Roku for at starte streaming abonnementsbutik

Ifølge Variety magasinet planlægger Roku snart at starte sin egen streamingabonnementsbutik, noget der ligner Amazon Channels, en populær service tilgængelig på Fire TV-enheder. Enhver, der bruger en Roku-enhed, er berettiget til at tilmelde dig og se videoer uden at skulle downloade en app til hver. Bred vifte videre tilføjede, at tjenesten på et tidspunkt i fremtiden vil tjene indtægter ved hjælp af betalte abonnementer inden for en dedikeret kanal for at gøre alt dets indhold tilgængeligt uden at skulle bruge flere apps.

Roku for at starte streaming abonnementsbutik

Roku for at starte streaming abonnementsbutik

Hvad planlægger Roku at gøre

I fortiden fremhævede Roku CBS All Access og HBO Now (True Detective var fantastisk!) På sine enheder gennem sine egne dedikerede apps. Det brummer er, at Roku bare ikke vil indsamle indhold fra forskellige udbydere.

Tværtimod vil det give brugerne mulighed for at gennemse og tilmelde sig tjenesterne fra platformen også. På mange måder ligner det Amazons kanaler, selvom sidstnævnte kun er tilgængelig for Prime-medlemmer.

Det vides imidlertid ikke, om Roku kun vil begrænse sit marked til elite- og premiummedlemskab. Virksomheden har efter sigende udviklet sin faktureringsplatforms næste version kaldet Roku Pay. Poku Ray vil også gøre det lettere for abonnenter at foretage deres betalinger.

Relaterede: Hvad er den bedste VPN for Roku?

Faktum er, at Roku ikke er det eneste firma, der følger Amazon. Det blev for nylig rapporteret af Bloomberg at Apple også ville starte sine videotjenester inden for sine TV-apps. Imidlertid vil Apples service sandsynligvis ikke blive lanceret før 2019, mens Roku’s snart er ved at ramme markedet. Der har dog ikke været nogen officiel bekræftelse fra Roku om spørgsmålet. Rokus abonnementstjenester er hidtil blevet tilgængelige via sin kanalbutik.

Abonnenter, der ønskede adgang til nogen af ​​disse tjenester, var nødvendige for at downloade den dedikerede app, der blev kaldt Channel i Roku-sproget, på deres respektive streaming-enheder og derefter tilmelde sig enten via Roku-webstedet eller deres individuelle tv-apparater.

I fremtiden planlægger Roku at samle et antal af disse betalte tjenester på den samme kanal, hvilket gør det lettere at abonnere. Lånere får også den ekstra fordel ved at få adgang til alt premium-indhold uden at skulle downloade og anvende specifikke apps.

Ligesom Amazon

Roku’s tilgang ligner underligt på Amazon Prime Channels, som blev lanceret i 2015. Sidstnævnte giver forbrugere mulighed for at tilmelde sig over 235 videoabonnementstjenester. Når du tilmelder dig en bestemt betalt kanal, præsenteres dens indhold ikke ved hjælp af en separat app, men lige ved siden af ​​Amazons katalog over premiervideoer.

Den rene enkelhed, som kanaler opererer med, har gjort Amazon til en stor styrke inden for den watch-as-you-lignende abonnementsbranche.

Ifølge en undersøgelse foretaget af Diffusion Group anslås det, at Amazon i øjeblikket sælger mere end 50 procent af alle HBO-abonnementer, der er online i USA, hvilket langt overgår forhandlere som Google og Apple med mindre tjenesteudbydere, der også gør kanaler til en vigtig komponent af deres respektive virksomheder.

Relaterede: Sådan får du amerikanske kanaler på Roku?

Rokus forretningsmodel

Den grundlæggende forretningsmodel og strategi for Roku har altid været at udvide sin kundebase ved at lade abonnenter have flere og mere overkommelige enheder til streaming som også gensidigt fordelagtige partnerskaber med producenter af tv’er, efterfulgt af at tjene penge på at udvide kundebasen gennem tjenester og annoncer. Derudover har Roku også visse indtægtsdelingsaftaler med udvalgte betalte streamingtjenester.

Den største indtægtsspinner er dog reklame. Faktisk overskred Rokus tjenester og annonceindtægter i første kvartal af det indeværende regnskabsår for første gang dets hardware-relaterede indtægter for første gang.

En effektiv strategi vedtaget af Roku for at øge sine annonceindtægter er gennem Roku-kanalen, en annonce-understøttet og gratis service. Denne kanal er i færd med at samle katalogtitler fra de førende Hollywood-studios som også andre forskellige indholdsudbydere, der arbejder online. Disse inkluderer MGM, Lionsgate, Warner Bros og Sony som også uafhængige indholdsudbydere som FilmRise, Popcornflix og American Classics.

I april 2018 tilføjede Roku ABC nyheder, Cheddar og andre programmer til sin kanal (hvad med fantastiske shows som The Shield, The Wire, The Good Wife og Bosch?). Dette træk har med succes gjort det til en af ​​de ti mest populære kanaler på alle Roku-enheder. På dette tidspunkt er det dog stadig uklart, om Roku-kanalen vil integrere betalte abonnementstjenester direkte Kanal eller lancere gennem en separat kanal.

Når kanalen er aktiveret, ville premiumkanaler som HBO, Starz! Og Showtime være tilgængelige inden for denne enkelt og dedikerede kanal i stedet for at skifte separate app-kanaler.

Forenkling

Selvom Roku-biblioteket og app-butikken er enkle nok til at arbejde med, når udbydere, når de er slået sammen, ville det være lettere for kunderne at finde indhold uden at skulle huske, hvilket studie- eller netværk det tilhører. Eftersom Roku kun kører én app eller kanal ad gangen, behøver brugerne ikke at forlade en app for at komme ind i en anden på startskærmen eller i kanalbutikken.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me