És legal i segur d’utilitzar uTorrent?

És legal uTorrent? És segur utilitzar-lo a uTorrent als EUA, Regne Unit, Canadà o Austràlia? Torrenting és un tema controvertit que fa tant de temps que ocupa la ment dels usuaris d’Internet. Les temptacions que ofereix un programari Torrent són infinites i els usuaris coneixen el contingut premium que poden obtenir de mans gratuïtament a través del torrenting. Hi ha moltes aplicacions i clients web que han estat desenvolupats per facilitar el torrenting. Seria convenient que la gent es quedés al costat segur i descarregués només material legal, però tots sabem que no és el cas dels humans. La gent vol el que no pot tenir i el contingut restringit es troba just a la part superior d’aquestes coses. De tota manera aneu a torrentar, per què no fer-ho de manera segura i reduir els riscos de patir-vos en batalles legals? La millor part és que podeu utilitzar una VPN amb qualsevol dels següents PC, Mac, Android, iOS, iPhones i iPads. Llegiu més endavant per conèixer el més segur que podeu ser si utilitzeu una VPN amb Utorrent.  

És legal i segur d'utilitzar uTorrent?

És legal i segur d’utilitzar?

Què és uTorrent?

És un programari desenvolupat per BitTorrent per descarregar fitxers pesats. uTorrent és una aplicació de xarxa de compartició d’arxius peer-to-peer (P2P) disponible a PC, Mac i Android. Permet que els usuaris puguin compartir fitxers grans. Hi ha dues versions uTorrent: gratuïta i premium. La versió premium bàsicament és la mateixa, però sense anuncis. 

És uTorrent segur i legal?

uTorrent en si mateix és segur segons com trieu utilitzar-lo. La pregunta de si uTorrent és legal o no s’ha de substituir per allò que es considera il·legal a uTorrent? uTorrent és un programari que ofereix als seus usuaris les opcions de prendre les seves pròpies opcions a l’hora de descarregar. Tingueu en compte que totes les vostres activitats relacionades amb el torrent són enregistrades i emmagatzemades pel client uTorrent que esteu tractant. D’aquesta manera, fer que totes les vostres dades siguin susceptibles de control, incompliment i violació.

Legal o Il·legal?

Comprendre la diferència entre la descàrrega legal i la il·legal és clau per evitar la pregunta massa repetida de si uTorrent és legal o no. El que el propietari ha penjat amb el seu consentiment i que es posa a disposició a uTorrent de forma gratuïta és legal. El que es pot descarregar sense el permís del propietari i que normalment requereix diners a canvi no ho és. Si l’usuari està baixant dins dels límits legals permesos, no té res de què preocupar, però, si decideix descarregar material amb drets d’autor, podrien tenir algun problema legal. El propietari pot esbrinar dels clients d’Utorrent què heu estat perquè mantenen els registres de les vostres activitats de torrenting.

Utilitzeu una VPN amb uTorrent

Amb una VPN podeu descarregar, sembrar i carregar fitxers de torrent emmascarant la vostra identitat. Una VPN és una xarxa privada virtual, que permet navegar per Internet de manera anònima, que inclou la descàrrega i la càrrega de fitxers de torrent. Quan utilitzeu uTorrent amb una VPN, ni els proveïdors de serveis d’Internet ni els trolls de drets d’autor podran conèixer la vostra identitat o què feu..

 1. Trieu un proveïdor de serveis VPN entre els que varem suggerir a la taula següent.
 2. Registreu-vos a una VPN.
 3. Baixeu i instal·leu el programari VPN.
 4. Connecta’t a un dels servidors d’un país on és legal realitzar activitats relacionades amb el torrent.
 5. Amb una adreça IP diferent, no hi ha cap manera que els ISP o els trolls de drets d’autor esbrinin qui sou i què heu fet.

Quina VPN és la millor?

Per molt que sigui fàcil configurar una VPN, trobar-ne una fiable no ho és. No tots els proveïdors de serveis VPN us ofereixen l’opció d’utilitzar les seves VPN per torrents. Hi ha moltes funcions que cal tenir en compte abans de comprar un proveïdor de serveis VPN. Heu de centrar-vos en els següents:

 1. Límit de banda ampla de banda: Heu d’assegurar-vos del límit de dades que ofereixen, és a dir, de quantes dades podeu utilitzar per a les descàrregues.
 2. Seguretat: Una bona VPN és capaç de mantenir els virus i el programari maliciós a ratlla.
 3. Velocitat: La descàrrega i la compartició de fitxers ja són pràctiques que requereixen molt temps i, per tant, recórrer a una VPN per ajudar a accelerar els processos de transferència.
 4. Política de registre: Un proveïdor VPN segur no ha de mantenir els registres del trànsit, que inclou: els fitxers que descarregueu, els llocs web que visiteu i les aplicacions que feu servir.
 5. Suport P2P: Trieu una VPN que admet xarxes de xarxa P2P.

Millors VPNs per Torrent

Abans hem publicat una revisió detallada de la millor VPN que podeu utilitzar amb uTorrent. A continuació, podeu trobar un resum dels tres principals usuaris de proveïdors de serveis VPN als quals solen recórrer els processos.

 1. ExpressVPN permet als seus usuaris torrentar i suportar xarxes de compartició de fitxers P2P. El millor de tot no conserven cap registre de les dades dels seus usuaris i emmascaren la vostra adreça IP fent que les vostres activitats en línia siguin insignificants, ja que els proveïdors d’interès no seran assabentats de vosaltres ni de què us interessa..
 2. NordVPN és perfecte per als usuaris de serveis de torrent pesat i servei P2P. Funcionen amb un xifrat AES de 256 bits i garanteix el registre de les dades personals i el trànsit dels usuaris. NordVPN ofereix un ample de banda il·limitat i bones velocitats.
 3. Amplada de banda il·limitada, un xifrat de 256 bits i protocols de suport com L2TP constitueixen la VPN ideal per torrenting. IPVanish no té cap política de registre i proporciona anonimat als usuaris. Amb IPVanish, no només es permet la torrentació, sinó que es fomenta descaradament.

 És uTorrent legal i segur d’utilitzar: s’embolica

Si viviu als EUA, Canadà, Regne Unit, Austràlia i altres països europeus, pot ser difícil utilitzar uTorrent per a activitats de torrenting. Segons la darrera modificació de la llei de la pirateria a tot el món, la sembra i la publicació de material amb drets d’autor sense el permís del propietari és il·legal. Si teniu problemes legals com ara rebre cartes d’avís i amenaces de penalització, no es requereixen quan us registreu a una VPN us poden garantir un pas segur de tot aquest problema. Feu-nos saber a la secció de comentaris a continuació quina VPN creieu que és la millor per torrenting.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me