Sådan installeres VPN på Belkin Router

Har en DD-WRT-blinket Belkin-router? Måske undersøger du muligheden for at blinke din router? Uanset hvad, overvej installation af en VPN-klient på den blinkede router for tilføjet funktionalitet. Med en VPN-klient på din router kan du udvide alle funktionaliteterne i en VPN-forbindelse til enhver tilsluttet enhed på dit netværk. Sæt din VPN-forbindelse på Apple TV, PS3, PS4, Xbox One, Android TV, Smart TV, Roku, Chromecast, og Amazon Fire TV let ved at installere VPN på din Belkin router.

Sådan installeres VPN på DD-WRT blinket Belkin Router

Sådan installeres VPN på Belkin Router

Hvad er DD-WRT

DD-WRT er firmware til routere. Med andre ord er det et operativsystem, som routere kan bruge, der tilbyder et unikt sæt af funktionaliteter. En routers originale firmware understøtter normalt ikke en masse konfigurerbare funktioner. Af denne grund vælger mange internetbrugere at ændre deres routers firmware til noget lidt mere konfigurerbart som DD-WRT. Hvis du installerer DD-WRT på din Belkin-router, kan du:

 • Installer en VPN på din router. Når du har flashet din router med DD-WRT, kan du nemt konfigurere en VPN-forbindelse til den. På denne måde kan du udvide en VPN-sikkerhed og privatliv til alle dine tilsluttede enheder. Tjek de bedste VPN’er, du kan bruge med DD-WRT-routere her.
 • Få fjernadgang til dit hjemmenetværk. Med DD-WRT har du også muligheden for at omdanne din router til en selvstændig VPN-server. Når det sker, kan du nemt få adgang til alle enheder i dit hjemmenetværk eksternt.
 • Øg dit WiFi-signal. DD-WRT giver dig mulighed for at øge din routers WiFI-signal fra dens indstillinger. Du kan også vælge et WiFI, der ikke har en lang liste over tilsluttede routere og fremskynde din internetforbindelse.

Sådan flashes en Belkin-router med DD-WRT

Inden du kan installere en VPN-klient, skal du blinke din router med DD-WRT. Dette er et meget teknisk trin og kræver en smule indsats på dine vegne. For at blinke din router ordentligt, skal du finde ud af:

 1. Hvis den Belkin-router, du ejer, er kompatibel med DD-WRT.
 2. Den rigtige DD-WRT-firmware, der matcher din routers model.
 3. Hvorvidt du bliver nødt til at nulstille din router eller ej, når du har flashet den.
 4. Hvis du kan gå tilbage til den originale firmware, hvis du ikke finder DD-WRT let at bruge.

Med andre ord skal du undersøge noget. Dette er en meget individualiseret proces for hver routermodel, så jeg kan ikke hjælpe dig med denne specifikke opgave. Når du har fundet ud af, hvilken firmware du skal bruge, og om din router fungerer med DD-WRT eller ej, skal du følge denne vejledning for at afslutte processen med at blinke din router.

Sådan installeres en VPN-klient på den blinkede Belkin-router

Installation af en VPN på din blinkede Belkin-router kan virke yderst teknisk, men det er faktisk en meget ligetil proces. Der er to måder at installere VPN-klienten på, hver måde afhænger af den type firmware, du bruger. Begge processer starter dog på samme måde. Jeg bruger ExpressVPN til at illustrere installationsprocessen, men de samme trin gælder for næsten alle top-tier-udbydere.

 1. Log ind på din ExpressVPN-konto.
 2. Klik på Konfigurer på flere enheder.
 3. Vælg Manuel konfig på venstre side af skærmen. Vælg OpenVPN fane til højre. Gem Brugernavn og Adgangskode et eller andet sted kan du let få adgang til senere.
 4. Download .ovpn fil eller placering, som du ønsker at oprette forbindelse til.
 5. Åbn din browsers kontrolpanel ved at indtaste DD-WRT-standard router IP-adresse i din browsers adresselinje. IP er normalt 192.169.1.1.
 6. Klik på Services fane. Vælg VPN underfanen.
 7. Aktivér Start OpenVPN Client mulighed. Du får vist et konfigurationspanel, du skal udfylde næste.

For ny DD-WRT-firmware: Med bruger / password-godkendelse

 1. Indtast dit server-IP / navn (findes i den konfigurationsfil, du har downloadet tidligere) dit brugernavn og din adgangskode i de relevante felter. Alle disse oplysninger er, hvad du fik i trin 3 ovenfor.
 2. Sørg for, at siden matcher nedenstående skærmbillede:

For gammel DD-WRT-firmware: Uden bruger / password-godkendelse

Hvis din version af DD-WRT-firmware ikke anmoder om et brugernavn / adgangskode-godkendelse, skal du springe ovenstående afsnit over og følge disse trin i stedet:

 1. Se efter Ekstra konfig tekstfelt og skriv følgende kommando: “auth-user-pass / tmp / auth.txt”.
 2. I din åbnede .ovpn fil (åben med en teksteditor, ligesom Notepad), kig efter “fjern” serverklyngenavne og indsæt det i Serveradresse Mark.
 3. Indsæt de 4 numre, du finder efter den eksterne serverklynge, i Havn Mark.

Konfigurer dine nøgler og certifikater

 1. Gå til Services > VPN > Ekstra konfig boks, og indtast følgende:
 2. Gå til det åbne .ovpn fil og kopi-indsæt teksten mellem og tags i TLS Auth Key Mark.
 3. Gør det samme med og tags, og tags, og tags. Indsæt teksten i CA Cert Mark, Offentlig klientcert felt og Privat klientnøgle felt henholdsvis.
 4. Klik på Gemme. Klik på ansøge indstilling for at starte VPN-forbindelsen.
 5. Hvis du bruger DD-WRT uden bruger / pass-godkendelse, skal du gå til Administration > kommandoer og indtast følgende:
 6. Klik Gemme Start op.
 7. Gå til Administration > Ledelse. Klik Genstart router.

Du kan kontrollere denne status for din forbindelse ved at gå til status > OpenVPN.

Bedste VPN til Belkin Router

Hvis du leder efter en VPN-klient, der skal konfigureres på din blinkede Belkin-router, foreslår jeg, at du bruger ExpressVPN. ExpressVPN tilbyder både OpenVPN og IPSec-protokoller til alsidige konfigurationer. Det er også bredt kendt som den bedste VPN-udbyder på markedet. Med ExpressVPN drager du fordel af kryptering af militær kvalitet, en gratis Smart DNS-funktion, 2000+ servere i over 94 lande og en 30-dages “ingen spørgsmål stillet” refusionspolitik.

Du kan også tjekke en af ​​disse VPN-udbydere af højeste niveau:

Det er alt hvad du skal gøre for at konfigurere en VPN-klient på en DD-WRT-blinket Belkin-router.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me