Com amagar l’adreça IP quan es descarrega el torrent

Com puc ocultar la meva adreça IP al baixar torrents? uTorrent i Bittorrent Tots dos clients torrents permeten als usuaris descarregar i carregar fitxers mitjançant P2P Protocol (Peer-to-peer). Això significa que tots els fitxers compartits es passen sense un servidor centralitzat. El propi procés té els seus avantatges i desavantatges. Potser l’inconvenient més gran al torrent és que el vostre adreça IP s’afegeix a a eixam de torrent sempre que siguis peering / sembra un fitxer de torrent. En aquest guia d’ajuda, trobareu informació sobre per què i per a això com utilitzar la VPN per ocultar l’adreça IP quan torrent.

Com amagar l'adreça IP quan es descarrega el torrent

Com amagar l’adreça IP quan es descarrega el torrent

Per què he d’amagar la meva adreça IP al fer el torrenting?

Com s’ha esmentat anteriorment, sempre que descarregueu / pengeu un fitxer de torrent, la vostra adreça IP s’afegeix a un eixam de torrent. Bàsicament significa que qualsevol persona que comparteix el mateix fitxer pot veure la vostra adreça IP. La seva ISP i trolls de copyright pot fer el seguiment de l’activitat de descàrrega. Finalment, us enviaran un avís d’infracció de drets d’autor al vostre correu electrònic. Aquests casos són especialment habituals a EUA, Austràlia, Canadà, Suècia, Alemanya i França. Tot i això no és tot un desgraciat i una penombra. Encara podeu amagueu la vostra adreça IP quan torneu si feu servir VPN.

La VPN amaga realment la meva adreça IP en el torrenting?

VPN vol dir xarxa privada virtual És una eina que ha estat utilitzada des de fa temps per grans corporacions i despatxos d’advocats. VPN permet que qualsevol xifrarel seu trànsit, amaga la seva adreça IP, i navegar pel web de forma anònima. La popularitat de VPN ha augmentat dràsticament en els darrers dos anys per dos motius principals. El primer és que podeu utilitzar VPN per ometre les restriccions regionals i desbloqueja geo-restringit llocs web com Hulu, HBO Go, Netflix, i BBC iPlayer.

El segon motiu, i el més rellevant per als torrents, és que es pot descarregar / penjar fitxers de torrent de forma anònima sempre que esteu connectat a un servidor VPN. Com funciona? Bé, un cop esteu connectat a un servidor VPN, el vostre L’adreça IP real està emmascarada. En canvi, els llocs web i les aplicacions només veuran la versió Adreça IP del servidor VPN. Ningú serà capaç de rastrejar la vostra adreça IP a l’eixam del torrent.

Com configurar la VPN per ocultar l’adreça IP en baixar el torrent?

Configuració de la VPN a amaga la vostra adreça IP quan torrenting no és tan difícil com creieu. Si voleu quedar-vos anònim Quan descàrrega de torrents, només cal seguir aquests passos.

  1. Registreu-vos amb un proveïdor de VPN amb servidors VPN ràpids si encara no ho heu fet. Utilitzant serveis de VPN gratuïts té molts inconvenients. Els servidors VPN gratuïts solen ser sobrecarregada. Això significa que la descàrrega d’un fitxer torrent pot trigar anys.
  2. Baixeu i instal·leu el fitxer Aplicació VPN al dispositiu on esteu torrent. Les aplicacions VPN estan disponibles a PC, Mac, iOS, Linux, i Android.
  3. Anar a www.whatismyip.network i anoteu la vostra adreça IP.
  4. Connecta’t a un servidor VPN mitjançant l’aplicació VPN. Torneu a www.whatismyip.network i assegureu-vos que la vostra adreça IP hagi canviat.
  5. Si veieu una nova adreça IP, és la del servidor VPN al qual esteu connectat.
  6. Heu tingut èxit oculta la vostra adreça IP. Ara podeu descarregar torrents de forma anònima.

Hi ha molts proveïdors VPN als quals podeu fer servir amaga la vostra adreça IP quan torrenting. ExpressVPN és possiblement el millor de tots. Aquí teniu la meva llista de tserveis VPN op a descarregar torrents de forma anònima.

Usenet com a alternativa de torrent

Si vols descarregueu fitxers de vídeo, música o programari sense utilitzar sense haver d’afegir la vostra adreça IP a un eixam de torrent, utilitzeu Usenet en lloc de Bittorrent. Usenet no utilitza el protocol P2P. En lloc d’això, podeu descarregar tots els vostres fitxers des de servidor centralitzat. Això vol dir que podeu descarregar fitxers amb la seva amplada banda ampla. Amb Usenet, totes les descàrregues són SSL xifrat. És a dir, Usenet és a tots dos més ràpid i més segur que Bittorrent. Si voleu provar Usenet, consulteu qualsevol dels principals proveïdors d’Usenet que es mostren a continuació.

Enllaç de RankProvider
proveïdors de visites
Període de prova gratuïta de 14 dies
2proveïdors de visites
Gratuït 30 GB per 2 setmanes
3proveïdors de visites
Prova gratuïta
4proveïdors de visites
Prova gratuïta
5proveïdors de visites

Com amagar l’adreça IP en el torrenting? Utilitzeu la VPN.

Si és seriós sobre la seva privadesa, i no vulgueu atrapar-vos baixant fitxers de torrent, heu d’utilitzar VPN. Si decidiu no fer-ho, preferiu fer-ho Usenet en lloc de uTorrent per agafar-se pel·lícules preferides, programes de televisió o programari en línia.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me