Sådan ses boksning live online

Boksning har altid været på forrest inden for transmissionsteknologi (hvor ellers kan du se nogen bide nogens øre af?). For ikke længe siden er sporten ofte blevet henvist til anden- eller tredje-niveau status. Imidlertid er der i dag flere kanaler, enten på tv eller online, end nogensinde før for at udsende boksebegivenheder. Kan du navngive dem alle? jeg kan. Her er de bedste streaming-tjenester for boksning i 2019.


Boksning omfatter endelig digital streaming

Boksning omfatter endelig digital streaming

Boksning i Broadcasting History

I årenes løb, boksning påvirket måde underholdning transmission er kommet frem. Faktisk, hvis man ser på film og transmissionshistorie, er der noget, som Thomas Edison og William Kennedy Dickson var banebrydende på:

”Det blev oprindeligt gjort med ideen om at skyde prizefights for at målrette det sportslige broderskab.”

Helt fra starten har filmproducenter i USA altid tilknyttet radioteknologi til boksning. Mellem 1895 og 1896, boksebilleder var en af første genrer med bevægelige billeder for at få en særlig sondring. Det er når trenden med boksning, der viser måde at udsendelsen startede og fortsatte i de næste 100 år.

Selv når live radioudsendelser blev populære, var det boksning, der var største sportsbegivenhed i historien. Boksning var det, der introducerede folk til regelmæssige live sportsudsendelser. Senere formede det den sponsorerede programmeringsmodel og endda satellit- og kabel-tv-industrien.

Aftagning af boksning

I nyere tid, mens boksning stadig var populær når det kom til tv-præsentation, var det begyndt at halde bagefter i den måde, idretten blev distribueret og transmitteret på. Alle ved det at være på kabel-tv er ikke nok mere.

Med antallet af ledning-kuttere stigende med dagen, for at enhver sport for at kunne opnå et anstændigt overskud fra en tv-transmission, skal der være andre midler. Det var på grund af boksningens manglende begejstring for nyere teknologier, som mennesker gjorde miste interessen for sporten.

Det er ikke overraskende at høre, at boksning er svær at følge, eller at ingen ved, hvornår der er boksespil. Og selvom Google let kunne have besvaret disse spørgsmål, peger det på et stort spørgsmål:

“På dagens marked uden massetilgængelighed er det svært at forblive populær.”

At være tilgængelig for masserne på alle måder giver en fordel for konkurrencen. Det skyldes i en alder med hurtig snitskæring og tilpassede tilbud, at være på satellit- eller kabel-tv vil ikke skære det længere.

Tidligere i boksesverdenen!

Tidligere var bokseforsendelser effektivt domænet for HBO og Showtime. Flere promotors strategi drejede sig om at opbygge en ny fighter væk fra fjernsynet. Det er alt i håb om, at en premium kabel-tv-station ville tilbyde dem en sekscifret aftale for at vise dem for offentligheden.

Selvom den var populær på en gang, var det også en højrisikomodel. Kringkasterne blev tvunget til at give chancer for mange krigere uden forsikring om succes. Promotører vidste, at der ikke var nogen måde at blive ønskelig på, hvis ingen engang kunne se dem.

Men året 2018 har medført en dramatisk ændring i bokseforsendelsesindustrien, sandsynligvis så stor som lanceringen af HBO-betaling per visning eller den første udsendelse af Showtime Championship Boxing.

Dog efter næsten fem årtier, HBO har besluttet at stoppe med at udsende boksebegivenheder. Giganten har set et fald i seertallet på boksekampe i de seneste måneder. Abonnenter foretrækker for det meste tv-shows som Game of Thrones og Westworld.

Derfor, Virksomheden besluttede at kalde det stopper ved boksning. Det er sandsynligvis, da flere og flere streamingtjenester sætter deres syn på udsendelseskampe i dag.

Ændring i boksudsendelse

Selvom boksning har gjort tidligere forsøg på at gøre brug af webteknologi i fortiden, herunder Golden Boy-klubshow på RingTV og Major League Baseball‘S streaming platform, sporten havde aldrig smagt meget succes med det. I dag kan du være en diehard boksefan og nyde enhver større kamp uden selv at eje et fjernsyn.

Ja, noget som bokselskere har gjort i lang tid ulovligt er nu ikke kun lovligt, men viser sig også at være meget populært. Du behøver ikke at tænde et fjernsyn for at fange en kamp. Hvorfor? Nå, fordi enhver større kamp er tilgængelig på en specifik streaming-webside / kanal. Lad os se på vores muligheder:

ESPN

ESPN-logoNogensinde hørt om Top placering? Det er vel en boksefremme indarbejdet i 1973 og er blevet et af de største virksomheder i bokseshistorien. I tilfælde af at du ikke vidste det, er den officielle tv-station for promotorens kampe.

Tilbage i 2017, ESPN brød en rekord, som ingen anden kanal har gjort i boksning. Det blev den første ikke-premium-kanal, der sendte en Pacquiao-kamp. Det markerede også Pacquiao’s den første kamp uden for PPV siden 2005.

Mens HBO er ikke længere i boks-tv-mix, ESPN annoncerede officielt, at den vil gentage, hvad den gjorde i 2017. Kanalen sendte yderligere to Top Rank-kort: Vasyl Lomachenko mod Miguel Marriaga og Terence Crawford mod Julius Indongo.

ESPN er kendt som en af ​​de største sportskanaler i USA. Det er tilgængeligt bruger enhver betalings-tv-udbyder i landet. Det er en meget populær platform, der har 86 millioner i USA. 93,2% af dem er med betalings-tv, men hvem tæller?

ESPN har erstattet sin tidligere WatchESPN-app med en ny. Med det kan du trykke på dets kanalers indhold, hvad enten der er hjemme eller på farten. Det hele er for at forenkle og skabe en bedre, mere central oplevelse for fans. I tilfælde af at du spekulerer på tidligere indhold på WatchESPN, er det hele migreret. Men alligevel kan du få adgang til dets indhold på:

 • iPhone
 • iPad
 • Android
 • Amazon Fire TV
 • Android TV
 • Apple TV
 • Chromecast
 • Roku
 • Xbox One
 • PlayStation 4

ESPN+

Bare for informationen, ESPN+ kommer ikke som en selvstændig tjeneste, men det hjælper dig undgå en langsigtet kabelaftale. Disney ejede kanalomkostninger $ 4.99 om måneden ($ 49.99, hvis du betaler årligt).

Der er en 7-dages gratis prøveversion til rådighed for nye abonnenter, hvis de har lyst til at skulle bruge tjenesten til et testkørsel. Men hvad får du til gengæld? Du kan godt streame live kampe fra MLB, NBA, MLS, PGA Golf, og naturligvis vores største attraktion i dag, Boksning.

Denne række sportsgrene fik ESPN + mere end 2 millioner abonnenter. Dette antal vil fortsætte med at stige, især hvis Disney besluttede at tilføje ESPN + som et bundt inden for sin nye tjeneste, Disney+.

Heldigvis for fans i USA har ESPN fornyet sin aftale med Top Rank for en tilføjelse 7-årig periode. Den kaldes “den mest omfattende, eksklusive rettighedsaftale i boksens historie.”

Handlen løber gennem august 2025 hvor 54 årlige kampe er indstillet til at blive sendt. Det er fantastisk for boksefans, der allerede har et abonnement eller har en tendens til at tilmelde sig et.

BoxNation

Boxnation-logoHvis du bor i UK, Jeg må fortælle dig, at du ejer midlerne til stream live boksebegivenheder live og on-demand. BoxNation er en boksekanal døgnet rundt, der sender indenlandske og internationale boksebegivenheder. Hvis der er et sted at streame nogle cobberende handlinger, er det BoxNation.

I 2018 kanalen udvidede sin aftale med Top Rank Promotions. Det gør dem til den officielle tv-station for promotoren i Det Forenede Kongerige. Jeg antager, at ESPN ikke er den eneste øverste boksekanal nu, he? UK-abonnenter vil også se Vasyl Lomachenko og Terence Crawford i deres region.

BoxNation startede som en lille fri-til-luft-kanal via Sky tilbage i 2011. Med tiden begyndte det at udvide sine tjenester til at blive som det er i dag. Nu kan du få adgang til BoxNation via fem kabelkanaler:

 • Himmel
 • Gratis udsigt
 • Virgin Media
 • BT TV
 • TalkTalk

BoxNation-tv-udbydere

I 2013 blev BoxNation det, vi kalder, sit eget individ. Du kan stadig få tjenesten gennem de ovenfor nævnte udbydere. BoxNation har dog designet en app, hvor brugerne bliver opkrævet £ 10 om måneden for at se fuld BoxNation-dækning uden at bekymre dig om SKY- eller Virgin Media-abonnementer.

Det var dengang; nu er gebyret £ 12 med de samme fordele.BoxNation-abonnement

Du kan streame alle kampe live Android, iOS, PC eller Mac. Åh, forresten, der er et lille udvalg af gratis videoer på deres hjemmeside, hvis du vil teste deres kvalitet.

DAZN

DAZN-logoTakket være gruppen “Udfør” har vi nu en streamingtjeneste, der ser ud til at påtage sig giganterne i betalings-tv. DAZN (udtalt Dazone) er blevet en spiludveksler for boksefans i U.S.A..

Før kanalens start var der næsten ingen måde, seere kan streame europæiske boksekampe på.

Okay, jeg vil bide. HBO og Showtime udsendte snesevis af enorme kampkort undervejs. Der er også ESPN. Men nu, HBO kastede håndklædet helt, og DAZN trådte ind for at tage boksestrømningsindustrien med storm.

Fans får mere end 100 kampkort om året og nogle af de største navne i alt boksning. Vi taler om lignende Anthony Joshua og min personlige favorit, Golden Boy’s egen, Canelo Alvarez.

Apropos Alvarez, han fik den højest betalte atletkontrakt i historien. DAZN accepterede en fem-årig aftale (11 kampe), der mindst betaler bokseren 365 millioner dollars. Dette var, hvad han havde at sige:

”Jeg er ydmyg over at blive valgt til at lede denne nye vision for boksesporten, som uden tvivl vil være til gavn for fansen.”

Med Canelo fuldstændigt ombord med DAZN, har kanalen en tendens til at gøre hans pay-per-view-succes til en vækstmotor for abonnenter. Det vil være et trin op i branchen. Når alt kommer til alt var han ved underskrivelsen 50-1.

Tilgængelighed og abonnement

HBO plejede at debitere $ 70 til $ 100 for en pay-per-view. Nå, DAZNs hovedmål er at udfordre dette PPV-koncept ved at samle millioner af kunder, der leder efter en billigere måde at se et bredt udvalg af sportsindhold. Fire millioner for at være nøjagtige, inklusive 1,2 millioner der lige så Canelo Alvarez mod Daniel Jacobs.

Fra og med 2019 har DAZN spredt sine vinger over ni markeder. Tjek venligst nedenfor, da hvert land har en anden abonnementspris. Der er dog en fælles fordel for nye abonnenter, og det er den 30-dages gratis prøveperiode. Når det slutter, bliver du faktureret som sådan:

 • Italien: (€ 9,99 / måned)
 • Østrig: (119,99 € / år, 11,99 € / måned)
 • Schweiz: (12,90 CHF / måned)
 • Canada: ($ 150 / år, $ 20 / måned)
 • Japan: (1.750 ¥ / måned)
 • Spanien: (9.9999 € / år, 9,99 € / måned)
 • De Forenede Stater: ($ 99,99 / år, $ 19,99 / måned).
 • Brasilien: (R $ 37,90 / måned)
 • Tyskland: (119,99 € / år, 11,99 € / måned)

Hvis vi sammenligner DAZN med ESPN +, vil du bemærke, at DAZN er dyrere end ESPN +. Lad os dog ikke glemme, at det viser mere kampsport ugentligt end Disneys streamingtjeneste.

Når du først har fået et abonnement, kan du være sikker på, at du ser de bedste boksekampe rundt om i verden ved hjælp af en hvilken som helst platform, der kommer til at tænke på. Du kan streame DAZN på Chromecast, Apple TV, Smart TV’er, Roku, FireStick, PC, Mac, Android og iOS.

Sky Sports

Sky Sports LogoSky Sports har eksisteret siden 1990, hvilket betyder, at det har underholdt sportsfans i over 39 år. Det har bragt fodboldudsendelser til et helt nyt niveau i EU Det Forenede Kongerige. Når alt kommer til alt, skal bolden til sidst komme hjem.

Når det kommer til boksning, skuffer kanalen dog ikke en smule. For det første sikrede det rettighederne til fjernsyn Queensbury Boxing League’s nye oprykning: The Reckoning. Hvis du er en Sky-abonnent, er al kampagnens begivenhed gratis.

På den anden side accepterede Sky at vise 20 kampe hvert år indtil 2021 fra Matchroom boksning. Så modtag jer selv, I vil se britiske stjerner som James DeGale, Kell Brook og Anthony Joshua i ganske lang tid i fremtiden. I følge Sky Sports Managing Director Barney Francis.

“En enorm forpligtelse til online og digitalt indhold vil betyde en mere interaktiv oplevelse for alle kampfans,”

Sky er nødt til at følge med på markedet. I tilfælde af at du ikke vidste det, har radiokanalen mere end 22.443.000 abonnenter omkring den europæiske region, som inkluderer:

 • 12 millioner + i Storbritannien & Irland.
 • 5 millioner + i Tyskland og Østrig.
 • 4,9 millioner i Italien.

Med sin Sky Go-tjeneste kan du benytte dig af alt hvad dit Sky-abonnement har at tilbyde. Alt hvad der kræves af dig er en Installationsgebyr på 10 £ og a 12-måneders minimumskontrakt. Husk, at nogle af boksebegivenhederne muligvis er tilgængelige som en PPV på Sky Sports Box Office.

BT Sport

BT Sport LogoNår du ser kampe som Wilder v Fury og Warrington v Frampton, skal du uvilligt give boksesporten den opmærksomhed, den fortjener.

Nå, sporten får opmærksomheden som BT Sport er den anden kanal til at udsende boksebegivenheder i Storbritannien.

Langs Sky er BT Sports i samarbejde med BoxNation for at vise visse live kampe fra Frank Warren Promotions. Tilbage i 2018 viste kanalen sin første PPV-kamp, ​​og den fik en masse positive reaktioner fra BT-kunder.

Det tog dog en forkert rute, da BT startede opladning igen for PPV-begivenheder. Ser du, store begivenheder, der tidligere var tilgængelige med BT-abonnementet.

Fans gik ind i en vanvid og startede diskussionstråder på adskillige fora, inklusive BTs egne. Det er ikke alt, nogle af dem gik til slutningen af ​​linjen ved at foreslå en boykot. Hvorfor skulle de betale et ekstra gebyr oven på deres nuværende (ikke-så-billige) abonnement)? Sådan står BT Sport med hensyn til prisfastsættelse:

 • £ 10 a måned (gratis med Starter eller Max 4K combo), hvis du er BT TV-kunde.
 • £ 16 om måneden hvis du har et BT bredbånd.
 • £ 29,99 a måned. uden bredbånd.

Når du er klar og klar, kan du streame de bedste boksebegivenheder på Apple TV, Xbox, PlayStation, Android, iOS, PC eller Mac.

Showtime

Showtime-logoShowtime lanceret for 43 år siden som et amerikansk premium-tv-netværk. Kanalen er vokset så meget gennem årene at nå frem 29,7 millioner husstande i U.S.A..

Det skyldes hovedsageligt, at Showtime tilbyder premium-indhold, ligesom HBO gør. Vi taler film, originale tv-serier og selvfølgelig boksning.

HBO og Showtime mistede dog én ting til fælles, og det er boksudsendelser. Da HBO vinkede det hvide flag ved boksing, er Showtime det eneste premiumnetværk, der er tilbage med den opgave.

Du kan få dine boksekampe igennem Showtime PPV. Hvis udtrykket ikke er kendt, kan du huske det som Showtime Entertainment TV eller SET.

I 1986 begyndte Showtime at gå stort på boksekampe. Det gjorde det ved at introducere Showtime Championship boksing. Det var ikke alt, det leverede også ShoBox: Den nye generation hvor fremadstormende boksere er hovedattraktionen.

Showtime har gjort det nemt for fans at følge op på de seneste boksebegivenheder med dens Showtime Anytime-app. Hvis du har en gyldigt kabelabonnement, kan du benytte dig af ethvert Showtime-indhold, du kan lide på A. Tjek listen over udbydere nedenfor:

 • U-vers
 • Cox
 • DirecTV
 • fad
 • Frontier
 • Mediacom
 • Optimal
 • Spectrum
 • Suddenlink
 • FiOS
 • Se tv
 • Xfinity

Showtime-udbydere

En fristående streamingtjeneste?

Ja, du så det rigtigt. HBO er ikke det eneste netværk, der får dette til at gøre; Showtime kan også spille dette spil. Med Showtime’s streamingtjeneste kan du se alle kanalens prisvindende indhold, sport og stand-up tilbud mod et mindre gebyr ved udgangen af ​​måneden.

Det bedste ved denne service er, at du ikke har brug for et kabelabonnement for at få adgang til den. Sig farvel til langtidsaftaler fra nu af. Alt hvad du skal gøre er at abonnere på Showtime ved hjælp af webstedet eller Showtime-appen. Det er kun $ 10,99 / måned, så det er lidt billigt i betragtning af hvad du får til gengæld.

Når du har fået et Showtime-abonnement, kan du streame de bedste boksebegivenheder live Android TV, Amazon Fire Stick / TV, Apple TV, Chromecast, Xbox, LG Smart TV, PC, Mac, Android, iOS eller Roku.

Hovedbegivenhed

Main Event-logoHvis du ønsker at se boksning i Australien, vil du opdage, at dit bedste sted er “Main Event.” Det er Australiens eneste PPV-kanal, der blev lanceret tilbage 1997 som begivenheds-tv og derefter hovedattraktion.

Begge Foxtel og Optus Television ejer tjenesten. Du ved, hvad der sker, når disse to samarbejder, du får det bedste indhold i regionen.

Kanalen sender alle slags kampsport, inklusive WWE, UFC og boksning. Men det er ikke alt; Du kan også finde udvalgte koncerter. Det er virkelig ganske enkelt.

Bare gå til Main Event’s websted og køb din begivenhed. Derefter kan du streame det igennem Foxtel eller Optus TV med Foxtel ved hjælp af:

 • Android
 • iPhone
 • iPad
 • PC
 • Mac
 • Chromecast
 • PlayStation
 • Xbox
 • Smarte tv’er

Omkørselsbegrænsninger – adgang til global kanal

Denne del er meget vigtig for enhver streamer derude. Du ser, streamingkanaler overholder geo-begrænsninger. Det er processen med at begrænse adgangen til en tjenestes indhold baseret på forbrugerens geografisk placering. Jeg ved, at dette er frustrerende.

De siger, at internettet gør verden til en lille global landsby, hvor alle er forbundet. Nå, ikke i henhold til mange websteder, der er begrænset til specifikke regioner. Streamingtjenester som dem, der er nævnt ovenfor, håndhæver sådanne begrænsninger på grund af copyright-regler.

Streamingtjenester kan bestemme din placering ved at undersøge din IP-adresse. Hvis du befinder dig i det område, hvor kanalen har tv-rettigheder, har du ikke noget problem. Hvis du ikke er det, er det, når ting bliver vanskeligt, startende med en geo-fejlmeddelelse.

Løsningen

Den bedste måde at få adgang til uanset indhold, der er blokeret i dit land, er ved hjælp af en VPN. Virtuelle private netværk giver dig mulighed for at tunnelere din internettrafik gennem en krypteret forbindelse. Det er en direkte forbindelse mellem dig og det websted, du forsøger at nå.

Når du opretter forbindelse til en server, vil din den faktiske placering flyttes så godt, da du ikke længere har din originale IP-adresse. Ja, du har nu fået en IP-adresse på det sted, hvor serveren er baseret.

For eksempel, hvis den server, du har oprettet forbindelse til, er i USA, modtager du en Amerikansk IP-adresse. Som et resultat vil ligesom ESPN +, Showtime, Hulu og mere være tilgængelige til streaming uanset hvor du er.

Lad mig nu lære dig hvordan man opretter forbindelse til en VPN i en omfattende gennemgang:

 1. Du skal starte med at vælge en troværdig VPN at arbejde med. Da jeg er den, der skriver denne vejledning, tager jeg mig selv til at anbefale ExpressVPN.
 2. Efter det, download og installer VPN-applikationen på din Android, iOS, PC, Mac eller Fire Stick.
 3. Aktiver nu appen og log ind med din VPN-konto.
 4. Opret forbindelse til en server baseret på den kanal, du har valgt.
 5. Vent på, at forbindelsen finder sted, og start din kanal.
 6. Stream boksebegivenheder overalt i verden.

At vælge den rigtige VPN til processen er ret vigtigt. Jeg har allerede anbefalet min personlige udbyder. Det er dog ikke den eneste, der findes på markedet. Tjek mere top VPN-tjenester i nedenstående tabel.

Noget at være imponeret over!

Når boksen endelig vender sig mod digital streaming, der er fordele for alle. Kæmpere vil have mere eksponering. Ikke kun det, men promotorer vil også have flere måder at opbygge spillere og flere kampe for alle at se på. Det er en win-win for alle, fra tv-stationer til promotorer til seere. Jeg har allerede oplyst alt hvad du har brug for at vide om boksestrømningstjenester.

Nu skal du bare vælge den rigtige til dine streamingbehov, og du er god til at gå. Glem ikke, hvis kanalen er i et andet land, Brug en VPN, og du kan få adgang til dets indhold på kort tid. I tilfælde af at du løber i hak undervejs, skal du kontakte mig i kommentarafsnittet nedenfor, og jeg kan se, hvad jeg kan gøre ved det.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me