Com descarregar Torrents de forma anònima amb VPN

Com descarregar torrents de forma anònima? Quan baixant o penjant torrents, n’hi ha una de important problema de privadesa us hauria d’importar. Tots dos titulars dels drets d’autor i la seva ISP són capaços de supervisar la vostra activitat torrent. En els darrers temps, molts compartidors d’arxius A tota Europa s’han vist amenaçats pels plets a menys que paguin taxes de liquidació importants. Per tant, és primordial que el protegeixis privadesa en línia i baixar torrents de forma segura. En aquesta guia d’ajuda, us proporcionaré informació sobre com podeu amaga la vostra identitat en línia i Arxius de torrent seed o leech de forma anònima via VPN. Però primer, com fan realment aquests “trolls de copyright” rastreja la teva activitat de baixada de torrent?

Baixeu Torrents de forma segura i anònima amb VPN

Baixar Torrents de forma anònima amb VPN

Com poden els titulars dels drets d’autor “capturar-te” per “piratar”: descarregar Torrents de forma segura

Hi ha diversos mètodes que poden utilitzar els titulars dels drets d’autor rastrejar les baixades i, per tant, l’atrapem per descarregar. A continuació, enumero les tècniques més habituals utilitzades per les empreses per rastrejar qui ha descarregat què.

 • Registre de trànsit: Quan baixeu o pengeu fitxers des de llocs o allotjaments, es consignarà la vostra adreça IP. Si bé la majoria d’aquests llocs d’allotjament afirmen clarament que “no són responsables dels fitxers penjats pels usuaris” a la seva EULA, els titulars dels drets d’autor podrien pressionar-los perquè revelin informació d’usuari..
 • Pot de mel Torrent: El titular del contingut pot utilitzar dos enfocaments aquí. O bé carreguen ells mateixos els fitxers del torrent o descarreguen els mateixos fitxers que esteu baixant. Quan descarregueu o pengeu torrents, totes les persones que estiguin llegint o sembrant el mateix fitxer, inclosos els propietaris de copyright, poden veure la vostra adreça IP pública.
 • Esnifat de xarxa P2P: P2P significa peer-to-peer. És una tècnica utilitzada per BitTorrent, Limewire, i Napster cosa que permetria als usuaris transferir directament fitxers entre si sense necessitat de tenir un servidor centralitzat. Quan compartiu mitjançant P2P, la vostra adreça IP està associada al fitxer que pengeu. Els titulars dels drets d’autor poden demanar al vostre ISP la vostra ubicació física en funció de la vostra adreça IP.

Com baixar Torrents de forma segura? Assolir l’anonimat amb VPN

Malauradament, cada cop són més els ISP que es troben sota la pressió dels titulars dels drets. Més recentment, un ISP suec anomenat TeliaSonera, va lliurar als titulars del copyright informació relacionada amb algunes de les seves adreces IP. Es va afirmar que aquestes adreces IP estaven implicades en l’intercanvi il·legal de fitxers. Quan el vostre ISP comenci a revelar les vostres dades sense haver de lluitar gaire, haureu de preocupar-vos.

I què tal? protegeix el teu anonimat en línia i mantingueu la vostra activitat de navegació web? La resposta és VPN. VPN és la xarxa privada virtual. Et permet xifra tot el trànsit en passar-ho per una túnel privat segur. Això vol dir ni el titular dels drets d’autor, el vostre ISP, ni els pirates informàtics no poden escriure sobre el que esteu fent en línia. La vostra adreça IP real estarà oculta en tot moment. Per tal de descarregar torrents de forma anònima, segueix aquests passos:

 1. Primer, registreu-vos amb un proveïdor de serveis VPN que admet el protocol P2P. ExpressVPN és un bon exemple.
 2. Després de crear el compte VPN, és hora de descarregar i instal·lar l’aplicació VPN al mateix dispositiu en el qual desitgeu descarregar fitxers de torrent.
 3. Inicieu l’aplicació VPN que acabeu d’instal·lar i inicieu la sessió mitjançant el vostre compte VPN.
 4. A continuació, connecteu-vos a un servidor VPN. Normalment, com més proper sigui el servidor VPN de la vostra ubicació real, més ràpid serà la vostra velocitat d’Internet.
 5. Espereu un parell de segons fins que s’hagi establert la connexió VPN.
 6. Ara la vostra adreça IP real està totalment oculta. Sembla que esteu connectat al web mitjançant l’adreça IP del servidor VPN.
 7. Finalment, descarregueu els fitxers que vulgueu de forma anònima.

Baixar Torrent de forma anònima: escollir un proveïdor de VPN

Abans d’inscriure’s amb un proveïdor VPN, però, hi ha un bon nombre de problemes que heu de tenir en compte. En primer lloc, la connexió a un servidor VPN significa que es redirigirà tot el trànsit. Això afectarà fins a cert punt la velocitat d’Internet. Amb proveïdors VPN fiables, la vostra velocitat d’Internet només baixa al voltant d’un 10%. En segon lloc, seleccioneu només un proveïdor de VPN que no imposi límits de descàrrega / càrrega. El més important, assegureu-vos que el proveïdor de VPN que trieu no guarda registres de la vostra activitat de navegació.

Després d’haver provat molts proveïdors de VPN, m’ha impressionat més ExpressVPN. Conserven zero registres de la meva activitat de navegació i tenen servidors VPN en més de 87 països. Tot i que hi ha algunes VPN gratuïtes per fora, mai no els recomanaria utilitzar-les. Diminueixen severament la velocitat d’Internet i, en alguns casos, no hi ha cap garantia de que no mantinguin els registres de la vostra activitat en línia. Aquí teniu la meva llista millors proveïdors de VPN per torrentar-se de forma anònima.

Usenet: alternativa de torrent segur

BitTorrent és la forma més famosa de compartir arxius a Internet, però certament no és l’única. Molt abans que els torrents sortissin a la superfície, Usenet es va inventar. Usenet també es pot utilitzar per descarregueu música, vídeo, programari i jocs en línia. Hi ha diferències importants entre BitTorrent i Usenet, però.

 • Amb Usenet, no heu de sembrar el fitxer que esteu baixant. Per tant, el seu L’adreça IP pública no està exposada com en el cas del torrent.
 • Usenet uses SSL (Secure Socket Layer) a xifrar les dades que s’envien o des del vostre ordinador.
 • Amb Usenet, descarregueu directament del servidor Usenet. Així, podeu utilitzar tot l’ample de banda complet del vostre ISP.

A continuació es mostra una llista de proveïdors principals d’Usenet. Tot i que encara no considereu el canvi de BitTorrent, aquests proveïdors d’Usenet val la pena revisar-los amb l’únic propòsit d’obtenir una millor idea.

Enllaç de RankProvider
proveïdors de visites
Període de prova gratuïta de 14 dies
2proveïdors de visites
Gratuït 30 GB per 2 setmanes
3proveïdors de visites
Prova gratuïta
4proveïdors de visites
Prova gratuïta
5proveïdors de visites

Baixada de Torrents de forma segura, segura i anònima mitjançant VPN

Les agències anti-pirateria i els despatxos d’advocats s’estan infiltrant Eixams BitTorrent a un ritme creixent. No hi ha dubte que els titulars de drets d’autor com Crystalis Entertainment continuaran pressionant cada cop més Els ISP mostren informació revelada sobre els seus usuaris. Per mantenir-te al costat segur, realment descarregueu torrents o no, utilitzeu-lo VPN. És, al cap i a la fi, la manera més fidedigna de mantenir la vostra identitat amagada d’aquests ulls indiscretos.

*Renúncia: Aquesta guia està destinada només a finalitats educatives. De cap manera, el propietari d’aquest bloc no suposa cap tipus de pirateria.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me