Netflix dels Estats Units i Canadà Netflix: quina és la diferència?

Solia pensar que totes les versions de Netflix són les mateixes a cada país. Resulta que no em podria equivocar més. El rumor diu que Netflix US és el millor de tots, i això és el que sóc aquí per esbrinar i demostrar. Comença la batalla de les versions de Netflix. Quina versió eliminarà a l’altra? I què tan diferents poden ser aquestes dues versions?


Anem a explorar com El canadenc Netflix es compara amb Netflix EUA a l’article següent. Declaré un guanyador prop del final.

Netflix EUA vs Netflix Canadà

Qualsevol subscriptor de Netflix entén la lluita per haver de passar pels catàlegs nacionals dels programes i pel·lícules que desitgi.. Cada país ofereix una biblioteca diferent gràcies a problemes de llicència. Aleshores, on surt Netflix Canada i Netflix als EUA? El més important, com es forma Netflix Canadà en el món de la transmissió? Si pensàveu que Canadian Netflix i American Netflix eren iguals, pensàveu malament.

No només ho fa Netflix dels Estats Units té programes i pel·lícules molt millors, però també tenen milers d’espectacles i pel·lícules més. Netflix Canadà té aproximadament 5.460 pel·lícules i es mostra en total, mentre Netflix USA ofereix més 5.609 títols. Les dues versions poden semblar idèntiques, però, els números demostren el contrari. Ara l’única pregunta que cal respondre és quina versió és millor. Netflix US vs Netflix Canadà, que és el guanyador?

Netflix EUA vs Netflix Canadà: Taula de comparació

Consulteu com Netflix EUA difereix des de Netflix canadenc a les categories de preu, contingut i data de llançament a la taula següent:

Netflix USANetflix Canadà
Data de llançamentAbril de 1998Setembre, 2010
Cost7,99 dòlars / mes8,99 $ / mes
Pel·lícules43393.998
Programes de televisió13261.462
Contingut 4K
Contingut de HDR

American Netflix: hi ha la millor versió de Netflix?

Netflix US conté 7.000 títols a la seva biblioteca. El 14 d’abril de 1998, Netflix es va llançar com la primera botiga de lloguer de DVD en línia del món. L’empresa comptava amb només 30 empleats amb 925 títols.

L’abril de 2018, la biblioteca nord-americana tenia 4052 pel·lícules i 1580 espectacles. Star-Crossed i New Girl són sèries que no es poden trobar enlloc excepte a la biblioteca nord-americana Netflix. El servei de llarga durada “Cheers” i la seva seqüela igual de llarga, “Frasier” i “Californication” estan disponibles al servei dels EUA, però no al Canadà.

Com obtenir Netflix EUA al Canadà

Fa temps que els canadencs es queixen de com la seva versió Netflix no satisfà les seves necessitats. Per als canadencs que vulguin una peça del que ofereix Netflix dels EUA, s’ha d’utilitzar una VPN. Haureu de desbloquejar Netflix US al Canadà connecteu-vos a un proveïdor de serveis VPN. És, amb molt, el millor mètode per desbloquejar contingut a tot el món.

Una VPN és una eina que crea un túnel segur i xifrat a través d’una xarxa no tan segura que és Internet. Així doncs, no només la VPN protegeix el pas de les dades d’un servidor a l’altre, sinó que també canvia d’on viatgen les vostres dades. En lloc de semblar que prové de la ubicació física, sembla que us connecteu a Internet des d’on es troba el servidor al qual vau connectar.

Els passos següents us guiaran a través del procés d’obtenció Netflix EUA al Canadà:

 1. En primer lloc, cal registreu-vos a un servei VPN.
 2. Ara que heu creat el vostre compte VPN, descarregueu i instal·leu l’aplicació VPN al dispositiu en el qual vulgueu reproduir Netflix USA.
 3. Inicieu l’aplicació i connectar-se a un servidor VPN als EUA.
 4. Després de connectar-vos a un servidor nord-americà, se us proporcionarà un servei temporal Adreça IP americana això fa que sembli que heu localitzat als EUA.
 5. Ara que teniu un IP americana, tu pots accedeix fàcilment a Netflix US com si estiguessis físicament a Amèrica.

Netflix Canadà: és bo?

La biblioteca Candian té 3.998 pel·lícules i 1.462 espectacles. Els canadencs tenen accés a contingut premium que no està disponible als EUA. Per exemple, “Star Wars Episodi VII: The Force Awakens” només estava disponible per als subscriptors canadencs de Netflix durant algun temps..

Netflix ha estat ampliant el seu contingut canadenc. S’ha unit amb el CBC per coproduir “Anne” i “Alias ​​Grace”, i ha continuat amb la comèdia de llarga durada “Trailer Park Boys”.

Com obtenir Netflix Canadà als EUA

Els expatriats candians visiten regularment els Estats Units i, tot i que tenen accés a la versió nord-americana de Netflix, alguns prefereixen mantenir-se en la seva versió natal. Igual que Netflix US està geo-restringit fora dels EUA, Netflix Canda és inaccessible a Amèrica sense VPN.

La VPN funciona substituint l’adreça IP dels usuaris per una de canadenca. Un cop fet aquest canvi, els ISP dels usuaris i Netflix Canada només detectaran una sol·licitud procedent del Canadà. Com a resultat, els canadencs ubicats a Amèrica poden accedeix al contingut basat en Canadà, inclòs Netflix Canadà. Això és el que cal tenir en compte perquè pugui veure Candian Netflix als EUA:

 1. Per al primer pas, ho heu de fer obté una subscripció VPN.
 2. A continuació, crea el vostre compte VPN, i després descarregueu l’aplicació VPN.
 3. Ara, llançar l’aplicació en qualsevol dispositiu que trieu.
 4. Localitza una VPN servidor al Canadà i connectar-s’hi.
 5. Aquesta connexió serà proporcionar-li un servei temporal Adreça IP canadenca.
 6. En semblar estar al Canadà, ho farà accedeix fàcilment a Netflix Canadà.

Tingueu en compte que no totes les VPN us ho permetran accedeix a la biblioteca canadiana Netflix. Doneu un cop d’ull a les nostres VPN més recomanades per Netflix Canadà per tenir una idea més bona de quines haureu de registrar.

Millor VPN per Netflix

Ens hem classificat ExpressVPN a la part superior de la llista de proveïdors de serveis VPN de la cursa per millor VPN per Netflix. En un mercat competitiu, és el servei velocitat, seguretat, i senzillesa que fa que ExpressVPN sigui únic i especial. Tot i que hi ha molts bons proveïdors de VPN per aquí, ExpressVPN continua sent la millor elecció.

Pot desbloquejar tot tipus de contingut de tot el món amb els seus servidors super-ràpids en 94 països. A més, aquest proveïdor ho és ideal per a propòsits de streaming. Si cerqueu altres proveïdors de serveis VPN, us pot ajudar a formular una idea millor sobre a quina VPN heu de dirigir obtenir Netflix Canadà o Netflix EUA en qualsevol lloc.

Netflix US vs Netflix Canadà: el guanyador

Netflix va començar als EUA i després es va expandir a altres àrees. Va arribar al Canadà primer, després a alguns països llatinoamericans. Malgrat que Canadà sigui el segon destinatari d’una versió de Netflix, Netflix americà encara té millors espectacles i tot això té a veure amb els contractes i els problemes de copyright..

Només això ofereix un avantatge a Netflix US i el posa per sobre de tota l’altra versió. És una persona que no deixa de dir-se, el guanyador és Netflix US. Qui creus que és el guanyador? Ho fem saber a l’apartat de comentaris que hi ha a continuació.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me