US Netflix vs Canadian Netflix – Hvad er forskellen?

Jeg troede, at alle Netflix’s versioner er ens i hvert land. Det viser sig, jeg kunne ikke have mere forkert. Rygter siger, at Netflix US er den bedste af dem alle, og det er hvad jeg er her for at finde ud af og bevise. Lad kampen om Netflix-versioner begynde. Hvilken version overgår den anden? Og hvor forskellige kan disse to versioner være?

Lad os undersøge hvordan Canadiske Netflix sammenligner med Netflix US i den følgende artikel. Jeg erklærer en vinder nær slutningen.

Netflix USA vs Netflix Canada

Enhver Netflix-abonnent forstår kampen for at skulle gennem nationens kataloger for de shows og film, de ønsker. Hvert land tilbyder et andet bibliotek takket være licensproblemer. Så hvor forlader det Netflix Canada og Netflix USA? Det vigtigste, hvordan formes Netflix Canada op i streamingverdenen? Hvis du troede, at canadiske Netflix og amerikanske Netflix var de samme, tænkte du forkert.

Ikke kun gør det Amerikanske Netflix har meget bedre shows og film, men også de har tusinder af flere shows og film. Netflix Canada har ca. 5.460 film og viser i alt, mens Netflix USA tilbyder over 5.609 titler. De to versioner kan synes identiske, dog viser antallet andet. Nu er det eneste spørgsmål, der er tilbage at besvare, hvilken version der er bedre. Netflix US vs Netflix Canada, som er vinderen?

Netflix US vs Netflix Canada – Sammenligningstabel

Tjek hvordan Netflix US adskiller sig fra Canadiske Netflix i kategorierne af pris, indhold og startdato i nedenstående tabel:

Netflix USANetflix Canada
Frokost aftaleApril, 1998September 2010
Koste$ 7,99 / Måned$ 8,99 / Måned
Film43393998
TV-shows13261.462
4K-indholdJaJa
HDR-indholdJaJa

Amerikansk Netflix – den bedste Netflix-version der er?

Netflix US indeholder 7000 titler i sit bibliotek. Den 14. april 1998 blev Netflix lanceret som verdens første online DVD-lejebutik. Virksomheden bestod af kun 30 ansatte, der tilbyder 925 titler.

I april 2018 havde det amerikanske bibliotek 4052 film og 1580 shows. Star-Crossed og New Girl er serier, der ikke findes andre steder end i det amerikanske Netflix-bibliotek. Den langvarige sitcom “Cheers” og dens lige så langvarige efterfølger “Frasier” og “Californication” er tilgængelig på den amerikanske service, men ikke i Canada.

Sådan får du Netflix US i Canada

Længe har canadiere klaget over, hvordan deres Netflix-version ikke opfylder deres behov. For de canadiere, der ønsker et stykke af, hvad Netflix har at byde på, skal en VPN bruges. Hvis du vil fjerne blokering af Netflix US i Canada, skal du gøre det oprette forbindelse til en VPN-tjenesteudbyder. Det er langt den bedste metode til at fjerne blokering af indhold på verdensplan.

En VPN er et værktøj, der opretter en sikker og krypteret tunnel over et ikke så sikkert netværk, der er internettet. Så ikke kun beskytter VPN dine datas passage fra den ene server til den anden, men den ændrer også, hvor dine data rejser fra. I stedet for at se ud til at komme fra din fysiske placering, ser du ud til at oprette forbindelse til internettet, hvorfra serveren du har oprettet forbindelse til er.

Følgende trin vil guide dig gennem processen med at komme Netflix US i Canada:

 1. Først skal du gøre det tilmeld dig en VPN-tjeneste.
 2. Nu hvor du har oprettet din VPN-konto, download og installer VPN-appen på den enhed, som du vil streame Netflix USA på.
 3. Start appen og oprette forbindelse til en VPN-server i USA.
 4. Når du har oprettet forbindelse til en amerikansk server, får du en midlertidig Amerikansk IP-adresse der får det til at se ud som om du befinder dig i USA.
 5. Nu hvor du har en Amerikansk IP, du kan let adgang til Netflix US som om du fysisk er i Amerika.

Netflix Canada – Er det godt?

Candian-biblioteket har 3.998 film og 1.462 shows. Canadiere har adgang til premium-indhold, der ikke er tilgængeligt i USA. F.eks. Var “Star Wars Episode VII: The Force Awakens” kun tilgængelig for canadiske Netflix-abonnenter i nogen tid.

Netflix har udvidet sit canadiske indhold. Det samarbejdede med CBC om at producere “Anne” og “Alias ​​Grace” og er gået videre med den langvarige komedie “Trailer Park Boys.”

Sådan får du Netflix Canada i USA

Candian-udstationerede besøger regelmæssigt USA, og selv om de har adgang til den amerikanske version af Netflix, foretrækker nogle at holde fast i deres hjemby-version. Ligesom Netflix US er geo-begrænset uden for USA, Netflix Canda er utilgængelig i Amerika uden VPN.

VPN fungerer ved at erstatte brugernes amerikanske IP-adresse med en canadisk. Når denne ændring er foretaget, registrerer brugernes internetudbydere og Netflix Canada kun en anmodning fra Canada. Som et resultat kan canadiere beliggende i Amerika få adgang til canadisk baseret indhold, inklusive Netflix Canada. Dette er hvad du skal gøres opmærksom på, så du kan se Candian Netflix i USA:

 1. For det første trin, er du nødt til skaff dig et VPN-abonnement.
 2. Næste op, opret din VPN-konto, og download derefter VPN-appen.
 3. Nu, start appen på enhver enhed, du vælger.
 4. Find en VPN server i Canada og opret forbindelse til det.
 5. Denne forbindelse vil give dig en midlertidig Canadisk IP-adresse.
 6. Ved at synes at være i Canada, vil du gøre det let få adgang til Netflix Canada.

Husk, at ikke alle VPN’er tillader det få adgang til det canadiske Netflix-bibliotek. Se på vores top-anbefalede VPN’er til Netflix Canada for at få en bedre idé om, hvilke du skal tilmelde dig.

Bedste VPN til Netflix

Vi har rangeret ExpressVPN øverst på vores VPN-tjenesteudbyderliste i løbet om bedste VPN til Netflix. I et konkurrencedygtigt marked er det sådan, det er tjenestens hastighed, sikkerhed, og enkelhed der gør ExpressVPN unik og speciel. Selvom der er mange gode VPN-udbydere derude, er ExpressVPN stadig det bedste valg.

Det kan fjern blokering af alle slags indhold fra hele verden med dets superhurtige servere, der spænder over 94 lande. Desuden er denne udbyder ideel til streamingformål. På udkig efter andre VPN-tjenesteudbydere kan hjælpe dig med at formulere en bedre idé om, hvilken VPN du skal gå til for at få Netflix Canada eller Netflix USA overalt.

Netflix USA vs Netflix Canada – Vinderen

Netflix startede i USA og ekspanderede derefter til andre områder. Det nåede først Canada, derefter nogle Latinamerikanske lande. På trods af at Canada er den anden modtager af en Netflix-version, har amerikanske Netflix stadig bedre shows, og at alt har at gøre med kontrakter og copyright-problemer.

Dette alene giver Netflix US en fordel og sætter den oven på alle de andre versioner. Det er en no-brainer, vinderen er Netflix US. Hvem tror du er vinderen? Fortæl os det i kommentarafsnittet nedenfor.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me