De bedste alternativer til ExtraTorrent

ExtraTorrent blev først lanceret i 2006 og er et websted, der helt sikkert har været udsat for et stort pres fra sine fans for at blive online. På et tidspunkt i 2017 bekræftede webstedet, at det var lukket.


De bedste alternativer til ExtraTorrent

De bedste alternativer til ExtraTorrent

Dette fulgte efter en kollektiv indsats fra internetudbydere for at reducere delingen af ​​ophavsretligt beskyttet materiale. Internetudbydere i Storbritannien sendte for eksempel brugerne e-mails med det tidspunkt og dato, hvor deres bredbåndsforbindelse blev brugt til at torrente specifikke filer. Kort efter dukkede stedet op igen, men denne gang med et andet domænenavn. Alle de data, der var blevet gemt på det andet domæne, blev flyttet, meget til dens fans.

ExtraTorrent-alternativer

En ting, der dog endnu ikke skal bekræftes, er, hvorvidt det nye websted køres af administratorerne af det foregående. Dette skyldes, at når Extratorrent først lukkedes, advarede det sine brugere mod at henvende sig til copycat-websteder, der måtte have dukket op efter dens bortgang. Hvorvidt det nye domæne vil tilbyde så meget værdi som det gamle websted, gjenstår stadig at se. Her er nogle af de mest populære torrenting-websteder, som folk har brugt som et ExtraTorrent-alternativ:

 • Public Domain Torrents
 • Vuze
 • Legit Torrents
 • Internetarkiv
 • The Pirate Bay
 • 1337x
 • bitlord
 • RARBG

Advarselsbrev til spændende?

Uanset hvad, brugerne stoler stadig på webstedet for torrenter af god kvalitet, og det ser ikke ud til, at det snart vil ændre sig. Det eneste, der muligvis står i deres måde, er deres internetudbydere. De advarselsbreve, som brugerne har tendens til at modtage, når deres internetudbydere finder ud af, at de torrenser, er normalt kun det første handlingsforløb. Hvis du fortsætter med dine torrenting-aktiviteter, vil din internetudbyder sandsynligvis fortsætte og indføre strenge foranstaltninger for at prøve at styre din forbindelse. Dette er kendt som throttling.

ISP Throttling

Når din internetforbindelse bliver tilspændt, vil du bemærke, at du ikke kan få adgang til specifikke websteder, som du plejede at gøre. Din adgang til et websted som ExtraTorrent blokeres også. Din gennemsynshastighed nedsættes. Du vil også begynde at se, at indlæsning af videoer tager længere tid. Alt dette gøres i et forsøg på at afskrække dig fra at forbruge al båndbredde eller at undgå bestemte websteder. På dette tidspunkt bliver din frihed til at få adgang til nettet fortrinsvis manipuleret. Er der noget, du kan gøre for at undgå al denne mikromanagement fra din internetudbyder? Der er bestemt. Den bedste måde at få din frihed tilbage online er ved at tilmelde dig en VPN-udbyder.

Sådan fjernes blokering af ExtraTorrent ved hjælp af en VPN

Initialerne VPN står for et virtuelt privat netværk. Dette refererer til en samling af servere, der tilhører en udbyder, der er baseret i forskellige lande over hele verden. Den første prioritering af en VPN-tjeneste er at stille sikkerhed, og den anden er at give anonymitet. Sikkerhed leveres gennem kryptering. Når du abonnerer på en VPN-tjeneste, omdirigerer du dine data fra din internetudbyder til VPN-serverne. Dermed er din internetudbyder ikke længere i stand til at kontrollere, hvilken trafik du får adgang til. Din internetudbyder forbliver også blind på, hvad du end gør online. Dette gør det meget sværere at gashåndtere din forbindelse. Sådan kan du bruge en VPN til at fjerne blokering af ExtraTorrent for eksempel:

 1. Tilmeld dig en VPN-tjenesteudbyder.
 2. Download og installer VPN-applikationen på din pc, Mac, Android, iOS-enhed.
 3. Start VPN-applikationen, og log ind med din VPN-konto.
 4. Forbind nu til en VPN-server.
 5. Endelig skal du få adgang til ExtraTorrent hvor som helst i verden.

Når du vælger den rigtige VPN, skal du være sikker på, at den service, du tilmelder dig, faktisk understøtter torrenting. Der er mange, der ikke understøtter aktiviteten, så du skal være meget forsigtig. 

Bedste VPN’er til at fjerne blokering af ExtraTorrent

For at gøre din søgning lettere, har vi allerede identificeret tre top-tier-udbydere, som du bør overveje at tilmelde dig. Her er vores liste over de bedste VPN’er, der kan fjerne blokering af ExtraTorrent.

1. ExpressVPN

Premium service. Det er nøjagtigt, hvad du får, når du tilmelder dig en top-tier-udbyder som ExpressVPN. Baseret på De Britiske Jomfruøer håndterer tjenesten omkring 2000 servere fordelt på over 60 lande rundt om i verden. Tjenesten understøtter VPN-protokoller som OpenVPN, L2TP / IPSec, SSTP og PPTP, hvilket giver dig et bredt udvalg af valg at vælge imellem. ExpressVPN er også seriøs omkring sikkerhed, da det tilbyder 256 bit AES-kryptering og tillader op til 3 samtidige forbindelser pr. Bruger.

Tjenesten opretholder en streng nul-loggingspolitik og har også en gruppe tilsløret servere, som du kan oprette forbindelse til, hvis du er hjemmehørende i et land, der er fjendtlig over for VPN-forbindelser. ExpressVPN forsikrer brugere om ingen aktivitetslogfiler, og dens VPN-klient kommer i versioner, der kan køre på Android, Linux, iOS og Windows-enheder. Tjenesten lover en garanteret driftstid på 99%. ExpressVPN sikrer, at brugere har 24/7 adgang til kundebehandling, og dette kan ske gennem live-meddelelser, e-mails eller sociale medier. Tjenesten understøtter fuldstændigt torrent, så du har ikke noget at bekymre dig om i den forbindelse. For en mere detaljeret analyse af udbyderen, kig på vores ExpressVPN-gennemgang.

2. IPVanish

Der er ingen andre VPN-tjenester, der har så meget støtte til torrenting som IPVanish gør. Denne USA-baserede udbyder blev etableret tilbage i 1999, så du kan forvente en masse nyskabelser i dens servicekvalitet. IPVanish er også meget vokal om sin støtte til torrenting. Tjenesten giver mulighed for anonym P2P-fildeling og tilbyder også 256 bit AES-kryptering for optimal sikkerhed. Når du abonnerer, kan du have op til 10 enheder tilsluttet, alt sammen under en konto.

Tjenesten er velkendt for sine supersnelle hastigheder, så uanset om du torrenser, streamer eller downloader store filer, skal du ikke behøver at bekymre dig om at vente for længe. Tjenesten garanterer både ubegrænset båndbredde og ubegrænset serverskift. IPVanish har også en web-proxy, som du kan bruge, hvis du hellere ikke vil downloade deres VPN-klient. Deres SOCKS5 web-proxy hjælper dig med at skjule din placering og har adgang til geobegrænsede websteder fra hele verden. Se på vores IPVanish Review for at få et bedre billede af den slags service, du kan forvente, når du tilmelder dig denne leverandør.

3. NordVPN

NordVPN er en anden udbyder, som du burde overveje. Tjenesten er baseret i Panama og holder den ude af jurisdiktion for enhver dataregulerende myndighed. NordVPN opretholder også en streng politik for nul logning, så forvent ikke, at din trafik bliver forstyrret, når du tilmelder dig. Tjenesten tilbyder 256 bit AES-kryptering og har mere end 4000 servere klar til at lette din forbindelse. Din sikkerhed forbedres også takket være udbyderens dobbelt VPN-krypteringsprotokol. Denne funktion dirigerer din forbindelse gennem to forskellige servere i stedet for en, hvilket fordobler dit sikkerhedsniveau.

Takket være sin brede vifte af servere tillader NordVPN også brugere at vælge, hvilke servere de skal oprette forbindelse til. Dette er baseret på den type arbejde, de udfører online. Der er også en gruppe tilsløret servere, som brugerne kan oprette forbindelse til for at skjule det faktum, at de bruger VPN. Derudover er værktøjer som CyberSec-software til at beskytte din forbindelse mod annoncer og malware. Dette er blot nogle af de værktøjer, som NordVPN bruger til at garantere en problemfri torrenting, browsing eller spiloplevelse. Få mere at vide om det ved at gennemgå vores NordVPN-gennemgang.

Oversigt over den bedste VPN til at fjerne blokering af ExtraTorrent

I så meget som de fleste internetudbydere kan være imod det, er torrenting en aktivitet, der vil blive praktiseret i lang tid fremover. For at sikre, at du får den bedst mulige oplevelse, er det bedre med at tilmelde dig en VPN-service. Express VPN, IPVanish og NordVPN er alle gode alternativer at overveje. Bare sørg for at tage deres gratis prøveversion eller pengene tilbage-garanti, så du kan prøve, hvad de har at tilbyde, før du abonnerer.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me