Hvorfor Torrenters skal bruge VPN

Selvom de fleste brugere som regel er opmærksomme på, at en VPN skal bruges under torrent, er det faktisk en tvang. Dette understreges med lukningen af ​​Torrentz 2 og KickassTorrents for nylig. Dette var to af de øverste torrentwebsteder, der blev besøgt af surfere på Internettet. VPN’er er påkrævet for superhurtig torrenting, også for at få andre fordele såsom ubegrænset båndbredde, krypterede forbindelser til skjult og anonym surfing, fravær af logoplysninger og mere.


Hvorfor Torrenters skal bruge VPN

Hvorfor Torrenters skal bruge VPN

Hvorfor bruge en VPN?

At tage det rigtige valg til et VPN eller virtuelt privat netværk er blevet lidt vanskeligt i disse dage. Dette er bare fordi der er for mange valgmuligheder der tilbydes. Mange gratis VPN’er mangler nøglemuligheder og funktioner, der gør det vanskeligt at udføre enkle opgaver, men det er alene mere avanceret, såsom downloading, streaming og / eller torrents podning.

Nedlukning af KAT eller KickassTorrents – nummer 69 på popularitetsdiagrammerne for de mest populære websteder på Internettet er en solid grund til, at en VPN skal bruges under torrenting. KAT blev lukket, fordi nogen med en lignende IP-adresse fik adgang til KickassTorrent og Apples Facebook-side. Dette gjorde det muligt for den nuværende amerikanske regering at beslaglægge adskillige KickassTorrent-domæner. Myndighederne forsøgte også at udlevere webstedsejeren og 2 andre førende sidemedlemmer til USA for at blive retsforfulgt. Dette er igen en anden solid grund til, at det er obligatorisk at bruge VPN til at skjule en IP-adresse.

VPN’er til Torrenting

De seneste aggressive nedbrud har ført til den for tidlige lukning af adskillige indekseringssteder for torrent. Downloadere fik endda sendt advarselsmeddelelser, der truede bøder og endda fængsel, hvis de forsøgte at få adgang til sådanne websteder.

Så dette er, hvad din VPN vil gøre for dig: Den skjuler din personlige IP-adresse og dirigerer også din trafik via dens servere. Dine placeringer vises således som en dynamisk adresse, der vises fra flere steder overalt i verden. Bare sørg for, at mens du vælger VPN, kommer det med Connection Drop Protection (CDP) eller DNS Leak Prevention-funktionen. I tilfælde af torrent skal VPN-udbyderen især støtte Bittorrent-tjenester.

Du kan også vælge et beskyttelsesværktøj til din IP-adresse. Dette vil være en firewall, der blokerer alle IP-adresser, der er uønskede og forhindrer spammere, snoopere og annoncører i at oprette forbindelse til computeren, hvis de har ondsindede intentioner.

Derudover bliver din forbindelse også beskyttet mod den sorte standardliste, som torrent-tilhængere har oprettet. Gennemse torrenter ved at aktivere beskyttelsesværktøjet til IP-adressen og VPN og fortsæt din torrentsøgning. Gratis proxies eller Tor-service kan også bruges til at søge indhold.

Bedste VPN til Torrenting

Hvis du skal vælge en passende VPN til din torrenting som også til regelmæssig brug, skal du vælge mellem ExpressVPN, CyberGhost,  eller IPVanish. Disse antages at hjælpe dig med at downloade torrenter anonymt og til at beskytte dine interesser fra agenturer og regeringer. Vi har for nylig gennemgået top VPN-tjenester for anonym torrenting. Kort sagt, her er de bedste VPN’er, du kan bruge til at surfe på nettet privat.

Casestudier

Hovedsagelig hvert klik foretaget online mens torrenting logges eller ses af hackere, regeringsservere, magtfulde mediefirmaer og DMCA-svindlere. Det skete så, at for nylig blev en almindelig protektion for EverydayElectronics, der ikke brugte en passende VPN, slået med en meddelelse fra DMCA. I et andet tilfælde sendte CNSE eller Cable Network Starz Entertainment, hjemsted til Power – hitserien fra 50 Cent, en meddelelse om fjernelse fra DMCA til brugerens internetudbyder. Det blev påstået, at den nævnte internetudbyder havde downloadet og podet Black Sails, en anden serie fra Starz.

Ironien var dog, at brugeren ikke havde downloadet nogen torrent siden 2014. Desuden, da han downloadede torrents, var det til musik specifikt og ikke til film eller tv-shows.

Selvom Starz anmodede om, at delingen af ​​det nævnte materiale skulle stoppes, og at filen straks skulle fjernes, var dette ikke muligt, da filen aldrig var i brugerens besiddelse. Det blev anmodet om, at sådant krænkende materiale eller andet Starz-materiale blokeres for adgang og deling i henhold til copyright-love.

I en anden sag fandt en føderal jury fra Virginia, at en amerikansk internetudbyder, Cox Communications var skyld i krænkelser af ophavsret, blev pålagt den at betale 25 millioner dollars som kompensation til BMG, en musikudgiver. Det blev påstået af BMG, at Cox-abonnenter havde begået tusinder af krænkelser af ophavsret, mens Cox afstod fra at gøre noget for at forhindre eller forhindre dem i at piratkopiere.

I USA er det imidlertid usandsynligt, at din internetudbyder afbryder dig på grund af piratkopiering. Dette kan dog ændre sig med resultatet af netop denne sag. En anden bemærkelsesværdig ulempe er, at hvis Cox endelig er ansvarlig, kan det direkte sagsøge alle piratovertrædere.

Dette viser i sig selv hvorfor og hvordan brugen af ​​en pålidelig VPN holder dine fortrolige og følsomme data sikre, sikre og, endnu vigtigere, helt anonym.

Hvorfor Torrenters skal bruge VPN – endelige tanker

Når du er tilsluttet en VPN-server, skal du gå til WhatIsMyIP.network og udføre og kontrollere IP-adresser. Ideelt skal den være forskellig fra IP-adressen leveret af din internetudbyder og blive dirigeret fra andre steder. Når du er sikker på din sikkerhed og anonymitet, skal du starte med at downloade den påkrævede fil fra Bittorrent.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map