Bedste Kickass Torrents-alternativer

Når de mest populære torrenting-websteder, Kickass Torrents, er gået helt offline, efter at den amerikanske regering beslaglagde alle sine domæner. Mens Torrenters blev brugt til at spejle KAT-websteder, der dukker op, efter at et domæne lukker ned, har vi denne gang tilbage til at forsvare os selv. KAT, Kat.cr og andre KAT-spejlsider er også taget offline. Da Artem Vaulin, ejeren af ​​Kickass Torrents, stadig er i fængsel og venter på at vide, om han vil blive fremskyndet til USA, vil dette problem ikke gå væk snart. I denne artikel vil jeg diskutere de bedste Kickass Torrents-alternativer, du kan bruge.


Bemærk: VPN Guru godkender på ingen måde brugen af ​​nogen af ​​disse oplysninger til ulovlige formål. VPN Guru understøtter ikke nogen krænkelse af ophavsretten eller sigter heller ikke på at indlede nogen ulovlig aktivitet.

Kickass Torrents Alternativer

Kickass Torrents – forbudt for livet?

Spændende – Hvad du skal være opmærksom på

Inden vi begynder at tale om det forskellige alternativ, du kan bruge i stedet for KAT, er vi nødt til at dække et par grundlæggende Torrenting.

For det første er Torrenting i sig selv ikke ulovligt. Torrenting bruger en form for dataoverførsel kaldet P2P-fildeling. I denne form for fildeling kastes den typiske klient / server internetmodel til fordel for en fildelingsmodel, der ser alle systemerne i netværket som både klient og server.

Et par ting bør dukke op i dit sind, når du begynder at forstå, hvordan Torrents fungerer:

 • Når du torrent, tilslutter du dig effektivt et P2P-delingsnetværk. Den enhed, du brugte, bliver automatisk både en klient og en server på det netværk.
 • Din offentlige IP, som kan bruges til at bestemme din geografiske placering, vil være synlig for andre computere på dette netværk.
 • Ikke alle Torrenting-websteder filtrerer indstillingerne, de præsenterer for en bruger for ulovligt indhold. Du skal være opmærksom på, hvad du torrenser, og sørge for, at du har de lovlige rettigheder til det.
 • Torrenter er en meget populær måde for angribere at sprede ondsindet malware. Vær forsigtig, når du vælger hvilken fil, der skal torrent, og sørg for, at den ikke er inficeret.
 • Torrenter deles hurtigere jo flere mennesker er vært for det på deres systemer. Jo flere frø du finder på en torrent, desto hurtigere vil downloadet være.
 • Din internetudbyder begynder muligvis at slå din forbindelse på grund af dine forstyrrende vaner. Ja, din internetudbyder kan spore din fortorrende historie.

Er Kickass Torrents Down?

Ja. Kickass Torrents er officielt nede. Det ser ikke ud til, at den kendsgerning snart vil ændre sig. Faktisk har webstedet været nede i de sidste 2 år.

Det er sikkert at sige, at vi ikke vil se det gøre et comeback.

Manden bag det hele, Artem Vaulin, har været i polsk fængsel de sidste 2 år og ventet på at blive udleveret til USA og prøvet for:

 • Ét antal af sammensværgelse for at begå kriminel ophavsret.
 • Ét antal af sammensværgelse for at begå hvidvaskning af penge.
 • To tællinger med kriminel ophavsret.

Hvis Vaulin bliver udleveret, står han muligvis op til 20 års fængsel (på grund af penge hvidvaskning). Dette er ikke lette anklager, og Vaulin har haft en hård tid med sine juridiske kampe.

Af disse grunde kan det være bedre at se andre steder efter alle dine forstyrrende behov. Læs videre for at finde ud af, hvilke websteder der fungerer som gode alternativer til Kickass Torrents.

Kickass Torrents Alternativer

Alt hvad du skal gøre er at søge efter ordet “Torrent”, og du finder en uendelig liste over muligheder at vælge imellem. Det er dog ikke altid sikkert at klikke på et tilfældigt websted. Derfor er her en liste over anbefalede torrentwebsteder, der hjælper dig med at sætte dig i den rigtige retning:

1. Public Domain Torrents

Dette websted giver dig adgang til tusind film fra det offentlige domæne, der spænder over alle kategorier og genrer. Selve webstedet er lidt dateret, men det fungerer stadig fint med enhver BitTorrent-klient. Den store del er, at du vil være 100% sikker på, at du ikke overtræder nogen copyright-lovgivning på dette spændende sted.

2. Vuze

Vuze er først og fremmest en BitTorrent-klient, men den har et afsnit specifikt for lovlige torrenter. Du kan også finde en liste over lovlige torrenting-indstillinger på dens wiki-side. Listen giver dig tusinder af torrentindstillinger at vælge imellem og dækker alt fra koncerter til akademiske torrenter.

3. Legit Torrents

Her er et andet torrenting-sted, der kun er vært for lovlige torrents. Den ene fangst er, at den ikke er blevet opdateret siden 2014. På trods af dette finder du stadig en række downloadbart indhold som spil, bøger, software, film og musik.

4. Internetarkiv

Det måske det største lovlige torrentlager, Internet Archive tilbyder snesevis af millioner af torrentemuligheder uden nogen risiko for krænkelse af ophavsretten. Du kan bruge næsten enhver torrentklient til at downloade indholdet fra siden. Webstedet i sig selv anbefaler et par klienter, inklusive ovennævnte Vuze.

5. The Pirate Bay

En af udfordrerne til “mest brugt torrenting site”, The Pirate Bay behøver ingen introduktion. Denne indstilling tages normalt en gang imellem offline, men indtil videre har det altid lykkedes at vende tilbage. Du kan finde et stort udvalg af gratis juridisk indhold på TPB, men vær ekstra forsigtig i din søgning. TPB er berygtet for sin piratkopiering og ulovlige kapacitet.

6. 1337x

Dette er et relativt nyt websted, der kom op i popularitet, efter at Kickass Torrents gik offline. Denne opbevaring betragtes ikke som truende som KAT eller TBP og oversvømmer stadig ikke sine brugere med annoncer til venstre, højre og center.

7. BitLord

Her er et websted, vi anbefaler til de stormende familier derude på grund af dens “intet voksent indhold” -program. Du kan også torrent streame en masse af indholdet direkte fra hjemmesiden.

Liste over spændende websteder, der skal undgås:

Gennem vores forskning kom vi på tværs af flere populariserede torrentingssteder, der er fyldt med malware. Her er nogle af de websteder, vi synes, du skal undgå for enhver pris:

  • bitlord
  • Extratorrent (extratorrent.cd)
  • Get-Torrent
  • BitTheif
  • Torrentz2

Sørg for altid at læse kommentarerne, før du torrenser en fil. Du finder ud af, om filen er beskadiget eller ikke, hvis du bruger et websted med et aktivt community. Har også altid anti-malware-programmer kørt og kørt på din computer, før du begynder at torrente. Endelig skal du sørge for at undgå det nye “hot” indhold, da det normalt har det største antal malware på dem.

Sådan beskytter du dig selv mens du forbliver

Der er mange juridiske muligheder, du kan ty til, når du torrent indhold fra internettet. Når det er sagt, gør mange af de mennesker, der bruger websteder, KAT ikke af ondsindet forsæt. Websteder som KAT, TPB, BitLord og 1337X tester aktivt alle deres torrents for at fange enhver beskadiget fil. Dog fungerer det ikke altid. Malware, især spyware, er meget farligt. Du har brug for en form for beskyttelse, mens du torrenser, og en VPN er din bedste mulighed.

VPN’er skjuler din IP, effektivt dit digitale ID, mens du er online. Dette forhindrer enhver angriber i at hacke ind i din forbindelse og bruge dit system i et botangreb. Det skjuler også din trafik fra din internetudbyder, hvilket betyder, at de ikke kan se, at du torrenser. Med andre ord vil din internetudbyder ikke være i stand til at smøre din forbindelse, blokere dig fra at få adgang til websteder eller spionere på din internetkommunikation.

Vi foreslår at bruge ExpressVPN som din VPN-tjenesteudbyder. ExpressVPN har en gennemsigtig politik til beskyttelse af personlige oplysninger, der er pro-bruger, kryptering af militær kvalitet, de nyeste VPN-protokoller og over 2000 servere, der kan oprettes forbindelse til. Du kan prøve tjenesten med deres 30-dages refusionspolitik uden spørgsmål. Hvis dette ikke er den service, du leder efter, er her en liste over de bedste VPN’er til torrents:

KickAss Torrents Alternativer – Konklusion

Jeg vil afslutte denne blog med at minde læserne om, at torrenting ikke nødvendigvis betyder at engagere sig i ulovlige downloads. Tilsvarende er en VPN primært også en cybersikkerhed. Hvad du beslutter at gøre med det, er imidlertid en risiko, du tager. Vi i VPN Guru promoverer på ingen måde brugen af ​​disse oplysninger til ondsindet eller ulovlig aktivitet.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map