Download KickAss Torrents anonymt via VPN Proxy

KickAss Torrents, aka KAT, er sandsynligvis nummer et torrentsøgning websted i verden. Torrentfiler til film, tv-shows, spil, og software er alle tilgængelige til download. Problemet med torrenter er imidlertid, at det er ekstremt let at spore IP-adresser af mennesker, der deler en bestemt torrent-fil. Det skyldes hovedsageligt bittorrent er opsat. Hver gang du starter downloader en torrentfil, din IP-adresse tilføjes til torrentsværm af alle de brugere der er podning / peering den fil. Copyright trold kan således få disse IP-adresser og kontakte deres respektive internetudbydere. For at skjul din identitet, du skal forfalsk din IP-adresse. VPN er det bedste værktøj til at beskytte din online privatliv og download KickAss Torrents anonymt.

Download KickAss Torrents anonymt via VPN Proxy

Download KickAss Torrents anonymt via VPN Proxy

Download KickAss Torrents anonymt med VPN

Der er flere metoder, du kan distribuere til skjul / ændre din IP-adresse, men den mest pålidelige er VPN. Et virtuelt privat netværk giver dig mulighed for det kryptere al din internetforbindelse. Når du har tilsluttet din enhed til en VPN-server, det IP-adresse der vises i torrentsværm er VPN-serveren og ikke din egen. Så der er ingen måde nogen kan spore dig ud baseret på din IP-adresse. Med andre ord, hvis du vil skjule din identitet fuldstændigt online, skal du bruge VPN.

  • VPN tilbyder ekstra privatliv og sikkerhed til din online aktivitet.
  • VPN-servere er spredt over hele verden. Jo nærmere VPN-serveren du opretter forbindelse til, jo hurtigere bliver din internetforbindelse.
  • Omgåelse af regionale begrænsninger er også muligt ved hjælp af VPN. Opret forbindelse til en Amerikansk VPN-server og få en US IP-adresse. Dette vil igen give dig mulighed for at se geo-begrænset Amerikanske streamingkanaler som Netflix, Hulu, HBO GO, Amazon Prime, Crackle, Playstation Vue, eller Crackle.
  • Hvis du vil konfigurere VPN på din enhed, skal du downloade og installere en VPN-app. iPhone, iPad, Android, PC, og Mac alle har VPN-applikationer.

Før du tilmelder dig en VPN-udbyder, skal du sørge for, at de holder det ingen logfiler af din browseraktivitet. Kontroller også, at VPN-udbyderen pålægger ingen download-hætter. Ellers er denne VPN-udbyder ikke en levedygtig mulighed til download af torrent. Du kan bruge ExpressVPN eller en af ​​de andre VPN-tjenester, der er anført nedenfor til download KickAss Torrents anonymt.

Download KickAss Torrents anonymt – Usenet som et alternativ

Usenet er en anden, omend mindre kendt metode, du kan bruge til at downloade alle mulige musik, video, spil, eller software filer fra internettet. Derudover bruger Usenet ikke peer-to-peer-protokol som Bittorrent. Usenet udsætter også SSL-forbindelser. Begge disse fakta gør Usenet til et meget mere sikkert valg sammenlignet med torrenter. Nedenfor har jeg sammenlignet Usenet med Bittorrent med hensyn til hastighed, anonymitet, omkostninger, og protokoller Brugt.

Torrents Usenet
HastighedDownloadhastighed for torrenter afhænger hovedsageligt af, hvor mange frø der er tilgængelige til den fil, du prøver at downloade. Jo lavere frø, desto langsommere er downloadet.Usenet bruger din maksimale tilgængelige båndbredde.
AnonymitetAndre brugere kan se din IP-adresse. Du får muligvis DMCA-meddelelser.SSL-forbindelser betyder krypterede downloads. Sørg for, at din Usenet-udbyder bruger SSL.
UploadSåning / upload er en nødvendighed. Ellers er filer ikke længere tilgængelige til download.Under download er det ikke nødvendigt at dele filen, dvs. uploade den. Ingen båndbredde spildes.
protokolTorrent brug P2P (peer-to-peer) -protokol. Ingen central server er involveret.Usenet bruger NNTP-protokol. Downloadning sker direkte fra din Usenet-værtudbyder.
KosteTorrenter er gratis. Ingen yderligere abonnementer er påkrævet.Anstændige Usenet-udbydere kræver et betalt abonnement.

Måske er omkostninger den eneste kategori, hvor bittorrent overgår Usenet. Men i betragtning af de andre fordele ved Usenet, er det sandsynligvis det værd. Jeg har udarbejdet en liste med toppen Usenet-udbydere kan du besøge for at få mere info og instruktioner om, hvordan du indstiller det hele. Husk, at brug af VPN er ikke så nødvendigt, når du downloader med Usenet, men der er ingen skade i at tilføje et ekstra lag af privatliv ved at oprette forbindelse til en VPN-server før hånden.

RankProvider Link
besøg-udbydere
14 dages gratis prøveperiode
2besøg-udbydere
Gratis 30 GB i 2 uger
3besøg-udbydere
Gratis prøveversion
4besøg-udbydere
Gratis prøveversion
5besøg-udbydere

Sådan downloades KickAss Torrents anonymt med VPN

Kort sagt aldrig download torrents før du opretter forbindelse til en VPN-server først om du bruger KickAss Torrents, Piratbugt, eller ethvert andet torrent-sted. Beskyttelse af din privatliv online skal altid være din prioritet.

Disclaimer: Hverken ejeren af ​​dette websted eller redaktøren af ​​denne artikel kondonerer download, deling, podning eller peering af copyright-materiale. International lovgivning forbyder sådanne aktiviteter, der er ulovlige. Artiklen ovenfor tjener kun uddannelsesmæssige formål.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me