VPN: Den komplette Internet Security Solution

Overalt overalt i verden angribes internetfrihed. Der var en tid, hvor pressefriheden altid plejede at blive angrebet af regeringen. Men i disse dage er Internettet et mere populært middel til ytringsfrihed og ytringsfrihed, der tjener utilfredshed med regeringer over hele kloden. I visse lande som Rusland og Kina er Internettet overhovedet ikke gratis. Folk kan ikke få adgang til hvad de vil.


VPN: Den komplette Internet Security Solution

VPN: Den komplette Internet Security Solution

I Kina blokeres for eksempel enhver populær tjeneste fra Facebook til Gmail. Selv den eneste tilgængelige service, WeChat, er altid under streng regeringskontrol. Hvis regeringen mener, at du laver noget, du ikke skulle gøre på Internettet, blokeres din IP-adresse. Du kan endda blive straffet eller fængslet.

Slip af mig, regeringen!

Da internettet ikke er så sikkert eller så gratis, som det var for 20 år siden, er folk altid på udkig efter midler til at forblive sikre online. Teknologien er avanceret, og den lette tilgængelighed af smartphones har gjort det praktisk for alle at holde kontakten.

Brugen af ​​sociale medier, digital datalagring og deling og online-transaktioner er steget med store spring, og samtidig er online-trusler også vokset.

Følsomme data og økonomiske oplysninger kan let stjæles, hvis du ikke er forsigtig. Det ser ud til, at ingen kan være sikre på Internettet uden at ty til yderligere værktøjer eller applikationer.

Der er få andre applikationer, der er mere effektive end et virtuelt privat netværk i øjeblikket. Uanset hvor i verden du er, er et virtuelt privat netværk, hvad der kan holde dine internetaktiviteter til enhver tid sikre. Ingen ønsker, at John Brennan skal spionere efter dem!

Så meget, at brugen af ​​VPN vokser med 30 procent hvert år. På grund af den stigende opmærksomhed omkring internettrusler og nytten af ​​en VPN, tager et stigende antal mennesker nu denne applikation til at sikre deres online aktiviteter.

Hvad er en VPN?

Et virtuelt privat netværk er et brugervenligt program til sikring af alle online-aktiviteter. Normalt dirigeres al din internettrafik gennem din internetudbyder. Dette betyder, at alle dine internetaktiviteter kan ses og spores af din internetudbyder, selv uden din viden.

Efter at netneutralitet blev ophævet i USA, har internetudbydere nu den fulde ret til at spore dine online aktiviteter, gemme dine oplysninger uden dit samtykke og endda dele dataene med tredjepart, inklusive regeringen. Derfor skal du først sikre dig mod din internetudbyder.

Når du bruger en VPN, passerer din internettrafik ikke længere via ISP-serveren. Den krypterede trafik omdirigeres via den sikre VPN-server.

Denne proces kaldes tunneling, fordi trafikken passerer gennem en privat tunnel mellem din enhed og VPN-serveren. Da trafikken ikke dirigeres via ISP-serveren, kan din internetudbyder – eller andre end dig – ikke dechiffrere indholdet.

Din internetudbyder kan hverken finde ud af, hvad du laver online, eller hvor trafikken er på vej. Ved at maske din IP-adresse holdes du anonym online.

Hvorfor bruge en VPN?

En VPN er den applikation, du har brug for, hvis du vil forblive anonym på internettet og forhindre udenforstående i at snuppe på dine aktiviteter.

Bortset fra en anti-malware-løsning, er en VPN det eneste program, du har brug for til fuldstændig online sikkerhed. Husk, at en VPN ikke forhindrer, at malware downloades på din enhed, så brug af en antivirus er også vigtigt sammen med en VPN.

Der er flere måder, hvorpå VPN holder dig og dine data sikre online. Først og fremmest skjuler den din originale IP-adresse, så ingen kan vide, hvor du befinder dig, hvor du er online fra, eller hvem du er.

Puster næsten dig selv!

Hvad VPN gør, er at udskifte din originale IP-adresse med en tilfældig IP fra en hvilken som helst af VPN-serverne i hele verden. Så selvom du faktisk er i USA, kan din IP-adresse muligvis være i en australsk region.

At skjule din originale IP har flere fordele, udover at holde dig anonym. Du kan nemt omgå geo-blokke og få adgang til dit yndlingsindhold på Netflix.

Du kan også omgå internetcensur, hvis du bor i eller rejser til et land som Kina eller Rusland. Du kan forhindre din båndbredde i at blive stjålet af din nabo. Du kan torrent til dit hjerte indhold uden at have blokeret din IP.

Selvom en VPN udfører alle disse funktioner, kommer den ikke med tekniske komplikationer. Som enhver anden app skal den installeres og derefter aktiveres. Når den ikke er i brug, kan den deaktiveres. Du kan vælge mellem de tilgængelige servere overalt i verden afhængigt af din plan. De fleste planer starter fra så lidt som $ 3 om måneden. 

Med så mange funktioner rullet ind i en, er en VPN virkelig en sund løsning til internetsikkerhed i dag.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me