Roku per llançar la botiga de subscripció en streaming

Segons la revista Variety, Roku té previst començar aviat la seva pròpia botiga de subscripcions de streaming, cosa que és similar a Amazon Channel, un servei popular disponible als dispositius Fire TV. Qualsevol usuari que utilitzi un dispositiu Roku és elegible per registrar-se i veure vídeos sense haver de descarregar una aplicació per a cada un. Varietat va afegir, a més, que el servei en algun moment del futur obtindrà ingressos mitjançant subscripcions de pagament dins d’un canal dedicat per fer accessible tot el seu contingut sense necessitat d’utilitzar diverses aplicacions.

Roku per llançar la botiga de subscripció en streaming

Roku per llançar la botiga de subscripció en streaming

Què està pensant fer Roku

En el passat, Roku presentava CBS All Access i HBO Now (True Detective era increïble!) Als seus dispositius mitjançant les seves pròpies aplicacions dedicades. El desconcert és que Roku no acabarà de recollir contingut de diversos proveïdors.

Per contra, permetrà als usuaris navegar i registrar-se als serveis des de la plataforma també. En molts aspectes, és similar als canals d’Amazon, tot i que aquest només està disponible per als membres Prime.

Tanmateix, no se sap si Roku va a limitar el seu mercat només a membres de l’elit i premium. Segons s’ha informat que la companyia va desenvolupar la següent versió de la seva plataforma de facturació anomenada Roku Pay. Poku Ray també facilitarà el pagament dels subscriptors.

Relacionat: Quina és la millor VPN per a Roku?

El fet és que Roku no és l’única empresa que segueix Amazon. Va ser recentment informat per Bloomberg que Apple també començaria els seus serveis de vídeo des de les aplicacions de TV. Tot i així, és probable que el servei d’Apple es pugui llançar abans del 2019, mentre que Roku estarà a punt d’arribar al mercat aviat. No hi ha hagut cap confirmació oficial per part de Roku sobre el problema. Fins ara, els serveis de subscripció de Roku han estat accessibles a través de la seva botiga de canals.

Els subscriptors que volien accedir a qualsevol d’aquests serveis necessitaven descarregar l’aplicació dedicada, anomenada Channel in the Roku vernacular, als seus respectius dispositius de streaming i, posteriorment, registrar-se a través del lloc web de Roku o dels seus programes de televisió individuals..

En un futur, Roku té previst reunir diversos serveis de pagament al mateix canal, facilitant la subscripció. Els mecenes també obtindran el benefici addicional d’accedir a tot el contingut premium, sense haver de descarregar i aplicar aplicacions específiques.

Com Amazon

L’enfocament de Roku és curiosament similar al d’Amazon Prime Channel, que es va llançar el 2015. Aquest últim permet als consumidors inscriure’s a més de 235 serveis de subscripció de vídeo. Un cop us registreu a un canal de pagament determinat, el contingut no es presenta mitjançant cap aplicació independent, sinó que es troba just al costat del catàleg de vídeos de primera línia d’Amazon..

La poca simplicitat amb la qual opera Canals ha fet d’Amazon una força important en el negoci de subscripcions de rellotge.

Segons un estudi realitzat per Diffusion Group, es calcula que actualment Amazon ven més del 50 per cent de totes les subscripcions a HBO que es troben en línia als Estats Units, que supera amb escreix els distribuïdors com Google i Apple amb operadors de serveis menors, fent que els canals siguin un component important. dels seus respectius negocis.

Relacionat: Com obtenir canals americans a Roku?

Model de negoci de Roku

El model i estratègia bàsica de negoci de Roku sempre ha estat fer créixer la seva base de clients, permetent que els subscriptors tinguin dispositius cada cop més assequibles per a la transmissió de fluxos, com també col·laboracions mútuament beneficioses amb fabricants de televisors, seguit de l’obtenció de diners que s’amplia la base de clients mitjançant serveis i anuncis. A més, Roku també té certs acords de repartiment d’ingressos amb serveis de streaming de pagament selectes.

Tanmateix, el seu major volum d’ingressos és la publicitat. De fet, durant el primer trimestre de l’exercici actual, els ingressos de serveis i anuncis de Roku van superar els seus ingressos relacionats amb el maquinari per primera vegada..

Una estratègia efectiva adoptada per Roku per augmentar els seus ingressos publicitaris és a través del canal Roku, un servei gratuït i compatible amb anuncis. Aquest canal està en procés d’agregar títols de catàleg dels principals estudis de Hollywood, com també d’altres proveïdors de continguts assortits que treballen en línia. Aquests inclouen MGM, Lionsgate, Warner Bros i Sony com a proveïdors de contingut independents com FilmRise, Popcornflix i American Classics.

A l’abril de 2018, Roku va afegir notícies d’ABC, Cheddar i altres programes al seu canal (què tal d’espectacles sorprenents com The Shield, The Wire, The Good Wife i Bosch?). Aquest moviment l’ha convertit amb èxit en un dels deu primers canals més populars de tots els dispositius Roku. Tanmateix, a hores d’ara, encara no està clar si el canal Roku integrarà els serveis de subscripció de pagament directament al Canal o el llançament a través d’un canal separat.

Un cop el canal entri en funcionament, els canals premium com HBO, Starz! I Showtime serien accessibles des d’aquest canal únic i dedicat en lloc de canviar canals d’aplicació separats.

Simplificació

Tot i que la biblioteca i la botiga d’aplicacions Roku són prou senzilles per treballar, un cop fusionats els proveïdors, els clients podrien localitzar contingut sense haver de recordar a quin estudi o xarxa pertany. A més, com que Roku només gestiona una aplicació o canal a la vegada, els usuaris no haurien de sortir d’una aplicació per accedir a una altra a la pantalla inicial o a la botiga de canals..

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me