Kaspersky vs Norton – Hvilken er bedre for internetsikkerhed?

Der var en tid, hvor vi ikke havde adgang til VPN-sikkerhed eller indbygget antivirusbeskyttelse på vores systemer. De to mest populære antivirus-suiter i disse tider var Kaspersky og Norton. Selvom vores systemer er mere robuste i dag end nogensinde, regerer disse to premium-suiter stadig internetsikkerhedssegmentet.

Kaspersky vs Norton - Hvilken er bedre for internetsikkerhed?

Kaspersky vs Norton – hvilket er bedre for internetsikkerhed?

Kaspersky vs Norton

Mens begge disse giganter hovedsageligt har modtaget positive anmeldelser blandt brugerfællesskabet, så fortæl os om de unikke funktioner i hvert enkelt område, og hvilke områder der skal forbedres:

Kaspersky

Kaspersky Small Office Security er en fordel for små organisationer, der ikke har råd til interne systemadministratorer. Med en simpel grænseflade i sin seneste version tilbyder Kaspersky følgende interessante funktioner:

Databeskyttelse og sikkerhedskopiering

Nødvendige værktøjer som tovejs firewalls beskytter hovedsageligt dine enheder mod indtrængen i lokale netværk. Værktøjerne inkluderer antivirus til filer, e-mails, instant messaging og netværk. Administratoren kan aktivere eller deaktivere disse værktøjer og konfigurere dem sammen eller separat.

Det tilbyder automatisk sikkerhedskopiering af data i fire indstillinger – videofiler, musik, billeder og mapper i ‘Mine dokumenter’ og ‘Desktop’. En yderligere mulighed er tilgængelig, hvor du manuelt kan sikkerhedskopiere mapperne ved at indstille en tidsplan, antal kopier og arkivplaceringerne. I de første fire indstillinger analyserer systemet indholdet, filer og beløb for automatisk at tage backup af dataene.

Adgangskodehåndtering og datakryptering

Med den nye administratoradgangskode får administratoren en hovedadgangskode. Du kan generere crack-resistente adgangskoder til automatisk at logge på forskellige ressourcer. Disse er krypterede og gemt på et separat sted som flashdrev.

Kryptering er vigtig for at beskytte folks følsomme og private oplysninger. Med datakryptering kan du forbinde en eksisterende mappe som en container eller oprette en ny. Dette vil være adgangskodebeskyttet og gemt på et lokalt eller eksternt drev.

Webpolitikker og netværksovervågning

Webpolitikkerne er som standard deaktiverede, og du skal konfigurere, når du først bruger dem. Der er tre muligheder – Hårdt begrænsninger, bløde begrænsninger og indsamling af data. Dette er for at undgå downloads af forbudte filer, for begrænset adgang til henholdsvis blokerede ressourcer og til brugerhandlinger. Du kan også tilpasse indstillingerne til webressourcer, sociale netværk, specifikke applikationer og instant messengers.

Administratoren kan få en visuel repræsentation af hver computers indgående og udgående trafik. Du kan se, hvilke applikationer der behandler hvilke data.

Programmer Aktivitet og Anti-Phishing

Du kan inspicere systemet og legitimiteten af ​​de applikationer, der kører. Hver handling, hukommelse og del af ressourcerne er synlige for dig, og du kan stoppe tvivlsomme applikationer. Med Management Console kan du scanne systemerne og ændre sikkerhedsindstillingerne for hele netværket hvor som helst.

Anti-phishing-teknologi gennem Safe Money beskytter dine online transaktioner. Phishing-angreb og ondsindet software blokeres ved hjælp af den ultra-sikre browser.

Der er desuden hjælpeværktøjer til at beskytte dine data, som at oprette en backup-disk, sikkerhedskontrol af browseren, nulstille Windows-indstillinger. Du kan bruge sikre instrumenter til ikke-restaurerbar datafjernelse – både brugte og ubrugte data.

Norton

Norton Security er tilgængelig på alle enheder som pc, Mac og mobile enheder. Du har muligheden for at tilføje mere sikkerhed og flytte beskyttelsen mellem alle dine enheder. Lad os se de forskellige funktioner og fordele, det giver for hver af disse enheder:

Til mobile enheder

Internetsikkerheden fungerer som tyverisikring, da det gør det nemt at lokalisere stjålne tablets og smartphones. Du kan bruge produktet på flere enheder end dem, du abonnerer på, men du skal betale proraterede gebyrer for installationen.

Hvis du er kvalificeret til Norton-abonnementet, er du berettiget til at bruge dens Virus Protection Promise. Du kan få en fuld refusion på dit abonnement, hvis Norton-eksperten ikke kan løse virusproblemerne på din enhed.

Til Mac

Du kan justere produktets beskyttelsesniveauer afhængigt af din placering. Det er nyttigt, hvis du bruger et offentligt netværk. Det tilbyder beskyttelse mod sårbarheder i operativsystem eller applikationer.

Norton Safe Web forhindrer forbindelse til usikre websteder. Det kan scanne systemet dagligt i baggrunden for online og offline trusler – alt uden at afbryde forbindelseshastigheden.

Du har fuld kontrol over, hvordan dine applikationer får adgang til internettet og identificerer mistænkelige links og netværkssvindel. Anti-phishing-teknologi giver dig mulighed for sikker pengeoverførsel ved at kontrollere falske websteder.

Norton kan scanne Apple-mail og -meddelelser for vedhæftede filer for at forhindre identitetstyverier. Du kan blokere indkommende fjendtlig trafik gennem tovejs firewall.

Til pc

Hold dig opdateret med automatisk downloading og installation af vigtige produktfunktioner, selv når computeren ikke er i brug. Du kan identificere og scanne ukendte filer, blokere spam og falske meddelelser fra din postkasse.

Millioner af brugere kaster sig ind for at identificere nyere trusler og bidrage til mere effektiv beskyttelse via community watch-funktionen. Brug af dette advarer Norton dig, før du besøger skadelige websteder og forhindrer farlige downloads.

Smart tovejs Firewall, password manager, internetbeskyttelse og automatisk sikkerhedskopiering op til 25 GB er de funktioner, der ligner dem i Mac-systemer. Beskyt din pc mod “nul-dages” angreb ved at identificere sårbarhederne i Windows OS eller applikationerne.

Norton tilbyder proaktiv beskyttelse mod dine data og filer ved hjælp af SONAR adfærdsbeskyttelse. Med det inkluderende Family Premier-abonnement kan du give dine børn den mest sikre browsing.

Hvad der fungerer for begge dele

Begge disse internetsikkerhedssuiter tilbyder proaktive løsninger til sikker browsing. Sikker funktioner installeres på selve webbrowseren. Derfor får du en advarsel, før du besøger skadelige websteder eller downloader fra dem.

Norton og Kaspersky opdaterer konstant deres virusdefinitioner til at omfatte nye og nye online trusler. Du får let at registrere og fjerne malware fra dit system. Af afgørende betydning er de fleste af beskyttelsesfunktionerne som firewall, antivirus og anti-phishing som standard tilgængelige.

Hvad der skal forbedres

Begge disse er kun proaktive med kendte trusler, men for nyere trusler skal udviklerne oprette en rettelse og opdatere deres software. Tiden mellem er sårbar over for flere angreb.

Hastigheden ved at løse problemerne afhænger af båndbredde og computerkraft. Den største ulempe er, at de fleste af de tilbudte funktioner allerede er tilgængelige af sikkerhedsværktøjer på ethvert operativsystem. Desuden har du brug for en VPN-service til kryptering og anonymitet.

Kaspersky vs Norton – i et nøddeskal

Hvis du bliver presset for penge, kan du være tilfreds med indbyggede sikkerhedsfunktioner på dit system. Men de ville være mindre end hvad disse 2 internetsikkerhedssuiter kan tilbyde. Derfor er du velkommen til at tjekke Avast og Avira antivirus også. Uanset hvad skal du holde din software opdateret og stoppe dig selv fra at klikke på mistænkelige links eller downloads.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me