Top 7 e-mail-fortrolighedsværktøjer, som alle burde vide om

Online-privatliv er en bekymring for alle, der bruger internettet på nogen måde. For forretningsfolk og fagfolk er dette en særlig bekymring, da e-mail-hacks kan være katastrofale. De kan resultere i alt fra finanskrisen til tab af omdømme til irreversibel karriereskade.


Top 7 e-mail-fortrolighedsværktøjer, som alle burde vide om

Top 7 e-mail-fortrolighedsværktøjer, som alle burde vide om

For sådanne personer kommer de største farer ved at få deres e-mails opfanget. Alle ved, at Google og andre store e-mail-tjenesteudbydere har en tvivlsom privatlivspolitik. Der er naturligvis en stigende efterspørgsel efter sikre e-mail-tjenester, og en række tjenester er opstået som svar.

Bedste e-mail-beskyttelsesværktøjer til forretningsfolk og fagfolk

Hver af dem giver et antal sikkerhedsfordele og har modtaget positive anmeldelser fra cybersecurity-eksperter. Så hvis du er bekymret for dit e-mail-privatliv, er disse tjenester muligvis lige det, du har brug for for at sikre din professionelle kommunikation.

GPG4USB

GPG4USB er et meget effektivt og sikkert middel til at kryptere meddelelser og tilbyder mange fordele for brugerne. Softwaren køres fra en bærbar enhed, der i sig selv også er en meget sikker måde at kryptere på. Softwaren er gratis tilgængelig, og enhver kan bruge den uden at skulle betale. Denne software er også tilgængelig på både Microsoft Windows og Linux. Så både daglige brugere og mennesker med sikkerhed for øje kan gøre brug af det. Du kan også bruge denne software til kryptering af filer. Så enhver, der leder efter en enkel, men effektiv løsning til kryptering af deres e-mail, kan bruge GPG4USB.

Mailvelope

Mailvelope er en specialiseret e-mail-krypteringstjeneste, der tilbyder open source-kryptering til brugere. Tjenesten blev først udviklet i 2012 og blev understøttet af Mailvelope GmbH, der blev oprettet i 2015. Softwaren og kildekoden til den er open source. Så enhver kan downloade brug og endda ændre det. Faktisk er det derfor, Mailvelope tilbyder effektiv kryptering. Open source betyder, at udviklere konstant opgraderer softwaren og kontrollerer for potentielle overtrædelsespunkter. Mailvelope er også kompatibel med alle større e-mail-tjenesteudbydere, herunder Gmail, Yahoo, Outlook og GMX.

Enigmail

Enigmail er en kun Mozilla Firefox eneste gratis e-mail-krypteringssoftware. Så det kan kun bruges af dem, der allerede bruger Mozilla Firefox. Ligesom Mailvelope er denne software open source, og så kan den bruges og ændres sammen med enhver. Dette betyder naturligvis også, at Enigmail har et stærkt udviklerfællesskab bag sig. Det er temmelig almindeligt at have opdateringer, der forbedrer eksisterende krypteringsprotokoller og sikkerhed. Den specifikke protokol, der bruges til at kryptere e-mails via Enigmail kaldes OpenPGP. Ved hjælp af den gratis software kan man sende og modtage e-mails og endda verificere deres ægthed.

TorBirdy

TorBirdy er en tilføjelse specielt designet til Thunderbird og Tor brugere. Den enkle idé bag det er at rute alle e-mails via Tor og kryptere dem. Dette er en meget god mulighed for dem, der bruger Mozilla Thunderbird. Ud over at give kryptering har TorBirdy heller ikke EFAIL-sårbarheden. Dette er et problem med enhver e-mail-tjeneste, der bruger HTML-e-mail, og TorBirdy deaktiverer den. Bortset fra dette er der masser af andre muligheder for, hvordan TorBirdy kan konfigureres. Der er et omfattende afsnit om præferencer, der kan guide førstegangsbrugere til deres indstilling af valg.

protonmail

Protonmail er en fuldskala e-mail-service baseret fra Schweiz. Som sådan betragtes det som en af ​​de mest sikre e-mail-udbydere online. Grundlæggende konti er gratis, selvom de kun tilbyder 500 MB e-mail-lagerplads. Derudover kan brugerne vælge tre niveauer af konti til forskellige priser. En stor ting ved Protonmail er, at det giver brugerne mulighed for at sende e-mail under generelle indstillinger samt speciel kryptering.

Så antag, at du skal sende en krypteret e-mail, så skal du vælge krypteringsindstillingen, indstille en adgangskode og sende. Når det er gjort, skal du bare dele adgangskoden med modtageren for at give dem adgang. En ulempe ved at bruge Protonmail er, at brugere ikke kan hente deres konto, hvis de har glemt deres adgangskode. Hvis de imidlertid har leveret en backup-e-mail, kan de gøre det uden besvær.

Mailpile

Mailpile er en anden meget nyttig krypteret posttjeneste, en lidt anden tilgang til kryptering. For at sende nogen en e-mail skal afsenderen have en offentlig nøgle til modtageren. Modtageren behøver dog ikke have en Mailpile-e-mail-adresse for at modtage e-mailen. Hele systemet fungerer som et offentlig-privat krypteringsnøglebaseret e-mail-system. En stor ting ved Mailpile er, at det er en e-mail-klient. Dette betyder, at dine data gemmes på din enhed i stedet for på en server. Og du kan bruge enhver eksisterende e-mailtjeneste som Gmail eller Yahoo til at fungere som en server.

Tutanota

Tutanota er en sikker e-mail-tjenesteudbyder ligesom Protonmail. De har en gratis grundlæggende e-mail-kontoindstilling, og brugere kan vælge premium-konti til en pris. Gratis brugere får 1 GB plads med deres konto, mens premium-brugere kan vælge, som de vil. Ligesom Protonmail giver Tutanota også brugere mulighed for at sende en krypteret e-mail ved at indstille en adgangskode. Afsenderen videresender derefter adgangskoden til modtageren, der kan bruge den til at dekryptere e-mailen og få adgang. Tutanota har en Open Source-kode og er baseret i Tyskland. Du kan bruge det på Apple- og iOS-enheder.

Hvilken krypteret e-mail-option skal du gå efter?

Alle de e-mail-krypteringsmuligheder, vi har givet ovenfor, har deres egne fordele at tilbyde. Det er nyttigt at forstå, hvilke fordele der tilbydes af hver enkelt, og hvordan du kan bruge dem. Hvis du ikke er villig til eller ikke kan skifte din e-mail-konto, er brug af tilføjelser en bedre mulighed.

Men hvis du kan, kan det være bedre at skifte til en mulighed for direkte krypteringstjeneste. Bortset fra det er det nyttigt at følge grundlæggende privatlivspraksis som at undgå phishing-svindel og ændre adgangskoder regelmæssigt. For det meste skal dette tjene formålet med at kryptere din e-mail og holde din kommunikation sikker.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me