Er uTorrent lovligt og sikkert at bruge?

Er uTorrent lovligt? Er uTorrent sikkert at bruge i USA, UK, Canada eller Australien? Torrenting er et kontroversielt spørgsmål, der så længe har besat sindet hos internetbrugere. Fristelser, der tilbydes af en Torrent-software, er uendelige, og brugerne er opmærksomme på det præmieindhold, de kan få deres hænder på gratis gennem torrenting. Der er mange apps og webklienter derude, der er udviklet for at lette torrent. Det ville være klogt af mennesker at forblive på den sikre side og kun downloade juridisk materiale, men vi ved alle, at det ikke er tilfældet med mennesker. Folk vil have, hvad de ikke kan have, og begrænset indhold er lige øverst på disse ting. Du vil alligevel torrent, så hvorfor ikke gøre det sikkert og mindske risikoen for, at du glider ind i juridiske kampe? Det bedste er, at du kan bruge en VPN med en hvilken som helst af følgende pc, Mac, Android, iOS, iPhones og iPads. Læs videre for at finde ud af, hvor sikker du kan være, hvis du bruger en VPN med Utorrent.  


Er uTorrent lovligt og sikkert at bruge?

Er uTorrent lovlig og sikkert at bruge?

Hvad er uTorrent?

Det er en software udviklet af BitTorrent til download af tunge filer. uTorrent er mere en peer-to-peer (P2P) fildelingsnetværksapp tilgængelig på pc, Mac og Android. Det gør det muligt for brugere at dele store filer. Der er to uTorrent-versioner: gratis og premium. Præmieversionen er dybest set den samme, men uden annoncer. 

Er uTorrent sikkert og lovligt?

uTorrent i sig selv er sikkert, afhængigt af hvordan du vælger at bruge det. Spørgsmålet om uTorrent er lovligt eller ej, skal erstattes med hvad der anses for ulovligt på uTorrent? uTorrent er en software, der giver sine brugere mulighederne for at træffe deres egne valg, når det kommer til download. Husk, at alle dine torrentrelaterede aktiviteter registreres og gemmes af den uTorrent-klient, du har at gøre med. Således gør alle dine data modtagelige for overvågning, overtrædelse og overtrædelse.

Juridisk eller ulovlig?

At forstå forskellen mellem legal og illegal download er nøglen til at undgå det alt for gentagne spørgsmål om uTorrent er lovligt eller ej. Hvad der uploades af ejeren med hans / hendes samtykke og stilles til rådighed på uTorrent gratis, er lovligt. Hvad der er tilgængeligt til download uden ejerens tilladelse, og som normalt kræver penge i bytte, er ikke. Hvis brugeren downloader inden for de tilladte lovlige grænser, har han / hun intet at bekymre sig om, men hvis han / hun vælger at downloade ophavsretligt beskyttet materiale, kan de komme i nogle juridiske problemer. Ejeren kan finde ud af uTorrent-klienter, hvad du har været med på, fordi de fører logfiler over dine torrenting-aktiviteter.

Brug en VPN med uTorrent

Med en VPN kan du downloade, frø og uploade torrentfiler ved at maskere din identitet. En VPN er et virtuelt privat netværk, som giver dig mulighed for at surfe anonymt på internettet, der inkluderer downloading og upload af torrentfiler. Når du bruger uTorrent med en VPN, vil hverken internetudbydere eller copyright-trold være i stand til at kende din identitet eller hvad du laver.

 1. Vælg en VPN-tjenesteudbyder blandt dem, vi foreslog i tabellen herunder.
 2. Tilmeld dig en VPN.
 3. Download og installer VPN-softwaren.
 4. Opret forbindelse til en af ​​serverne i et land, hvor det er lovligt at udføre torrentrelaterede aktiviteter.
 5. Med en anden IP-adresse er der ikke nogen måde, internetudbydere eller copyright-trold finder ud af, hvem du er, og hvad du har lavet.

Hvilken VPN er bedst?

Så meget som det er let at oprette en VPN, er det ikke at finde en pålidelig. Ikke alle VPN-tjenesteudbydere giver dig mulighed for at bruge deres VPN’er til torrents. Der er mange funktioner, du skal overveje, før du køber en VPN-tjenesteudbyder. Du skal fokusere på følgende:

 1. Båndbreddegrænse: Du skal sørge for den datagrænse, de tilbyder, hvilket betyder, hvor meget data du har tilladelse til at bruge til downloads.
 2. Sikkerhed: En god VPN er i stand til at holde både vira og malware i skak.
 3. Fart: Download og deling af filer er allerede tidskrævende praksis, og tager derfor et VPN-hjælp til at fremskynde overførselsprocesserne.
 4. Logpolitik: En sikker VPN-udbyder må ikke føre logfiler over din trafik, der inkluderer: de filer, du downloader, de websteder, du besøger, og de apps, du bruger.
 5. P2P Support: Vælg en VPN, der understøtter P2P-netværk.

Bedste VPN’er til Torrent

Vi har tidligere offentliggjort en detaljeret gennemgang af den bedste VPN, du kan bruge med uTorrent. Nedenfor kan du finde et resumé af de top 3 VPN-tjenesteudbydere, som brugerne normalt henvender sig til, når de torrenser.

 1. ExpressVPN gør det muligt for sine brugere at torrent og understøtter P2P-fildelingsnetværk. Bedst af alt opbevarer de ikke nogen logfiler over deres brugers data, og de maskerer din IP-adresse, hvilket gør dine online-aktiviteter ubetydelige, fordi internetudbydere aldrig vil finde ud af, om det er dig eller hvad du har op til.
 2. NordVPN er perfekt til tunge torrent- og P2P-servicebrugere. De opererer med en 256-bit AES-kryptering og garanterer ingen logning af brugernes personlige data og trafik. NordVPN tilbyder ubegrænset båndbredde og gode hastigheder.
 3. Ubegrænset båndbredde, en 256-bit kryptering og supportprotokoller som L2TP udgør den ideelle VPN til torrenting. IPVanish har en ikke-loggingspolitik og giver anonymitet til sine brugere. Med IPVanish er ikke kun torrenting tilladt, det opmuntres åbenlyst.

 Er uTorrent lovlig og sikkert at bruge – Indpakning

Hvis du bor i USA, Canada, England, Australien og andre europæiske lande, kan det være svært at bruge uTorrent til torrentaktiviteter. I henhold til den seneste ændring af piratkopieringsloven overalt i verden er podning og igangsættelse af ophavsretligt beskyttet materiale uden ejerens tilladelse ulovligt. At stå over for juridiske spørgsmål som modtagelse af meddelelsesbreve og straffetrusler er ikke indkaldt til, når du tilmelder dig en VPN, kan garantere dig en sikker passage væk fra alle disse problemer. Fortæl os i kommentarafsnittet nedenfor, hvilken VPN du synes er bedst til torrenting.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me