Er NordVPN sikkert at bruge?

Selvom det er nødvendigt at have en VPN til at opretholde onlinesikkerhed, er ikke alle VPN’er sikkert at bruge. Nogle VPN’er bringer måske endda din sikkerhed i fare og krænker dit online privatliv snarere end at sikre det. Derfor er vi her for at udforske NordVPNs sikkerhedsfunktioner, og om du kan komme i problemer, når du er tilsluttet NordVPN-servere eller ej.


Er NordVPN sikkert?

Er NordVPN sikkert?

NordVPNs privatlivspolitik

Hvordan kan en udbyder med en dobbelt VPN-funktion ikke være sikker at bruge? En dobbelt VPN giver dig ekstra anonymitet til at dirigere din trafik gennem ikke en, men to VPN-servere. NordVPN har lavet specielle “P2P-servere”, der er beregnet til at holde dine torrenting aktiviteter sikre og private. For så vidt angår privatlivets fred, beder NordVPN kun om en e-mail-adresse og en adgangskode, når du opretter en konto. NordVPNs privatlivspolitik erklærer, at den ikke logger nogen brugeraktivitet.

“NordVPN gemmer ikke forbindelsestidstempler, sessioninformation, brugt båndbredde, trafiklogfiler, IP-adresser eller andre data.”

NordVPN siger også, at det ikke sporer brugere. Deres servicevilkår angiver følgende:

”NordVPN garanterer a streng no-logs politik for NordVPN-tjenester, hvilket betyder, at dine aktiviteter, der bruger NordVPN-tjenester, leveres af automatiseret teknisk proces, ikke overvåges, registreres, logges, gemmes eller videresendes til nogen tredjepart. ”

NordVPNs sikkerhedsfunktioner

Kort fortalt har NordVPN investeret meget i sikkerhed og har brugt industristandardkrypteringsalgoritmer for at sikre sikker browsing. NordVPN tilbyder en VPN-service til en overkommelig pris, der giver brugerne mulighed for at surfe på internettet anonymt og sikkert. Her er nogle af de funktioner, som NordVPN har:

  • Kill Switch: NordVPN-software dræber automatisk din forbindelse, hvis din VPN-forbindelse falder. Det blokerer for din enhed eller afslutter visse programmer fra at få adgang til internettet.
  • DNS-lækage beskyttelse: NordVPN har truffet store forholdsregler for at beskytte dig og ignorere sådanne lækager.
  • Onion Over VPN: For et ekstra beskyttelseslag tilbyder NordVPN dig muligheden for at rute din trafik først gennem deres VPN og derefter sende den til Onion Router.
  • SmartPlay: Denne teknologi sikrer, at du har adgang til mere end 400 geobegrænsede streamingtjenester.
  • Dobbelt Data beskyttelse: Det kæder din forbindelse gennem to VPN-servere. Dette betyder, at dine data bliver krypteret to gange takket være DoubleVPN-funktionen.
  • OpenVPN: OpenVPN leveres med 256-AES-CBC med en 2048bit Diffie-Hellman-nøgle.

Du er velkommen til at gennemgå vores dybdegående NordVPN-gennemgang for at få mere information om, hvad denne VPN-tjenesteudbyder har at tilbyde.

NordVPN Location

Placeringen af ​​en VPN-service er yderst vigtig. Det bestemmer, om statslige organer har ret til at bede en VPN om lograpporter eller ej. Det tilrådes altid at tilmelde dig en VPN-udbyder, der ikke falder ind under 5-øjers jurisdiktion.

For NordVPN er deres hovedkontor i Panama. Det betyder, at brugere ikke behøver at bekymre sig om, at deres regering får adgang til deres browserhistorie på grund af, at lovene om opbevaring af faktiske forhold ikke finder anvendelse i Panama.

NordVPN i aktion

NordVPN har evnen til at gå under radaren for både Netflix og Kina, hvilket er en stor præstation i VPN-branchen. Derudover forsikrede en repræsentant fra NordVPN os om, at virksomheden ikke indsætter annoncer i brugernes webtrafik; det tjener heller ikke på salg af brugerdata.

NordVPNs privatlivspolitik

Med hensyn til de data, den samler, fortalte virksomhedsrepræsentanten kunden, at NordVPN kun indsamler aggregerede app-crashstatistikker og frivillige diagnostiske data. Repræsentanten understregede også, at NordVPN ikke indsamler nogen personligt identificerbare oplysninger. Du kan finde alle disse oplysninger i virksomhedens privatlivspolitik.

Er NordVPN sikkert at bruge? – Den endelige dom

Ja, NordVPN er en af ​​de sikreste VPN-tjenesteudbydere, du kan tilmelde dig. NordVPN er et solidt produkt med en fantastisk brugergrænseflade, der værdsætter privatliv og anonymitet. Hvis du leder efter ultimativt privatliv og sikkerhed, kan NordVPN give dig netop det. Der er mange muligheder og funktioner til beskyttelse af personlige oplysninger, og du kan aktivere dem alle med et tryk på en knap. I tilfælde af at du ønsker at se på nogle andre muligheder, før du indgår i denne VPN, kan du stadig se vores liste over de bedste NordVPN-alternativer.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me