Hvad er en VPN Kill-switch?

En af de største trusler mennesker, der bruger VPN til at beskytte deres online privatliv og sikkerhed ansigt er muligheden for, at deres VPN-forbindelse uventet falder. Denne type ting sker uden forventning og kan potentielt skabe mange problemer, især hvis det arbejde, der udføres, er meget følsomt.


Hvad er en VPN Kill-switch?

Hvad er en VPN Kill-switch?

Hvis en VPN-forbindelse falder, efterlader den brugerens IP-adresse eksponeret, hvilket betyder, at hvis han skulle gennem et websted, der er geobegrænset, vil webstedsejere opdage, at han faktisk er ude af den tilladte zone og fortsætte med at blokere ham. Hvis du havde en film, du muligvis har streamet, en mediefil, som du muligvis har downloadet, eller et spil, der måske har været i spil, stopper alle disse tilfælde.

Hvad er VPN Kill Switch?

Nogle af VPN-udbydere, der prioriterer deres abonnenters privatliv og sikkerhed, er kommet med en funktion, der automatisk lukker en brugers internetforbindelse, hver gang deres VPN-tjeneste går ned. De har kaldt det deres internet-kill-switch, eller i andre tilfælde VPN-kill-switch. Der er også andre mærker. CyberGhost kalder deres funktion ‘Connection Guard’, mens ExpressVPN kalder det “Network Lock Kill Switch”. Selvom navngivningen muligvis afviger lidt fra en VPN-tjeneste til en anden, er den måde, den fungerer stort set den samme. Hvis din VPN-forbindelse pludselig falder uden din interferens, afbrydes din adgang til Internettet også. Det betyder, at dit privatliv bliver beskyttet hele tiden, selvom din VPN-forbindelse pludselig falder.

VPN-netværk, der tilbyder kill-switches

Som nævnt tidligere bliver VPN-udbydere mere følsomme over for deres kunders behov, og derfor kommer de med flere og flere metoder til at forhindre angreb på deres maskiner. Niveauerne, som sådanne systemer fungerer på, varierer forskelligt med hensyn til avancement, men fra listen nedenfor kan du finde udbydere, hvis dræbte switches er sikre på at sparke ind umiddelbart efter, at en brugers internetforbindelse er forstyrret:

 • ExpressVPN
 • CyberGhost
 • NordVPN
 • VyprVPN
 • Privat internetadgang
 • IPVanish
 • HideMyAss

Gør VPN Kill-switch automatisk?

Baseret på din VPN-udbyder gør nogle, mens andre ikke gør det. For de fleste er du nødt til at komme ind i appens indstillinger for at aktivere funktionen. VyprVPN indeholder for eksempel en fane under “forbindelse”, hvor du kan vælge, hvordan du vil have, at switchindstillingerne skal fungere for dig.

Fra samme fane kan brugerne vælge den type situationer, som funktionen skal være i stand til at arbejde på. VyprVPN tilbyder to niveauer: Applikationsniveau, hvor kontakten tændes, når din VPN-forbindelse er aktiv, og din internetforbindelse lukkes, og Systemniveau, hvor kontakten igen tændes, når du er logget på VyprVPN, men ikke har applikationen kører.

På den anden side aktiveres ExpressVPNs internet-kill-switch-funktion, så snart du klikker på “oprette forbindelse”.

De førende årsager til hyppige afbrydelser

Der er flere grunde til, at din VPN-udbyder muligvis lukker pludselig. Denne form for årsager er sjældent noget, som almindelige VPN-kunder måske har været opmærksomme på, og som normalt kræver et niveau af teknisk know-how for at komme igennem med.

 1. Valg af VPN-protokol: Nogle af de indstillinger, der er forudindstillet af din udbyder, har muligvis brug for en smule finjustering for at forbedre ydelsen. En af disse indstillinger har muligvis at gøre med den valgte VPN-protokol. ExpressVPN råder for eksempel sine brugere til at skifte til TCP-protokollen i stedet for standard UDP. Dette, sagde de, skulle resultere i en mere stabil og pålidelig forbindelse.
 2. Dårlig signalstyrke / overbelastet netværk: Styrken af ​​din internetforbindelse påvirker direkte, hvor godt din VPN-service vil fungere, da forbindelsen til serverne er etableret via Internettet. Hvis din Wi-Fi-forbindelse derfor ikke er så stærk, eller hvis den også fortsætter med at komme og køre, bliver din forbindelse til dit VPN-netværk i sidste ende afbrudt, så du bliver sårbar overfor angreb eller datatyveri.
 3. Opsætning af router / firewall: Hvis du konstant er på Internettet, forventes det, at du har gået foran og indstillet nogle foranstaltninger, der går ud over, hvad VPN’er kan gøre for at sikre din beskyttelse og privatliv online. Sådanne foranstaltninger inkluderer opsætning af en antivirus, en firewall eller noget anti-spyware-program. Hvis dine forbindelsesproblemer fortsætter, skal du muligvis hvidliste din VPN-forbindelse som en undtagelse fra alle de andre sandsynlige kilder til malware og vira.

Er VPN-netværk virkelig pålidelige?

Svaret på dette spørgsmål afhænger virkelig af den tjenesteudbyder, du tilmelder dig. Virksomheder, der tilfældigvis ejer deres servere (i stedet for at ansætte fra tredjepartsfirmaer) er imidlertid kendt for at være meget pålidelige med forbindelser, der næppe nogensinde bliver afbrudt. Vores prøve af de bedste VPN-tjenesteudbydere kan for eksempel forsikre deres brugere om en 99,99% oppetid. De omfatter:

 • ExpressVPN
 • IPVanish
 • CyberGhost
 • NordVPN
 • VyprVPN

Det er kendt, at gratis VPN-tjenester ikke er så pålidelige, når det kommer til garanteret forbindelse. Det burde ikke komme som en overraskelse også at finde ud af, at deres båndbredde vil være lige så begrænset som de fleste andre virksomheder, og derfor begrænser antallet af forbindelser, der kan oprettes.

Konklusion om, hvorfor du skal bruge en VPN Kill-switch

At sikre, at din valgte VPN-udbyder har en kill switch-funktion giver dig en vis ro i sindet ved, at din identitet aldrig vil blive kompromitteret, selv ved den pludselige funktionsfejl i din VPN-service. På denne måde, uanset om du udfører transaktioner online eller besøger censurerede websteder eller apps, vil du være sikker og viden om, at din forbindelse ikke bliver opfanget.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map