Sådan installeres VPN på en Netgear Router

En VPN er et meget populært værktøj, der kan hjælpe dig med at forblive sikker og privat online. VPN’er har en masse funktionaliteter, der hjælper med at forbedre din online oplevelse. Det er let at få en VPN til at fungere på din computer, din telefon og din tablet, fordi de fleste VPN’er har oprindelige apps til disse enheder. Hvad hvis du vil udvide denne beskyttelse til din PS4, Xbox eller Smart TV? Du skal installere en VPN på din router for at gøre det. Routere har ikke oprindelige VPN-apps, de kræver konfigurationer for at konfigurere en fungerende VPN-forbindelse. I denne vejledning, Jeg viser dig hvordan du gør det opsæt en VPN på din Netgear-router. Hvis du har en anden router, kan du læse vores generelle routervejledning her.

Sådan installeres en VPN på din Netgear Router

Sådan installeres en VPN på din Netgear Router

Hvorfor opsætter du en VPN på din Netgear Router?

En VPN er et meget praktisk cybersecurity-værktøj, der krypterer dine data og omdirigerer din online trafik gennem en sikker forbindelse. Med andre ord, en VPN er din safegaurd mod overvågning og cyberangreb. Af den grund ønsker du bestemt en VPN-forbindelse på alle dine enheder. Den triste ting er, at de fleste VPN’er kun tillader et begrænset antal samtidige enhedsforbindelser. Opsætning af en VPN på din router giver dig mulighed for at omgå dette og beskytte alle enheder, der opretter forbindelse til dit internet.

Hvis du bruger en masse enheder til det almindelige eller har en familie, du vil udvide onlinebeskyttelsen af ​​en VPN til, er installation af en VPN på din Netgear-router den bedste mulighed, du har. Virksomhedsejere kan også drage fordel af at installere en VPN på deres firma routere. På denne måde kan du sikre dig, at alle dine virksomhedsdata er beskyttet, og at din virksomhed ikke risikerer et muligt angreb, som et DDoS-angreb.

Bedste VPN til Netgear routere

Som altid har vores VPN-ekspert Charles gennemgået den brede liste over tilgængelige VPN’er på markedet og valgt de bedste VPN’er til Netgear-routere. Hans øverste valg var ExpressVPN, og det tager ikke lang tid at se hvorfor.

Først understøtter ExpressVPN OpenVPN-protokoller, hvilket betyder, at du konfigurerer VPN-klienten til en lang liste over enheder, der ikke understøtter oprindelige VPN-apps. ExpressVPN gør også installationsprocessen meget lettere ved at levere “apps” til Netgears mest populære routere.

Du kan finde detaljerede installationsvejledninger på følgende modeller:

 • Netgear R6300 v2
 • Netgear Nighthawk R7000

Hvis du har en anden Netgear-router eller ikke ønsker at abonnere på ExpressVPN, skal du læse den generelle installationsproces nedenfor.

Sådan installeres VPN på Netgear Router – Trin for vejledning

Hvis du vil installere en VPN på en Netgear-router, skal du gennemgå to hovedtrin. Den første er at blinke din router med DD-WRT.

Det betyder, at du bliver nødt til at ændre det oprindelige operativsystem for din router til DD-WRT. Hvorfor? Da DD-WRT kan understøtte en VPN, kan din routers originale operativsystem ikke. Hvis du har en router, der allerede har DD-WRT-opsætning på, kan du springe trin 1 over.

Det andet trin er at installere din VPN-klient på din router. Jeg vil bruge ExpressVPN til at forklare, hvordan man gør det, men processen er den samme for alle de VPN’er, som Charles foreslog.

Trin 1 – Blinker din Netgear Router med DD-WRT

Som jeg sagde ovenfor, blinker det første trin din Netgear-router. Ikke hver router er kompatibel med DD-WRT, men Netgear har en lang liste over modeller, der er.

Advarsel: Denne proces er lidt teknisk, så du skal være forsigtig. Det er temmelig ligetil at installere DD-WRT, men du skal sørge for at downloade den korrekte firmware, der skal bruges. Følg denne vejledning om, hvordan du blitz din router med DD-WRT til en T, og glem ikke at lave dit hjemmearbejde!

Tag dig tid, når du er klar til dette trin. Vær ikke bange for at bede om hjælp, hvis du har lyst til at sidde fast med den firmware, du skal få.

Trin 2 – Installation af en VPN-klient på din Netgear Router

Jeg vil bruge ExpressVPN til at forklare denne installationsproces. Hvis du ikke bruger ExpressVPN, skal du ikke bekymre dig. Denne proces er omtrent den samme med alle VPN’er i top-tier.

Forberedelse til installation

 1. Log ind på ExpressVPN. Gå til Opsætning af ExpressVPN.
 2. Gå til Manuel konfig og vælg OpenVPN
 3. Download  .ovpn fil.
 4. Gå til din Netgear Router-konfiguration. Det kan du gøre ved at indtaste din routers IP i din browsers adresselinje. Du kan finde IP’en på bagsiden af ​​routeren.
 5. Du finder DD-WRT-kontrolpanelet. Gå til Services Klik derefter på VPN.
 6. Aktivér Start OpenVPN Client mulighed.

Når du har gjort det, vil du bemærke, at der er en liste over felter, du skal udfylde. Du skal udfylde Server IP / navn, port, TLS Auth Key, CA Cert, Public Client Cert, og Privat klientnøgle.

Bare rolig, du har alle de oplysninger, du har brug for, i den .ovpn-fil, du har downloadet tidligere.

Teknisk installation

 1. Du skal åbne filen i et tekstredigeringsprogram. Du kan blot bruge din pc’s notesblok til at gøre det.
 2. At finde Server IP / navn, kig efter ordet “fjernbetjening”. Linjen med en adresse efterfulgt af 4 numre er det, du ønsker. Adressen vil følge dette mønster: XXXX.copythisaddress.com
 3. Kopier adressen i midten.
 4. På samme linje finder du 4 numre lige efter adressen. Det er din Havn.
 5. Derefter vil du have oplysningerne til feltet TLS Auth Key. I den samme fil skal du kigge efter .
 6. Rul lidt ned og find

Kopier teksten imellem og . Begynd med at kopiere, hvor det står “BEGIN OpenVPN statisk nøgle”Og stop efter“SLUT OpenVPN Statisk nøgle”. Når du har kopieret det, skal du bare indsætte det i feltet på din routers konfigurationsside.

Se hvor let det var? Dette er den samme proces, som du har brug for med resten af ​​felterne, men du leder efter forskellige tags.

 • CA Cert felt: Lede efter og
 • Offentlig klientcert: Lede efter og
 • Privat klient: Lede efter og

Når du har lagt alle de kopierede oplysninger i de relevante felter, skal du klikke på Gemme Klik derefter på Anvend indstillinger.

Tillykke! Du har installeret en VPN på din Netgear Router!

For at sikre dig, at din VPN fungerer korrekt, skal du gå til Status og derefter klikke på OpenVPN. Du skal se “Client: CONNECTED STATUS” i statusfeltet.

Sådan installeres en VPN på en Netgear-router – Endelige tanker

Sandheden er, at det er ikke vanskeligt at installere en VPN på en DD-WRT Netgear Router, men det kræver din fulde opmærksomhed. Hvis du følger denne vejledning og læser de ressourcer, jeg har linket til, vil du være i stand til at konfigurere din VPN på 20 minutter! Glem ikke at gøre dit hjemmearbejde, før du blinker din router, og sørg for at følge dine installationsvejledninger trin for trin.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me