Netflix-hemmelige koder – Hvad er de, og hvordan man bruger dem

Du er klar til noget Netflix-sjov, men du ved ikke, hvad du skal se. Lyder det velkendt? Næsten alle Netflix-brugere har gennemgået denne situation på et eller andet tidspunkt. Netflix har adskillige shows, men at gennemse de generelle kategorier kan være tidskrævende. Heldigvis er der et simpelt hack – Netflix-hemmelige koder.


Netflix-hemmelige koder - Hvad er de, og hvordan man bruger dem

Netflix-hemmelige koder – Hvad er de, og hvordan man bruger dem

Netflix har et omfattende bibliotek med film og viser pænt organiseret i mikrogenrer. Du har sandsynligvis set dem som anbefalinger på din startskærm. Det er dog ikke let at få adgang til dem ved at klikke på kategorierne. Det er her disse hemmelige Netflix-koder er nyttige.

Hvad er Netflix-hemmelige koder?

Ud over de generelle lister som komedier, thrillere og dramaer har Netflix et uendeligt antal nøjagtige undergenrer. Ifølge nogle pålidelige estimater har streamingtjenesten over 70.000 mikrogenrer, som de fleste brugere ikke engang er klar over.

Netflix bruger både maskine-intelligens og menneskelig intelligens til at kategorisere dens indhold på denne måde. Streamingtjenesten hyrede tilsyneladende folk til at se, rate og tagge alle shows og film. De mærkede næsten alle og alt i showet fra plot til filmafslutninger. Således formåede Netflix at samle en utrolig mængde metadata om dens indhold.

Og når dataene blev samlet, brugte ingeniører specifikke algoritmer til at opdele dem i adskillige undergenrer eller alt-genrer.

Disse alt-genrer giver Netflix mulighed for at tilbyde personaliseret indhold til sine brugere på deres hjemmeskærm. Du behøver ikke nødvendigvis at vente på, at Netflix kommer med anbefalinger. Hvis du kender de hemmelige Netflix-koder, kan du få adgang til dem selv, når du vil.

Sådan får du adgang til Netflix-hemmelige koder

Hver undergenre har et bestemt kodenummer. For eksempel er 6839 dokumentnummeret på dokumentarer. Husk, at der er titusinder af genrer som disse. Hvis du kender deres antal, ændres den måde, du bruger Netflix på, for evigt.

For at følgende hack skal fungere, skal du bruge browserversionen af ​​Netflix, fordi det kræver, at du foretager nogle ændringer af webadressen til websitet.

 1. Til at begynde med skal du logge ind på din Netflix-konto i din webbrowser.
 2. Indtast følgende URL for at åbne en bestemt kategori af shows eller film: http://www.netflix.com/browse/genre/***
 3. Her *** repræsenterer cifrene for adgang til en bestemt altgenre.
 4. Indtast nummerkoden for den genre i stedet for ***
 5. Så for eksempel at få adgang til dokumentarfilm indtastes:
 6. http://www.netflix.com/browse/genre/6839

Det lyder let, ikke? Bare husk, at Netflix konstant ændrer sine algoritmer, så koderne kan ændre sig fra tid til anden. Heldigvis kan du besøge NetflixHiddenCodes.com og gennemse alle Netflix skjulte kategorier let.

Få adgang til amerikansk Netflix fra hvor som helst

Hvis du elsker film eller tv-shows, giver Netflix uendelige timers sjov for dig. Imidlertid er deres indhold ikke tilgængeligt i alle dele af verden. Selv hvis Netflix er tilgængeligt i dit land, kan du kun få adgang til din landsspecifikke version. For eksempel, hvis du er i Australien, kan du ikke få adgang til Netflix USA. Der er en enkel måde at omgå dette problem på, og det er at bruge en VPN-forbindelse.

VPN’er skjuler din ægte IP-adresse. Du sidder muligvis i Italien, men en VPN giver dig mulighed for at surfe på internettet ved hjælp af en udenlandsk IP-adresse. Populære VPN’er har servere i et stort antal lande, og de giver dig mulighed for at vælge en af ​​disse servere, mens du surfer på nettet. Så hvis du for eksempel vælger en server, der er placeret i USA, har du en amerikansk IP-adresse. Dette enkle trick vil narre Netflix til at tro, at du sender indholdsanmodningen fra USA, mens du faktisk er i Italien.

Der er adskillige andre fordele ved at bruge en VPN

Ved hjælp af en VPN-forbindelse kan du ikke kun komme omkring geografiske begrænsninger, men også surfe på internettet perfekt anonymt. Da VPN skjuler din rigtige IP-adresse, kan ingen finde ud af din faktiske placering eller identitet. VPN’er krypterer dine data, og derfor kan ikke engang din internetudbyder opdage, hvad du laver online.

Hvis du bor i et land, hvor internetadgang er begrænset på grund af regeringscensur eller andre problemer, giver en VPN ubegrænset adgang til alt indhold på internettet. De beskytter også dine oplysninger mod hackere og andre cyberkriminelle.

Netflix-hemmelige koder – endelige tanker

Når du vender tilbage til Netflix, mens en VPN tillader dig adgang til hele deres bibliotek, er problemet, at Netflix forbyder VPN’er. Hvis du vil have adgang til Netflix, skal du finde en VPN, der med succes overskrider geo-begrænsningerne i streaming-appen. Inden du køber abonnementet på en VPN, skal du sørge for at læse dens anmeldelser og lære at vide, om det omgår Netflix geo-restriktioner eller ej. Brug af VPN kan ud over disse Netflix-hemmelige koder åbne et helt nyt niveau af underholdning.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map