BitTorrent vs uTorrent – Hvilken regler der er

Brug af torrenter er en af ​​de mest populære måder at få adgang til materiale om copyright på uden omkostninger. Folk bruger torrenter af en række grunde, der spænder fra underholdning til professionelle behov som f.eks. At få software. Mens der er mange torrent-download-softwareværktøjer derude, skiller to sig ud for deres rene popularitet – BitTorrent og uTorrent. I det store og hele har begge disse apps lignende oprindelser og udfører grundlæggende den samme funktion. Men når du går under overfladen, kan du finde, at der er nogle markante forskelle. Lad os se på nogle af disse.

BitTorrent vs uTorrent - Hvilken regler der er

BitTorrent vs uTorrent – Hvilken regler der er

Hvad er de største forskelle mellem BitTorrent og uTorrent?

Den første og vigtigste ting at vide om BitTorrent er, at det er en P2P eller peer to peer-software. Som sådan er den meget populær og bruges til at uploade og downloade torrenter over hele verden.

BitTorrent er dybest set en omdefineret version af uTorrent, som blev lanceret efter at uTorrent blev erhvervet.

I modsætning hertil blev uTorrent oprettet som en open source-platform til download af torrents. Den grundlæggende version var tilgængelig gratis med en betalt plus-version tilgængelig til en pris. uTorrent er også tilgængelig på alle populære operativsystemer og platforme.

Med hensyn til sikkerhed er BitTorrent overlegen, da det ikke er vært for mange reklamer. Dette gør det bedre med hensyn til sikkerhed. UTorrent har dog en masse indlejrede såvel som popup-reklamer. Dette kan være irriterende for mange, og nogle kan anvende annonceblokkere til at bruge webstedet tilfredsstillende.

For at bruge uTorrent skal brugeren være opmærksom på, at deres sikkerhed bliver kompromitteret. Da annonceproducenterne vil spore deres aktiviteter for at levere bedre målrettede annoncer, er deres privatliv i fare.

BitTorrent vs uTorrent: Hvilket er hurtigere?

Når du vælger en hvilken som helst webside til download af torrent, skal den samlede hastighed være din første prioritet. Du skal også overveje dets sikkerhedsaspekt. Med nedbruddet på piratkopiering verden over, skal du have en grundlæggende form for indbygget kryptering. Dette giver dig et tyndt lag af sikkerhed.

Med hensyn til hastighed er BitTorrent meget hurtigere med gennemsnitlige hastigheder på op til 75 kb / s. På den anden side klokker uTorrent kun med en hastighed på ca. 10 kb / s. Der er dog masser af andre faktorer, der skal overvejes.

For eksempel vil antallet af aktive såmaskiner til enhver torrent have en enorm indflydelse på den samlede hastighed, du kan opnå. Selv før dette skal båndbreddeplanen på din internetenhed understøtte de maksimale hastigheder, der kan opnås. Ellers rammer du altid hastighedsgrænsen som defineret af din internetudbyder.

Disse to faktorer bestemmer tilsammen en stor del af, hvad der går i højhastighedsstrømning.

BitTorrent vs uTorrent: Kompatibilitet

Der er også andre forskelle mellem de to software, der er relevante for forskellige platforme. For Mac OS-platformen er for eksempel BitTorrent et meget bedre valg, da det giver mulighed for samtidig download. uTorrent kan ikke understøtte denne funktion på Mac OS.

På den anden side fungerer både BitTorrent og uTorrent på Android-platformen. Der er dog en markant forskel i deres ydeevne med BitTorrent, der bedre end uTorrent. Blandt andre funktioner understøtter BitTorrent lidt færre sprog end uTorrent på 66 i modsætning til 67.

BitTorrent er også tre gange så stor som uTorrent. I praktisk brug er forskellen imidlertid ubetydelig, da BitTorrent optager 3 MB lager i modsætning til uTorrent, der optager 1 MB lager.

Desuden har BitTorrent en lidt begrænset kompatibilitet sammenlignet med uTorrent. BitTorrent er kun tilgængelig på stationære og mobile enheder. UTorrent er dog tilgængelig på mobile enheder, desktops såvel som online. Så for personer, der ikke ønsker at downloade en torrent-software, er det at bruge den online version af uTorrent et bedre valg.

Endelig, hvad angår sikkerhed, har BitTorrent overhånden, da den ikke opbevarer så meget data om brugere som uTorrent. Så hvis et regeringsorgan på ethvert tidspunkt beskylder dig for online piratkopiering, vil brugen af ​​BitTorrent give dig mere sikkerhed.

Hvordan forbliver jeg beskyttet, når jeg bruger Torrenter?

Mens både BitTorrent og uTorrent har deres andel af fordele, giver de brugerne lidt eller ingen sikkerhed. Hvis du bor i et land, hvor piratkopiering eller adgang til torrentwebsteder er forbudt, har du et problem. At få adgang til sådanne websteder uden at bruge en VPN er en farlig ting. Du kan lande dig selv i alvorlige juridiske problemer på grund af det.

Der er dog en række måder, hvorpå du kan undgå at blive sporet videre til piratkopieringswebsteder. En af de mest effektive metoder til at gøre det er at bruge en VPN. Et virtuelt privat netværk maskerer i det væsentlige din IP-adresse og giver dig adgang til flere andre servere end dine egne. Dette er meget nyttigt til torrenting af en række grunde, som vi vil diskutere nedenfor.

For det første, hvis din IP-adresse er maskeret, kan din internetudbyder eller et andet overvågningsbureau ikke finde din position. Dette gør dem ude af stand til at indlede retslige handlinger mod din for torrenting. For det andet gør brug af forskellige servere dig adgang til websteder, der kan være forbudt i din region. Således kan det potentielt give dig adgang til websteder, du ellers ikke kunne bruge.

En anden vigtig fordel, som du kan få ved at bruge VPN til torrenting, er hastighed. Alle ved, at internetudbydere trækker hastighederne, når de får at vide, at en bruger torrenser. Med en VPN kan ISP’en ikke se, hvad du laver, så dine hastigheder bliver bedre, når de torrenser med en VPN, end at gøre det uden en VPN.

Endelig på grund af de stigende forbud mod regeringen på torrenting websteder kræver mange af dem, at besøgende får adgang til dem ved hjælp af en VPN. Så selv for at besøge torrentwebsteder, som du normalt kunne besøge, har du muligvis brug for en VPN for at få direkte adgang.

Hvilken VPN skal jeg bruge til Torrenting?

Der er pålidelige VPN’er til Torrenting på markedet. Imidlertid tillader ikke alle dem torrenter. Når du vælger en VPN, skal du sørge for, at de tillader P2P. Hvis du vælger en VPN, der ikke tillader P2P, kan de forbyde din brugerkonto, hvis du downloader torrents, så vær forsigtig.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me