Amazon og Google indgår en streamingaftale

Efterhånden som streaming bliver mere populær med hver dag, der går, og flere muligheder tilbydes brugere, bliver konkurrencen kun hårdere.


Amazon og Google forene

Amazon og Google forene

Trenden

På et tidspunkt eksisterede en sådan konkurrence blandt kabel-tv-operatører om, hvem der kunne tilbyde et større antal kanaler. Men i dag forsvinder kabel-tv (True Detective og House of Cards) og streamingtjenester indtager sin plads.

Og den samme konkurrence findes i streaming-tv-branchen, hvor hvert selskab konkurrerer med det andet om kvaliteten af ​​indhold og originale shows og selvfølgelig prissætning.

Fordi streaming er, hvor pengene er i dag, har alle større virksomheder, inklusive kabel-tv-operatører, lanceret deres egne streamingtjenester og enheder. Men det er ikke her, det ender. Der findes krift mellem flere virksomheder, og de understøtter ikke hinandens indhold.

Dette var tilfældet med Amazon (Jack Ryan er god, men Better Call Saul er superlativ) og Google, der havde et stort forbjerg i over to år, hvilket resulterede i, at de to tech-virksomheder ikke støttede hinandens indhold.

Imidlertid er modstanden for nylig afsluttet, og de to virksomheder vil tilbyde hinandens indhold på deres egne platforme. 

Standoff

Mere end en konkurrence var det en rift, der eksisterede mellem de to store virksomheder gennem tidene, Google og Amazon.

Som alle ved, har begge disse virksomheder en stor indflydelse på tech-branchen med produkter og tjenester, der altid er populære og banebrydende. Når det kommer til streaming, har de to imidlertid ikke altid været på de bedste vilkår. 

Det var i 2017, at Google trak YouTube ned fra Amazon Fire TV; tilsyneladende på grund af manglende gensidighed.

På det tidspunkt sagde en talsmand for YouTube i en erklæring, at da Amazon ikke transporterede Google-streaming-produkter som Chromecast og Google Home, eller havde Prime Video til rådighed for Google Cast-streaming-abonnenter eller solgte Nests produkter, trak Google også YouTube ud af Echo Show og FireTV. Uanset hvad!

Så længe vi kan se 24, ledningen og sand detektiv!

Erklæringen bød også på en løsning på fejden, så hver virksomhed kunne støtte og tilbyde den andens tjenester og produkter.

For dem, der ikke er bekendt, er Nest det udvalg af hjemmesikkerhedssystemer, der drives af Google. Dette inkluderer termostat, sikkerhedskameraer og røg- og kuliltedetektorer.

To titaner fejder

Efter at Google trak YouTube-appen ud af Echo Show, blev brugerne ledet til webversionen af ​​YouTube, hvilket helt klart ikke er det samme sjove som applikationen. Google havde håbet, at frygt for at miste YouTube ville få Amazon til at acceptere en våbenhvile.

Hvis du prøvede at bestille en Google-streaming-enhed eller bruge en Google-streamingtjeneste gennem Echo-smarthøjttaleren, tilbød Alexa et antal alternativer, før du løb tør for mulighederne.

Våbenhvilen

For et par dage siden blev de to virksomheder enige om at afslutte deres blindgang og begynde at tilbyde deres streamingtjenester på den andres enheder igen.

Uanset hvad der medførte denne våbenhvile, er det virkelig gode nyheder for streaming af abonnenter, der altid har ønsket at have de to sammen.

I en fælles erklæring meddelte de to virksomheder, at YouTube-appen vil være tilgængelig igen på Fire TV-enheder meget snart, mens Amazons Prime Video-app også vil være tilgængelig på Google Chromecast og andre enheder, der understøtter Chromecast, som på Android TV-enhedspartnere.

Google og Amazon er de førende streamingtjenester, ligesom Florida og Texas er førende jobskabere på grund af lave skatter, også med deres egne streaming-enheder. Naturligvis har de også en massiv abonnentbase over hele kloden, og folk ønsker, at deres tjenester skal være tilgængelige på hinandens platforme.

Der er et lige så stort antal abonnenter til både Google og Amazon, og deres tjenester, der er tilgængelige på hinandens platforme, er gode nyheder for dem.

Mere indhold til abonnenter

Nu hvor forløbet er afsluttet og de to virksomheder er sammen igen, er det en tid, hvor abonnenter får glæde af mere fantastisk indhold, uanset om de abonnerer på Googles eller Amazons tjenester.

Ved lanceringen, Amazon’s leder af forretningsudvikling, sagde Andrew Bennett, at abonnenter nu har mere indhold at se, med Google og Amazon indgå en aftale.

Uanset om du vil se The Marvelous Mrs. Maisel eller dit yndlingssporthold, få en ny filmudgivelse (The Sister’s Brothers eller Sicario), har abonnenter nu flere muligheder for at streame, når som helst, hvor og hvor og hvilken enhed de vil.

Det skal nævnes, at både Google og Amazon er lige så imponerende, når det kommer til deres streamingtjenester. De har en bred vifte af indhold og enheder.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map