Sådan ser du American Netflix på Amazon Fire TV Cube

Hvordan kan man se amerikanske Netflix på Fire TV Cube uden for USA? ”Alexa, tænd for tv’et, ‘Alexa, open Netflix’, forestil dig at tale i en terning og beordre, at den kan afspille en hvilken som helst Netflix-film eller et show, du ønsker. Echo smart højttaler med sin virtuelle assistent Alexa og Fire TV set-top videoboks er fusioneret i form af et nyt produkt kaldet Amazon Fire TV Cube. Når Amazon Fire TV Cube er tilsluttet dit tv, giver du dig alle de tjenester, du ville forvente at modtage fra et almindeligt FireStick inklusive Netflix, Hulu, HBO og Sling TV. Bedst af alt, det giver sine brugere adgang til Alexa. Fire TV Cube hører dig fra enhver retning, så hvis du beder Alexa om at streame Netflix’s House of Cards fra hele rummet, vil det gøre det. Fire TV Cube er den første nogensinde håndfri med Alexa og 4K Ultra HD streaming-enhed. Hvis det bruges sammen med en VPN, ville streamingoplevelsen nå et helt nyt niveau. Find ud af, hvordan du får Netflix USA på din Amazon Fire TV Cube i guiden herunder.

Sådan ser du Netflix på Fire Cube TV

Sådan ser du Netflix USA på Fire TV Cube

Sådan kan du se amerikansk Netflix på Fire TV Cube ved hjælp af VPN

Hvis du leder efter et let at bruge medieudtag, er Netflix netværket for dig. Ingen kan diskutere om populariteten Netflix har vundet takket være sine klassiske, moderne og underholdende tv-shows. Imidlertid kan ikke enhver Netflix-vandrer sige det samme for sig selv, da hver af dem har en anden oplevelse. Netflix har en anden version med kataloger i hvert land, og hvert land varierer i sine restriktive grader. Så hvis du er uden for USA, så er du et af de lande, der fik start på premium-indhold af høj kvalitet. Selv hvis du ikke har adgang til det amerikanske bibliotek med streaming af film og shows, kan du bruge en VPN til at give dig selv denne adgang. VPN’er er som private internetnetværk, der holder snoopy tredjeparter ude og opretholder dine datas privatliv. Ikke kun det, en VPN kan hjælpe dig med at få Netflix USA og enhver anden begrænset kanal i verden. Læs videre for at finde ud af hvordan.

 1. Tilmeld dig først en VPN-udbyder.
 2. Download og installer derefter VPN-applikationen til din pc, Mac, Android, iOS-enhed.
 3. Start VPN-applikationen, og log ind med din VPN-konto.
 4. Forbind nu til en amerikansk VPN-server.
 5. Endelig skal du gå til Netflix-webstedet eller starte Netflix-applikationen.
 6. Se Netflix uden for USA.

ExpressVPN er den bedste VPN-tjeneste, du kan bruge med Fire TV Cube. ExpressVPN 6.7 fungerer nu på Amazon Fire TV Stick og Android TV og Fire Cube TV, hvilket gør den til den perfekte VPN-app til streaming af medier. Hvis du undrer dig over nogle af de bedste VPN’er til Fire TV Cube, skal du klikke på her at finde ud af.

Bedste VPN til Fire TV Cube

Der er mange geoblokerede applikationer som Netflix USA, der har brug for en VPN for at få adgang. Folk i Tyskland, Storbritannien, Canada og Australien kan ikke se Netflix USA, medmindre de får en amerikansk IP-adresse. De, der ønsker at omgå geo-begrænsninger og se live og on-demand indhold på enhver kanal – ikke bare Netflix USA- er nødt til at forfalde deres placering online. Når de abonnerer på en VPN, downloader brugerne appen og forbindes derefter til en server i et land, hvor begrænsninger på deres ønskede kanal eller tjeneste ikke findes. Efter at have gjort det, får brugerne en IP-adresse, der gør dem berettigede til adgang til begrænset materiale. Dette er kun en af ​​de tjenester, en VPN har at tilbyde. Kom til at tænke på det, der er mange fordele ved at bruge en VPN. Her er nogle af dem:

 • Fjern blokering af geobegrænsede apps: Fjern blokering og se streaming-apps som Netflix, HBO, Amazon Prime og Hulu.
 • Højeste fortrolighedsniveau: Tilføj et lag af privatliv og sikkerhed til alle de aktiviteter, der udføres online.
 • VPN-applikationer: Alle apps er brugervenlige og fungerer på pc, Mac, Android, iOS og FireStick.
 • Omgå ISP Throttling: VPN’er forhindrer internetudbydere i at throttle din internethastighed, så du kan nyde online videostreaming uden afbrydelser.
 • Reducer omkostningerne. Vedligeholdelsesomkostninger er meget lave, når et VPN-netværk er etableret.
 • Online anonymitet. Ved hjælp af en VPN kan du surfe på internettet i fuld anonymitet.

Fire TV-terning Funktioner

 • Boksen har: strømadapter, Alexa Voice Remote, hurtigstartguide, 2 AAA-batterier, marketingguide, Infrarød (IR) Extender-kabel, Amazon Ethernet Adapter (10/100)
 • Det inkluderer nu 16 GB intern lagerplads i stedet for kun 8 GB.
 • Det inkluderer Alexa med 8 indbyggede mikrofoner med stemmegenkendelse til fjerntliggende felt.
 • Stemmestyring af Fire TV Cube er mulig uden brug af en fjernbetjening.
 • Enheden har IR-teknologi, der tillader styring af tv, lydbjælke, kabel eller satellitboks og modtager.
 • Den har en indbygget højttaler.
 • En 1-års begrænset garanti og service er inkluderet. En forlængelse af 2-3 år er tilgængelig for amerikanske kunder.

Få amerikansk Netflix på Fire TV Cube

Selvom meddelelser og stemmekald ikke understøttes af Amazon FireStick lige nu, er der ingen tvivl om, at Amazon har fået underholdning som dets første prioritet. Produktet sendes den 21. juni og forventes at få en masse brummer i betragtning af dets unikke egenskaber og praktiske forhold. Som hvad der kunne være bedre end ikke at skulle bruge en fjernbetjening til at bladre gennem kanalerne – ikke bare nogen kanaler – vi taler om Netflix USA. Du kan gå gennem tv-kanalerne uden at løfte en finger og se Netflix USA på din Fire TV Cube ved hjælp af en VPN. Det bliver ikke bedre end dette.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me