheden. Selv med alle de overbevisende grunde, nægter nogle mennesker at tro, at deres data og privatliv er i fare. Og af den grund har vi lavet en liste, der forklarer, hvorfor man anonymt skal bruge Internettet. Se på.

 • Gennemse websteder uden at efterlade et spor af din identitet.
 • Hold dig sikker fra snoopere, der ønsker at få adgang til dine oplysninger.
 • Du kan omgå overvågning og national internetcensur.
 • Du får at holde dine private søgninger private.
 • Download torrents, mens du skjuler din IP-adresse.
 • Få fri adgang til Internettet uden kunstige begrænsninger.
 • Beskyt dig selv, når du bruger et Wi-Fi-hotspot.
 • Undgå målrettet reklame.

Sådan søges anonymt – VPN vs Tor Vs Proxy

Nu hvor du er opmærksom på, hvor farligt det kan være at surfe på nettet uden beskyttelse, vil du opdage, at det at være anonym online er en velsignelse. Produkter som VPN’er og proxies blev udviklet til dem, der var kloge nok til at nå den konklusion. Selvom ingen er som den anden, har alle med henblik på at opnå en ting, og det er at hjælpe brugerne med at få anonymitet.

VPN

Et virtuelt privat netværk er en sikker metode, der beskytter brugernes data ved at kryptere deres data, når de rejser fra brugernes computer til VPN-udbyderens servere. Hele denne krypteringsproces holder brugernes data sikre mod tyveri, overvågning, nysgerrige øjne og ondsindede angreb. VPN giver også brugere mulighed for at anonymisere deres rigtige IP-adresse og få adgang til indhold, der normalt er blokeret for deres originale IP-adresser. Denne anonymiserende teknologi giver brugernes mulighed for at se ud til at bruge internettet fra et andet land. Så afslutningsvis gør en VPN et utroligt stykke arbejde med at hjælpe brugere med at surfe på internettet anonymt. Se hvad du skal gøre for at få online anonymitet:

 1. Tilmeld dig først en velrenommeret VPN-service.
 2. Når du har oprettet din konto, skal du downloade og installere VPN-appen på din Windows PC, Mac, iPhone, iPad eller Android.
 3. Start VPN-appen, og opret forbindelse til en VPN-server.
 4. Lad VPN-applikationen køre i baggrunden og surfe anonymt på internettet.

Tor Browser

For afklaring krypterer Tor browser ikke al din Internet-trafik. Det beskytter kun trafikken, der sendes gennem browseren. Selvom Tor gør et godt stykke arbejde med at anonymisere din internetforbindelse, kan du måske undersøge et par regler, inden du stoler på browseren med dine data. Når du bruger Tor, passerer din internettrafik gennem flere noder eller relæer. Hver af disse noder dekrypterer en del af trafikken, før de rejser til den næste. Det sidste relæ, kaldet exit-noden, afkoder det inderste lag og sender de originale data til dets destination uden at kende eller afsløre kildens IP-adresse. Dette komplicerer anonym browsing med Tor.

Smart DNS-proxy

En anden måde at surfe på internettet anonymt er gennem en proxyserver er en computer eller en app, der fungerer som en formidler mellem din enhed og det websted eller den service, du har adgang til. Men de gør meget lidt for at give dig den beskyttelse, du leder efter. Mens fuldmægtige giver et vist niveau af online anonymitet, er kryptering af data ikke, hvordan de fungerer. Du er muligvis i stand til at forblive lav nøgle med nogle af de websteder, du besøger, men husk, at med proxies, kan din internetudbyder stadig spore dine online aktiviteter.

Bedste VPN’er til anonymisering af internettet

Når du er på markedet for en VPN, er du dybest set der af en god grund, og det er sikkerhed. Husk, at med anonymitet kommer sikkerhed, og når folk har den svageste idé om, hvem du er, kan du være interesseret i, hvad du gør online. Hver VPN er forskellig fra den anden i mange henseender som nogle funktioner og tjenester. Alle lover dog deres brugere et niveau af anonymitet, når de bruger internettet. Det rigtige valg for en VPN ville være en, der ikke holder logfiler, anvender stærke krypteringsmetoder og holder dine data under indpakning. Mangler den rigtige oplevelse, kan det være svært for dig at træffe et valg om, hvilken VPN-tjenesteudbyder du skal vælge. Heldigvis har vi gjort arbejdet for dig og lagt det hele ud i nedenstående tabel.

Selvom vi gav dig mange muligheder, skal vores afstemning gå til ExpressVPN. Du bliver nødt til at prøve for jer selv at forstå, hvorfor den er på toppen af ​​vores liste, men vi giver dig en kort oversigt. ExpressVPN tilbyder de bedste hastigheder og mest sikre applikationer. Den leverer fremragende forestillinger, der matcher deres tjenester af høj kvalitet. Med gode muligheder kommer en større pris. Men det er sikkert at sige, at med ExpressVPN får du dine penge værd. Du kan også tjekke vores artikel om bedste VPN til anonym browsing.

Gennemse anonymt på nettet

Hvad med det usynlige kappe nu? Forhåbentlig, efter at have læst dette, forstår du, at dit privatliv ikke skal tages med et saltkorn. Selv de største og mest populære platforme som Facebook kan være at krænke dit privatliv. Det sjove ved dette er, at du faktisk er den, der praktisk talt overleverer dine oplysninger til dem for bevidst at hoppe over privatlivspolitikken og ikke tage forholdsregler. Vi er meget heldige at leve i en tid, hvor der stadig udvikles værktøjer og metoder, der er udviklet til at hjælpe brugerne med at bevare, hvad der er tilbage af deres privatliv. Vi anbefaler kraftigt, at du bruger en VPN-, en proxy- eller Tor-browser for at sikre, at du er ude af skade online. Du ved hvad de siger, bedre sikkert end undskyld, ikke?

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map