Hvordan Netflix blokerer VPN og Sådan omgås Netflix VPN-forbud

Nogensinde spekuleret på, hvordan Netflix blokerer VPN, og om det stadig er muligt at omgå Netflix VPN-forbuddet? I denne digitale tidsalder har tv’et aftaget i popularitet og gjort plads til andre former for underholdning. Hvis du ikke er tv-vagt, men ikke kan leve uden din daglige dosis shows, skal Netflix indeholde meget højt på din prioriteringsliste. For de eksklusive shows og film, der ikke kommer på tv, er Netflix destinationen. Det er tilfældigvis en vigtig ressource for den yngre generation i dag.


Et af de bedste shows på Netflix er House of Cards. Dette show er baseret på et politisk ægteskab med to sociopater og umoralske mennesker (eller monstre), der er i forkant. De bryder sig kun om sig selv, og enhver, der står i deres måde, dræbes enten bogstaveligt eller billedligt.

Hvordan Netflix blokerer VPN og hvordan man omgår Netflix-forbud

Hvordan Netflix blokerer VPN og hvordan man omgår Netflix-forbud

Netflix er regionbegrænset

Men en stor ulempe ved Netflix er, at det er regionsspecifikt. Så hvis du er i Indien, kan du ikke få adgang til amerikanske Netflix, eller hvis du er i USA, kan du ikke se Netflix UK. Du får kun se, hvad der er tilgængeligt for dit land.

Selvfølgelig var der tidligere løsninger på dette problem, indtil Netflix blev smart og begyndte at blokere Virtual Private Network (VPN), som krypterer IP-adresser. Nu er seerne fast og ser på regionale Netflix igen.

Er der ingen måde at omgå denne trussel?

Læs videre for at finde ud af det.

Hvad er Netflix?

Netflix er et amerikansk underholdningsfirma og streamingtjeneste, der blev grundlagt i 1997, selvom det for nylig er vokset i popularitet takket være den service, der findes over hele verden nu. Med et Netflix-abonnement får seerne se eksklusive og prisvindende tv-shows, film og dokumentarer på deres internetforbundne enheder, fra en pc til en smartphone til en tablet til et smart TV.

Det eneste problem er, at Netflix tilbyder landsspecifikke tjenester. Så hvis du vil se de shows, der er tilgængelige i andre lande, kan du ikke. Men der var måder at komme omkring på det ved blot at bruge en VPN-tjeneste. Mens VPN-tjenester kan få dig til at få adgang til Netflix fra et andet land, får du følgende fejl, når du prøver at se et show:

‘Det ser ud til, at du bruger en unblocker eller proxy. Sluk for nogen af ​​disse tjenester, og prøv igen. ‘

Hvorfor sker dette?

En VPN-tjeneste krypterer din IP-adresse og holder din browsersession privat. Dette var en foretrukken metode til at omgå Netflix adgangskontrol indtil for nylig, da streamingtjenesten begyndte at registrere og blokere VPN’er.

Netflix fungerer som en separat enhed i hvert land, fordi når den køber rettighederne til en film, skal den skrive en separat kontrakt for hvert land. Det er derfor lovligt forpligtet til at begrænse grænseoverskridende adgang.

Brug af en VPN-tjeneste til at omgå denne begrænsning er i nogen grad ulovlig. Netflix har stram kontrol over VPN’er og kan let registrere og blokere disse proxyservere. Det har ikke forhindret folk i at forsøge at komme med andre løsninger. Hver gang Netflix blokerer for en løsning, kommer VPN-tjenester op med en anden.

Sådan omgås Netflix VPN-forbud derefter?

Der er to muligheder for abonnenter: Bare se hvad der er tilgængeligt i dit land, eller brug en VPN-service, der stadig fungerer. Det er bedre at holde sig til den første mulighed, fordi du aldrig ved, hvornår en VPN er blokeret af Netflix.

Hvis du er interesseret i den anden mulighed, her er en liste over VPN-tjenester, der stadig fungerer for Netflix.

ExpressVPN: Denne hurtige og pålidelige VPN-service giver dig adgang til Netflix USA, Netflix Canada og Netflix Tyskland.

PrivateVPN: Denne Sverige-baserede VPN-service har servere over hele verden, der kan give dig adgang til op til 13 forskellige Netflix-regioner.

StrongVPN: I modsætning til hvad navnet antyder er dette en fantastisk VPN-tjenesteudbyder, hvis du vil have adgang til amerikanske og britiske Netflix. Det tilbyder høj hastighed og samlet stor VPN-service.

BulletVPN: Denne VPN-service er perfekt til folk, der ønsker at skifte til American Netflix uden for USA.

Hvad laver Netflix med det?

Sidst hørt arbejder Netflix med at løse dette problem ved at give global adgang overalt i verden, så abonnenter behøver ikke at ty til VPN eller andre metoder til at se shows i andre lande. Hvis denne ting fungerer, kunne folk have fuld adgang til alle shows på Netflix, uanset hvilket land de var i. Imidlertid er det i øjeblikket i det mindste ikke alle Netflix-regioner, der tilbyder det samme indhold.

Sådan omgås Netflix VPN-forbud – Endelig Word

Indtil Netflix har fundet en lovlig måde at løse dette problem på, er der ingen anden metode til at få adgang til Netflix i andre regioner undtagen ved hjælp af VPN-tjenester, der stadig fungerer. Mens du vælger en VPN, skal du sørge for, at de ikke allerede er blokeret af Netflix. De fleste VPN-udbydere vil lyve om det for at få dig til at købe deres service. For at se ubegrænset Netflix gennem VPN, skal du lave dit hjemmearbejde, før du hopper på båndvognen.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map