De bedste antivirus-apps til din Android-mobil

Mangel på beskyttelse af personlige oplysninger og sikkerhed på de enheder, vi bruger hver dag, gør vores personlige oplysninger sårbare. Derfor bør vi have baseline-beskyttelse installeret på vores smartphones eller tablets. Det inkluderer opdatering af sikkerhedssoftware udstedt af anerkendte producenter. Derefter kan du også få de seneste sikkerhedsrettelser og programrettelser på din enhed.


De bedste antivirus-apps til din Android-mobil

De bedste antivirus-apps til din Android-mobil

Millioner af mennesker over hele verden har købt tablets og smartphones, der kører på Googles Android OS. Malware-trusler er især enorme på Android-enheder sammenlignet med andre. Læs videre for at vide, hvordan du vælger en antivirus til din Android, og hvad de bedste antivirus-apps på Google Play Stor er.

Har du brug for antivirus-software til din Android

Android OS er det primære mål for ondsindede agenter og hackere. De kan levere malware på din mobil gennem tekstbeskeder, apps fra tredjepart eller endda via Google Play. I årenes løb har Google Android forbedret deres sikkerhed. For eksempel er Google Play Protect, en indbygget antivirus, tilgængelig i de nye versioner af Android. Dog mangler det stadig nogle funktioner. Og du kan forbedre beskyttelsen ved at hente en mobil antivirus-app fra anerkendte kilder.

Sådan vælges en antivirus til din Android

Lad os se på de kriterier og funktioner, som programmet tilbyder, som du skal overveje, inden du vælger:

Antivirusspecifikke funktioner

Det er let at køre regelmæssige scanninger på desktops uden at forbruge systemressourcerne. Men for Android-enheder er fokus på stærk, passiv sikkerhed. Du har brug for en antivirus-app med en ligetil brugeroplevelse, der ikke kræver indbinding af indstillingerne.

Android-specifikke funktioner

Android-funktioner som filtrering af tekstbeskeder og opkaldsblokering skal være tilgængelige. Mere vigtigt er, at appen skal aktivere placeringstjenester til at spore din Android-enhed. Derudover bør fjernlåsning og fjernsletning af dine data være de vigtigste funktioner.

Gratis eller betalt software

Hvis du bruger flere Android-enheder, kan du beskytte ved hjælp af antiviruspakker med flere enheder. Så betyder det, at betalte pakker er vejen at gå frem for at vælge gratis antivirus, som du kan bruge på en enkelt Android-enhed. Eller du kan prøve en gratis version og gå til en opgradering.

Fordele ved betalt antivirus i forhold til gratis apps

Grundlæggende Android-beskyttelsesfunktioner vil være tilgængelige på de fleste gratis sikkerhedsapps. Men du kan få et ekstra sikkerhedsniveau med betalte opgraderinger. Generelt er her de premium-funktioner, du får med betalte antiviruspakker:

Sikkerhedskopi af data

Denne funktion uploader dine personlige data automatisk til “skyen”, en lagringstjeneste online. Hvis du mister din enhed, kan dine data sikkerhedskopieres, før du fjerner dem fjernt. Du kan derefter gendanne disse data på en anden kompatibel enhed.

Fjernplacering og tør

GPS-service kan bruges til at se placeringen af ​​din mistede enhed i enhver webbrowser. Som det ses ovenfor, kan du slette alle data på din enhed fra et fjerntliggende sted og beskytte dit privatliv.

App og SIM-lås

Beskyt følsomme data, private samtaler og visse apps med en adgangskode. Begræns hvem der kan se indholdet på din enhed ved at låse telefonen.

Fjernlås og foto

Brug af en webbrowsergrænseflade eller SMS for at forhindre uautoriseret adgang. Nogle apps tager billeder af dem, der gentagne gange indtaster en forkert pinkode eller adgangskode.  

Anti-phishing- og privatlivsrådgiver

Disse apps registrerer, når nogen forsøger at stjæle dine data eller advarer dig om at besøge potentielt farlige websteder. Alle apps, du downloader, scannes, og antivirussen advarer dig, hvis de søger flere tilladelser.

Afinstaller beskyttelse

Disse mobile sikkerhedsapps bruger en adgangskode til at beskytte sig selv. De forhindrer enhver, der prøver at afinstallere dem eller slette enhedsdata eller andre apps.

Forældrekontrol og sikker browsing

Adgang til bestemt indhold på nettet vil blive begrænset afhængigt af alder. Disse tjekker også på webstedets links, som du klikker på og advarer dig om fare.

Stil ind

Batteriet optimeres ved at afinstallere apps, der bruger mere batteri. Enhedens ydelse kan forbedres ved at rydde uønsket

Bedste Antivirus-apps til din Android-telefon

Her er dem, der kom til listen:

1. Kaspersky Internet Security Mobile

Kaspersky mobile er en af ​​de mest sikre Android-antivirus-apps med en let at bruge interface. Selv i den gratis version tilbyder det manuel scanning af links, apps og downloads. Real-time beskyttelse og kontrol af dine data er garanteret, selvom din enhed går tabt.

Den betalte version giver dig mulighed for automatisk at udføre scanninger i en tidsplan. Det har opkalds- og tekstfiltrering og beskytter din enhed mod phishing-svindel. Hvis du køber en skrivebordsbeskyttelsesplan med Internet eller Total Security, kan du også tilføje Android-enheden.

2. Trend Micro Mobile Security

Selvom der ikke er nogen gratis plan for Trend Micro, kan du bruge den på prøvebasis og senere opgradere, når du bliver bedt om det. Men hvis du køber den maksimale sikkerhed, som for maksimalt 10 enheder, får du Mobile Security.

Selv med den gratis prøveversion får du grundlæggende beskyttelse i malware-scanning, tyveribeskyttelse og forinstalleret scanning af apps. Ydelsesfunktioner som app manager og systemhjælpecheck er tilgængelige. “Bare en telefon” -tilstand stopper alle de aktive processer undtagen telefonens funktionalitet, når enhedens batteri er lavt.

3. Bitdefender Mobile Security & Antivirus

Bitdefender antivirus tilbyder 14-dages gratis prøveversion til Android. Den gratis version er god nok med manuel og app-scanning og realtidsbeskyttelse.

Men den betalte variant er tilgængelig på mobilen, hvis du får Total Security plan på dit skrivebord. Du får webbeskyttelse og tyverisikringsværktøjer sammen med Android Wear-integration, App Lock og Autopilot, en sikkerhedsovervågning af din enhedsbeskyttelse. Afhængig af dine brugsmønstre og hardwarekonfiguration, anbefaler Autopilot de nødvendige sikkerhedshandlinger.

4. F-Secure Mobile Security

F-Secure har en 30-dages plan for Android-antivirus, hvorefter du skal opgradere til Safe and Total-pakke. Det er en del af en beskyttelsespakke med flere enheder. Standard malware-beskyttelse er tilgængelig til at scanne dine telefondata og apps installeret. Bank- og browsingbeskyttelse styrer dig væk fra ondsindede bankwebsteder og forhindrer dig i at blive et offer for pharming.

Du kan finde, udslette eller låse din mistede enhed fjernt og administrere alle dine enheder i en praktisk browser-brugergrænseflade.

Kontroller eller begræns adgang på flere enheder med forældrefunktioner. Du kan også se din Android-telefons status og gribe ind, hvis den er tabt.

5. Avast Mobile Security

Avast er den bedste gratis antivirus, der findes, især da den er så tilgængelig. Listen over funktioner på den gratis plan er meget lang og går ud over grundlæggende beskyttelse. Det tilbyder beskyttelse i realtid og Wi-Fi-netværksscanning på din Android-enhed. Nye apps scannes automatisk før installationen. Du kan spore din enheds placering, låse den og fjerne den eksternt.

Med Avast Mobile Security Pro-opgradering er der hemmelighed med at optage lyd eller video i tilfælde af tyveri. Den registrerer også automatisk din SIM som mistet. Andre funktioner som SecureLine VPN kommer med opgraderingen.

Konklusion

Avast er en fantastisk, budgetvenlig mulighed, men hvis du kan afskalde en stor præmie, er Kaspersky eller Bitdefender de valg, du skal tage. For din Android, uanset hvilken du vælger fra listen ovenfor, er de langt bedre end Google Play Protect.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me