Sådan skjules IP-adresse, når der downloades Torrent

Hvordan kan jeg skjule min IP-adresse, når jeg downloader torrents? uTorrent og bittorrent er begge torrent-klienter, der giver brugerne mulighed for at downloade og uploade filer via P2P (Peer-to-peer) -protokol. Det betyder, at al deling af filer sker uden en centraliseret server. Selve processen har både fordele og ulemper. Den største ulempe ved torrenting er måske, at din IP-adresse tilføjes til a torrentsværm når du er peering / podning en torrentfil. I denne Hjælpeguide, du finder information om hvorfor og hvordan man bruger VPN til at skjule IP-adresse, når der torrentes.


Sådan skjules IP-adresse, når der downloades Torrent

Sådan skjules IP-adresse, når der downloades Torrent

Hvorfor skal jeg skjule min IP-adresse, når jeg torrenser?

Som tidligere nævnt føjes din IP-adresse til en torrentsværm, når du downloader / uploader en torrentfil. Det betyder dybest set, at enhver, der deler den samme fil kan se din IP-adresse. Dine ISP og copyright trold kan spore din downloadaktivitet. Til sidst sender de dig en meddelelse om krænkelse af ophavsret til din e-mail. Sådanne sager er især almindelige i USA, Australien, Canada, Sverige, Tyskland og Frankrig. Det er dog ikke alle undergang og mørke. Du kan stadig skjul din IP-adresse, når du torrenser hvis du bruger VPN.

Skjuler VPN virkelig min IP-adresse, når jeg torrenser?

VPN betyder virtuelt privat netværk. Det er et værktøj, der længe er blevet brugt af store virksomheder og advokatfirmaer. VPN tillader nogen at gøre det encrypt deres trafik, skjul deres IP-adresse, og gennemsøg anonymt på internettet. VPN’s popularitet er dramatisk steget i de sidste par år af to hovedårsager. Den første er, at du kan bruge VPN til omgå regionale begrænsninger og fjern blokering af geo-begrænset websteder såsom Hulu, HBO Go, Netflix, og BBC iPlayer.

Den anden grund, og den der er mere relevant for torrenter, er, at du kan download / upload torrentfiler anonymt hver gang du er tilsluttet en VPN-server. Hvordan virker det? Når du først er tilsluttet en VPN-server, vil din ægte IP-adresse er maskeret. I stedet vil websteder og apps kun se VPN-serverens IP-adresse. Ingen vil kunne spore din IP-adresse i torrentsværmen.

Sådan konfigureres VPN til at skjule IP-adresse, når der downloades Torrent?

Opsætning af VPN til skjul din IP-adresse, når torrenting er ikke så svært som du tror. Hvis du vil bo anonym hvornår downloader torrenter, bare følg disse trin.

  1. Tilmeld dig en VPN-udbyder med hurtige VPN-servere, hvis du ikke allerede har gjort det. Ved brug af gratis VPN-tjenester har mange ulemper. Gratis VPN-servere er normalt overbelastet. Det betyder, at det kan tage aldre at downloade en torrentfil.
  2. Download og installer VPN-app på den enhed, du torrenser på. VPN-applikationer er tilgængelige på PC, Mac, iOS, Linux, og Android.
  3. Gå til www.whatismyip.network og noter din IP-adresse.
  4. Opret forbindelse til en VPN-server via VPN-appen. Gå tilbage til www.whatismyip.network, og sørg for, at din IP-adresse er ændret.
  5. Hvis du ser en ny IP-adresse, er det VPN-serveren, du er forbundet til.
  6. Du har succes skjulte din IP-adresse. Du kan nu download torrents anonymt.

Der er mange VPN-udbydere, du kan bruge til skjul din IP-adresse, når torrenting. ExpressVPN er muligvis den bedste af dem alle. Her er min liste over top VPN-tjenester til download torrents anonymt.

Usenet som et Torrent-alternativ

Hvis du vil download video-, musik- eller softwarefiler uden at bruge uden at skulle føje din IP-adresse til en torrentsværm, brug Usenet i stedet for Bittorrent. Usenet bruger ikke P2P-protokol. I stedet får du downloadet alle dine filer fra en centraliseret server. Det betyder, at du kan downloade filer med din fulde båndbreddekapacitet. Med Usenet er alle dine downloads SSL krypteret. Med andre ord er Usenet begge dele hurtigere og sikrere end Bittorrent. Hvis du vil prøve Usenet, kan du tjekke en af ​​de bedste udbydere af Usenet nedenfor.

RankProvider Link
besøg-udbydere
14 dages gratis prøveperiode
2besøg-udbydere
Gratis 30 GB i 2 uger
3besøg-udbydere
Gratis prøveversion
4besøg-udbydere
Gratis prøveversion
5besøg-udbydere

Sådan skjules IP-adresse, når du torrner? Brug VPN.

Hvis du ser alvorligt på dit privatliv, og ønsker ikke at blive fanget download af torrentfiler, du skal bruge VPN. Hvis du vælger ikke at gøre det, er det bedre at bruge det Usenet i stedet for uTorrent for at få fat i din yndlingsfilm, tv-shows eller software online.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me