Sådan downloades Torrenter anonymt med VPN

Sådan downloades torrenter anonymt? Hvornår download eller upload torrents, der er en større spørgsmål om beskyttelse af personlige oplysninger du skal være bekymret. Begge indehavere af ophavsret og din ISP er i stand til at overvåge din torrentende aktivitet. I nyere tid, mange fil-delagtige overalt i Europa er blevet truet af retssager, medmindre de betaler enorme afviklingsgebyrer. Derfor er det vigtigt, at du beskytter din online privatliv og download torrents sikkert. I denne hjælpeguide vil jeg give dig information om, hvordan du kan skjul din online identitet og frø eller leech torrent filer anonymt via VPN. Men først, hvordan gør disse “copyright-trold” faktisk spore din torrent-downloadaktivitet?

Download Torrents sikkert og anonymt med VPN

Download Torrenter anonymt med VPN

Hvordan kan copyright indehavere ‘fange’ dig til ‘Pirating’ – Download Torrenter sikkert

Der er flere metoder, som indehavere af ophavsret kan bruge til spore dine downloads og derved fange dig til download. Nedenfor har jeg listet de mest almindelige teknikker brugt af virksomheder til at spore, hvem der har downloadet hvad.

 • Trafikregistrering: Når du enten downloader eller uploader filer fra eller til hostingwebsteder, registreres din IP-adresse. Selvom de fleste af disse hosting-websteder klart siger, at de ‘ikke er ansvarlige for filer uploadet af brugere’ i deres EULA, kan indehaverne af ophavsret presse dem til at afsløre brugerinformation.
 • Torrent Honey-Pot: Indholdsindehaver bruger muligvis to tilgange her. De uploader enten torrentfilerne eller downloader de samme filer, du downloader. Når du downloader eller uploader torrents, kan alle andre, der leecher eller podede den samme fil, inklusive indehavere af ophavsret, se din offentlige IP-adresse.
 • P2P-netværkssniffing: P2P står for peer-to-peer. Det er en teknik, der bruges af BitTorrent, Limewire, og Napster hvilket vil give brugerne mulighed for direkte at overføre filer mellem hinanden uden behov for en centraliseret server. Når du deler via P2P, er din IP-adresse tilknyttet den fil, du uploader. Indehavere af ophavsret kan derefter bede din internetudbyder om din fysiske placering baseret på din IP-adresse.

Sådan downloades Torrents sikkert? Opnå anonymitet med VPN

Desværre kaster flere og flere internetudbydere sig under pres fra rettighedsindehavere. Senest afleverede en svensk internetudbyder, der hedder TeliaSonera, information relateret til nogle af deres IP-adresser til indehavere af ophavsret. Det blev hævdet, at disse IP-adresser var involveret i ulovlig fildeling. Når din internetudbyder begynder at afsløre dine oplysninger uden at sætte meget af en kamp, ​​skal du begynde at bekymre dig.

Så hvordan gør du det? beskyt din online anonymitet og holde din webbrowsing aktivitet for dig selv? Svaret er VPN. VPN står for virtuelt privat netværk. Det giver dig mulighed for det krypterer al din trafik ved at føre det gennem a sikker privat tunnel. Det betyder det hverken ophavsretsejer, din internetudbyder eller hackere kan aflyse på hvad du laver online. Din rigtige IP-adresse bliver skjult på alle tidspunkter. For at download torrents anonymt, følg disse trin:

 1. Tilmeld dig først en VPN-tjenesteudbyder, der understøtter P2P-protokollen. ExpressVPN er et godt eksempel.
 2. Når du har oprettet din VPN-konto, er det tid til at downloade og installere VPN-appen på den samme enhed, som du ønsker at downloade torrentfiler på.
 3. Start VPN-applikationen, du lige har installeret, og log ind på den ved hjælp af din VPN-konto.
 4. Forbind derefter til en VPN-server. Normalt, jo tættere VPN-serveren er din rigtige placering, jo hurtigere vil din internethastighed være.
 5. Vent et par sekunder, indtil VPN-forbindelsen er etableret.
 6. Nu er din rigtige IP-adresse helt skjult. Du ser ud til at være tilsluttet internettet via VPN-serverens IP-adresse.
 7. Til sidst skal du downloade de filer, du ønsker anonymt.

Download anonymt Torrenter – Valg af VPN-udbyder

Før du tilmelder dig en VPN-udbyder, er der imidlertid en håndfuld problemer, som du skal være opmærksom på. For det første betyder forbindelse til en VPN-server, at al din trafik bliver omdirigeret. Dette vil i nogen grad påvirke din internethastighed. Hos pålidelige VPN-udbydere falder din internethastighed kun med ca. 10%. For det andet skal du kun vælge en VPN-udbyder, som ikke pålægger download / upload grænser. Det vigtigste er, at du sørger for, at den VPN-udbyder, du vælger holder ingen logfiler over din browseraktivitet.

Efter at have prøvet en masse VPN-udbydere, har jeg været mest imponeret over ExpressVPN. De holder nul logfiler over min browseraktivitet og har VPN-servere i mere end 87 lande. Mens der er nogle gratis VPN’er derude, vil jeg aldrig anbefale at bruge dem. De bremser din internethastighed alvorligt, og i nogle tilfælde er der ingen garanti for, at de ikke vil føre logfiler over din online aktivitet. Her er min liste over bedste VPN-udbydere til torrentering anonymt.

Usenet – Safe Torrent-alternativ

BitTorrent er den mest berømte form for fildeling på Internettet, men det er bestemt ikke den eneste. Længe før torrenter kom til overfladen, Usenet blev opfundet. Usenet kan også bruges til download musik, video, software og spil online. Der er dog store forskelle mellem BitTorrent og Usenet.

 • Med Usenet behøver du ikke frø den fil, du downloader. Derfor din offentlig IP-adresse udsættes ikke som i tilfælde af torrenting.
 • Usenet bruger SSL (Secure Socket Layer) til kryptere de data, der sendes fra eller til din computer.
 • Med Usenet downloader du direkte fra Usenet-serveren. Således er du i stand til at bruge din ISP’s fulde båndbredde.

Nedenfor er en liste over top Usenet-udbydere. Selv hvis du ikke overvejer at skifte fra BitTorrent endnu, er disse Usenet-udbydere værd at tjekke ud med det eneste formål at få en bedre idé.

RankProvider Link
besøg-udbydere
14 dages gratis prøveperiode
2besøg-udbydere
Gratis 30 GB i 2 uger
3besøg-udbydere
Gratis prøveversion
4besøg-udbydere
Gratis prøveversion
5besøg-udbydere

Download af Torrents sikkert, sikkert og anonymt via VPN

Agenturer mod piratkopiering og advokatfirmaer infiltrerer BitTorrent svermer i stigende hastighed. Der er ingen tvivl om, at indehavere af ophavsret som Crystalis Entertainment fortsætter med at presse mere og mere Internetudbydere til at afsløre information relateret til deres brugere. Brug for at forblive på den sikre side, uanset om du faktisk downloader torrenter eller ej VPN. Det er trods alt den mest pålidelige måde at holde din identitet skjult for de nysgerrige øjne.

*Disclaimer: Denne vejledning er kun beregnet til uddannelsesmæssigt formål. På ingen måde konderer ejeren af ​​denne blog nogen form for piratkopiering.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me