Com crear una contrasenya desconcertable

Aquests nefastos incompliments de dades han estat sovint encapçalant les notícies sobre ciberseguretat, amb moltes víctimes que es queixen de les seves contrasenyes piratades. Per evitar-ho, estem aquí per informar-vos de com podeu crear una contrasenya que no es pugui verificar, que us mantindrà en seguretat i les vostres dades en tot moment..


Com crear una contrasenya desconcertable

Com crear una contrasenya desconcertable

Una contrasenya indiscutible

Tots sabem la importància de les contrasenyes, en cas contrari, no caldrà. Les vostres contrasenyes us permeten accedir als vostres propis comptes i dades personals. Ells només et proporcionen el privilegi d’accedir al contingut en línia. Dit això, probablement esteu pensant com de protectores poden ser aquestes contrasenyes? Doncs bé, la millor manera és crear una contrasenya contundent per protegir els vostres comptes contra amenaces i pirates informàtics en línia. La solució és crear una contrasenya sense escriure.

Com crear una contrasenya desconcertable? Passos

Seguiu els passos següents per conèixer com podeu crear una contrasenya que no es pugui verificar?

 1. Primer, penseu en una contrasenya connectada a quelcom que us agrada o valor. D’aquesta manera, no tindreu cap problema per recordar-ho. Si no podeu crear-ne una, feu que BestPasswordGenerator realitzi la vostra tasca.
 2. Creeu una contrasenya forta i llarga, que inclogui números, majúscules, símbols i minúscules. Un cop més, si no podeu crear-ne un de gran, feu servir eines en línia.
 3. Consulteu exemples en línia de contrasenyes fortes per inspirar-vos.
 4. Creeu una contrasenya diferent per a cada compte en línia que realitzeu.
 5. Anoteu les vostres contrasenyes en algun lloc segur i absteniu-vos d’incloure-les en textos o correus electrònics.
 6. Finalment, obteniu la protecció en línia que necessiteu i mantingueu les vostres dades segures amb l’ajuda d’una contrasenya forta i que no es pugui verificar.

Com es pirata la contrasenya?

Amb les moltes tàctiques de pirateria que poden fer servir, els pirates informàtics i els ciberdelinqüents troben que comprar les vostres contrasenyes a la web fosca de la manera més senzilla i sense esforç d’obtenir la vostra contrasenya. Sabíeu que hi ha diners de diners relacionats amb les transaccions de compra i venda de contrasenyes llargues al mercat negre? Si heu passat molt de temps sense canviar el vostre, hi ha la possibilitat que es pugui veure compromès, cosa que facilita el crack i el pirateig. Una altra manera de trencar contrasenyes és provar les combinacions de paraules més habituals de contrasenyes que ens venen al cap. A continuació, els pirates informàtics passen a endevinar contrasenyes amb la menor quantitat de caràcters possibles. Mentre que una contrasenya breu pot trigar uns segons a piratejar-se, es triga molt a trigar temps.

Què és una contrasenya contundent?

El que té un repte sobre una contrasenya contundent és recordar-la. Tots us aconsellem que utilitzeu una contrasenya contundent per evitar la pirateria de contrasenyes i el robatori de dades. No és important només crear una contrasenya forta, sinó també recordar-la. El gestor de contrasenyes us pot ajudar amb això. En primer lloc, ha de tenir 12 personatges. La contrasenya ha de ser suficient. En general, heu d’optar per contrasenyes d’un mínim de 12 a 14 caràcters en termes de longitud. Com més llarga sigui la contrasenya, millor.

A més, inclou més nombres, majúscules, símbols i minúscules. Barregeu-ho sempre una mica perquè sigui més difícil de trencar. De fet, allunyeu-vos de les combinacions de paraules comuns i evidents. Tingueu en compte que la força de la contrasenya no ho és tot. Si utilitzeu la mateixa contrasenya per a diversos comptes, la contrasenya es pot piratejar. Us aconsellem que utilitzeu una contrasenya diferent per a cadascun dels vostres comptes en línia. Recordeu-vos que l’ús d’una contrasenya forta no us allunyarà de totes les amenaces en línia, però és un pas en la direcció correcta. En cas que us pirateu alguna vegada, seguiu el que heu de fer quan el vostre la contrasenya és robada guia d’ajuda.

Més consells sobre com assegurar la vostra contrasenya perquè la converteixi en inaplicable

Utilitzeu els següents consells per evitar que us pirateu la contrasenya:

 • Busqueu un servei VPN fiable i inscriviu-vos-hi. Tenir una VPN al dispositiu és important sobretot quan esteu connectats a WiFi pública. La connexió a una VPN assegura la vostra connexió, de manera que es fa segur per al seu ús. D’aquesta manera, quan inicieu la sessió als vostres comptes en línia, cap tercer pot interceptar el vostre nom d’usuari i contrasenya. Escull el millor VPN per a WiFi pública, i estareu segurs en línia. És possible que vulgueu considerar l’ús ExpressVPN ja que és el millor que obtindreu. Consulteu els altres proveïdors de serveis que es descriuen a la taula següent.
 • Eviteu donar les vostres contrasenyes mitjançant text i correu electrònic. Mai se sap qui pot espiar les aplicacions de missatgeria, especialment les que no tenen encriptació.
 • Trieu preguntes difícils d’endevinar quan respongueu les vostres preguntes de seguretat mentre creeu un compte en línia. La majoria d’aquestes preguntes tenen respostes fàcils per trobar a la web i als canals socials. Es necessita una cerca senzilla i ràpida per buscar aquestes respostes.
 • Informeu els altres sobre els riscos i els perjudicis de tenir una contrasenya dèbil, Digues-los quina importància és crear una contrasenya que no es pugui verificar. D’aquesta manera, ajudareu als propers a protegir-se de les amenaces en línia.
 • Obteniu un programa antivirus. El fet de tenir un bon programa antivirus detectarà i neutralitzarà qualsevol amenaça que pugui comprometre les vostres defenses i piratejar el vostre sistema.

Què és una contrasenya dèbil?

Les contrasenyes són els nivells més bàsics de seguretat que proporcionen accés no autoritzat per part dels usuaris no desitjats, així com protecció contra els pirates informàtics. Però, les contrasenyes no us faran cap favor si són dèbils. En lloc d’això, són més susceptibles de ser piratejat i de molestar la vostra seguretat en línia. Les contrasenyes dèbils fan més mal que bé i tenir una contrasenya feble és com no tenir cap protecció. Les contrasenyes curtes, simples, mundanes i farcides de minúscules es consideren febles. Les contrasenyes fortament construïdes poden evitar que els atacs maliciosos i els virus. És molt important que els usuaris crein contrasenyes fortes però diferents per a cada compte que fan en línia.

Com recordar una contrasenya contundent?

La lluita és real. Recordar contrasenyes fortes pot ser molt difícil. Oblidar les contrasenyes és força comú i normal amb tots els llocs web i comptes que hem de connectar diàriament. Això explica per què recorrem a contrasenyes simples. La quantitat d’inicis de sessió que hem de fer es redueix increïblement, però l’ús d’una contrasenya feble no us facilitarà la vida en línia. Així que aquí teniu el que heu de fer per recordar la vostra contrasenya:

 • Escriviu les vostres contrasenyes en algun lloc. Mantingueu-los també en seguretat.
 • Proveu de posar la vostra contrasenya en una frase memorable.
 • Eviteu els patrons de contrasenya i les contrasenyes habituals.
 • Creeu una contrasenya en funció d’alguna cosa que us agradi.
 • Feu servir a una contrasenya segura que us la recordi.
 • Feu ús d’un gestor de contrasenyes.

Com crear una contrasenya desconcertable – Conclusió

Si utilitzeu les mateixes contrasenyes o contrasenyes febles, us podreu deixar susceptibles als pirates informàtics. Una vegada que un pirata informàtic esquerdarà la vostra contrasenya, no es produirà enrere. El pirata informàtic obté accés a totes les vostres dades personals i confidencials. El manteniment de la seguretat de la contrasenya consisteix en fer un equilibri entre el que els usuaris poden recordar, la facilitat que poden conservar contrasenyes fortes i la importància de la contrasenya que no es pot verificar. Tant de bo, ara ja sabeu tot el que heu de fer per crear una contrasenya que no es pugui verificar. No deixeu d’endevinar els hackers.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map