Bedste VPN’er til Samsung Smart TV og hvordan man installerer dem

Hvad er den bedste VPN til Samsung Smart TV’er? Er det faktisk muligt at gøre det? installere en VPN på et Samsung Smart TV? Til at begynde med er VPN-apps hovedsageligt designet til at arbejde på Windows PC, Mac, Android og iOS. Det betyder, at du potentielt kunne installere en VPN på et Smart TV, så længe det er Android-baseret. Men hvad med Samsung Smart TV’er? Nå, den sydkoreanske elektronikproducent brugte Orsay operativ system fra 2012 til 2015. Siden da kommer Samsung Smart TV’er med Tizen OS installeret. Selvom dette operativsystem ikke er indfødt kompatibel med VPN, der er et par løsninger, du kan bruge til opsæt en VPN-forbindelse på dit Samsung Smart TV.


Bedste VPN'er til Samsung Smart TV og hvordan man installerer dem

Bedste VPN’er til Samsung Smart TV og hvordan man installerer dem

Bedste Samsung Smart TV VPN – Oversigt

Guiden nedenfor forklarer detaljeret, hvordan du opretter en VPN på dit Samsung Smart TV. Hvis du har forudgående viden om, hvordan du bruger en VPN på et Smart TV, er der muligvis ikke behov for at gennemgå den fulde anmeldelse. Her er en liste over bedste VPN’er, du kan bruge på ethvert Samsung Smart TV:

Er Samsung Smart TV’er kompatible med VPN?

Som jeg nævnt ovenfor er Samsung Smart TV ikke kompatible med VPN. Det betyder i det væsentlige, at du ikke direkte kan oprette en VPN på dem. Du kan dog konfigurere tv’ets DNS-serveradresser i stedet, som bringer os til Smart DNS-proxies. Smart DNS proxies er et andet værktøj, du kan bruge til at omgå regionale begrænsninger og fjerne blokering af streamingkanaler fra USA, UK, Australien og resten af ​​verden.

I modsætning til VPN, Smart DNS krypterer ikke din trafik, selvom. Dette har både sine ulemper og fordele. For det første er ikke-krypteret trafik tilbøjelig til forskellige online farer. Men det faktum, at din internettrafik er ikke krypteret betyder også, at du ikke vil opleve Internethastighed falder du bliver nødt til at bære med, mens du bruger en VPN.

Vi sørgede for, at alle VPN-tjenesteudbydere, der er nævnt i den øverste Samsung Smart TV VPN-anmeldelse, tilbyder deres brugere smarte DNS-proxies, de kan konfigurere på deres tv.

Sådan installeres smart DNS på Samsung Smart TV – VPN-alternativ

Følgende trin letter den proces, vi har gennemgået for at konfigurere DNS-serveradresserne på Samsung Smart TV, vi brugte under denne gennemgang.

 1. Først tænder du dit Smart TV.
 2. Tryk på Menu fra fjernbetjeningen.
 3. Gå derefter til Netværk.Samsung Smart TV DNS
 4. Vælg Netværksstatus.Netværksstatus
 5. Vælg derefter IP-indstillinger.
 6. Fra her skal du skifte DNS-indstillinger til Enter Manuelt.Indtast manuelt Smart DNS
 7. Indtast nu DNS-serveradresserne for den VPN-tjenesteudbyder, du har abonneret på.
 8. Tryk på OK.
 9. Genstart dit Smart TV, når internetforbindelsestesten er afsluttet.

Husk, at du stadig skal skifte dit Samsung Smart TV-område for at installere streaming-apps fra andre regioner i det. Med andre ord har du ikke adgang til amerikanske apps som HBO, Hulu eller Amazon Prime hvis du ikke først ændrer tv’ets land til USA. For mere information om, hvordan det gøres, se på denne tutorial.

Sådan får du en VPN på Samsung Smart TV ved hjælp af din router

På trods af at du ikke er naturligt kompatibel med VPN-udbydere, kan du altid bruge din router og installer VPN direkte på det. På denne måde vil alle enheder, der er tilsluttet routeren, dele den samme VPN-forbindelse.

Ved at bruge din router er du ikke bundet til din udbyders samtidige forbindelsesgrænse. Enhver enhed, der opretter forbindelse til din Wi-Fi, ender med at drage fordel af din routers krypterede forbindelse, inklusive din Smart TV.

Jeg skal oplyse, at det ikke er alle VPN-routere kompatibel med en VPN. Hvis du vil lære mere om VPN på en routeropsætning, skal du se denne vejledning. Mens processen kræver nogle teknisk baggrund, Opsætning af en VPN-forbindelse på din router er det umagen værd.

Aktivér en VPN på Samsung Smart TV via en netværksforbindelsesdeling

Du kan bruge din pc eller Mac til at dele din computers internetforbindelse med dit Smart TV. Dermed vil Samsung Smart TV drage fordel af PC eller Mac’s VPN-forbindelse.

Selvom denne metode hverken er enkel eller let at implementere, er den mulig. Vi foreslår stadig, at du enten prøver at opsætte VPN-forbindelsen på din router eller bruge Smart DNS i stedet.

Bedste VPN’er til Samsung Smart TV

Vi bruger komplekse kriterier at bestemme, hvilke VPN’er der er bedre end andre. For Samsung Smart TV’er er de vigtigste funktioner, du skal kigge efter i en VPN-udbyder hastighed, serverplaceringer, Smart DNS-tilgængelighed, og evne til at adgang til geo-blokeret indhold.

Med andre ord kan du muligvis finde billigere VPN’er end dem, vi har nævnt nedenfor, men de mangler muligvis en, hvis ikke alle de ovennævnte funktioner. Når det kommer til VPN-udbydere, får du næsten altid det, du betaler for.

1. ExpressVPN – Editor’s Choice

ExpressVPN-dæksel

ExpressVPN, hænderne ned, er eksperterne. I henhold til de test, vi udførte, kom denne britiske Virginia Island-baserede VPN-udbyder med nogle fremragende resultater med hensyn til:

 • Fart: Efter at have udført nogle få undersøgelser af hastighedspræstation, min internetforbindelse gik gennem en 7% fald i hastighed, mens du er tilsluttet ExpressVPNs VPN-servere. Med andre ord, hvis du har en hurtig internetforbindelse, vil du stadig kunne streame 4K-forbindelse, mens du bruger ExpressVPN.
 • Server netværk: Denne udbyder har VPN-servere i centrale placeringer over hele kloden (160 VPN-placeringer). En VPN-udbyders servernetværk er kritisk, fordi den bestemmer, hvilke streamingtjenester du får for at fjerne blokeringen.
 • Smart DNS: ExpressVPN leverer denne teknologi i form af MediaStreamer. Tjenesten kører sin egen DNS på hver VPN-server, hvilket betyder, at du får den ekstra sikkerhed, selvom du kun bruger MediaStreamer.
 • Få adgang til geobegrænset indhold: Tjenesten er også en af ​​de meget få VPN’er, der giver dig mulighed for at ændre og ændre din Netflix-region til USA. Du kommer også til at fjerne blokering af større streamingtjenester som Hulu, HBO, DAZN, Amazon Prime og BBC iPlayer.

Med ExpressVPN’er Smart DNS-funktion, Du kan omgå regionale begrænsninger på dit Samsung Smart TV inden for få minutter. Bemærk, at de kanaler, du får til at fjerne blokeringen, skal understøttes af udbyderen, den fungerer ikke som en VPN gør.

På den anden side lover virksomheden sine brugere en nul-logs-politik ledsaget af 24/7 support. Desuden kan du bruge op til fem samtidige forbindelser med dette abonnement.

ExpressVPN-omkostninger $ 12,95 / måned. Hvis du vælger deres årlige plan, står dit månedlige gebyr imidlertid på $ 6,67 / måned sammen med 3 ekstra gratis måneder. Udbyderen tilbyder også en 30-dages pengene-tilbage-garanti -politik, som giver dig mulighed for at teste sine tjenester risikofri.

Fordele

 • Kryptering af militær kvalitet.
 • Fem samtidige forbindelser.
 • Over 160 VPN-placeringer.
 • Torrenting / P2P support.
 • Fjernelse af amerikansk Netflix.
 • Dræb switch.
 • Smart DNS-funktion (MediaStreamer).
 • 30-dages refusion politik.
 • Brugervenlige apps.
 • Browserudvidelse
 • Split-tunneling.

Ulemper

 • Lidt dyrt.
 • Gratis prøveversion for iOS-brugere.

2. BulletVPN

BulletVPN anmeldelse

BulletVPNs hovedkontor er baseret i Estland; et positivt aspekt ved, at der ikke er nogen lov om datalagring, der regulerer dette land. Sådan gik BulletVPN med hensyn til VPN-funktioner, der er kritiske for Samsung Smart TV’er.

 • Fart: Vores hastighedsundersøgelse viste, at BulletVPN ikke påvirker brugernes internethastighedstilslutningshastighed meget. Når du er tilsluttet en britisk server, skal a 6% hastighedsfald fandt sted. BulletVPN VPN-servere med høj hastighed spredt over flere lande, hjælper abonnenter med at streame UHD-indhold på deres streaming-enheder uden et fald i videokvalitet.
 • Server netværk: BulletVPNs servernetværk matcher med andre top VPN-tjenester. Udbyderen har mere end 114+ servere i 47+ lande distribueret over centrale regioner rundt om i verden.
 • Smart DNS: BulletVPN tilbyder brugerne en gratis Smart DNS-mulighed, der fungerer problemfrit på Samsung Smart TV’er.
 • Fjernelse af blokering af begrænset indhold: BulletVPN giver brugerne mulighed for at fjerne blokering af alle større streamingtjenester inklusive lignende Netflix, Hulu, BBC iPlayer, Amazon Prime og DAZN.

Tjenesten tilbyder funktioner, der beskytter dit privatliv. Under vores test var der ingen IP eller DNS lækker. BulletVPN har også to vigtigste privatlivsfunktioner i form af en Dræb switch og Bullet Shield.

Den første afsluttes din internetforbindelse, hvis VPN falder og den anden tillader dig ikke at oprette forbindelse igen medmindre en VPN-forbindelse er til stede.

BulletVPN er ikke så dyrt. Det koster dig $ 10,98 / måned og $ 3.75 / måned hvis du abonnerer på deres årlig plan (Du får fordel af 1 gratis ekstra år).

Hvis du vil prøve deres service, har udbyderen en 30-dages refusionspolitik uden spørgsmål, såvel som en 1-dages gratis prøveperiode til Android brugere og kunder, der kontakter støttegruppe.

Fordele

 • Kryptering af militær kvalitet.
 • Seks samtidige forbindelser.
 • 70+ servere i 41+ lande.
 • P2P support.
 • Understøtter amerikanske Netflix.
 • Dræb switch
 • Smart DNS-funktion.
 • 30-dages refusion politik.
 • Brugervenlige applikationer.
 • Bullet Shield.

Ulemper

 • 1-dages gratis prøveperiode.
 • Ingen split-tunneling (en metode, der giver dig mulighed for at vælge, hvilken trafik der er krypteret, og hvad ikke).

3. Unlocator

Unlocator-anmeldelse 2019

Unlocator lanceret tilbage i 2013 som en smart DNS-proxy-tjeneste. Unlocator er baseret i Danmark, som er en del af 9-øjens alliancen, der dybest set er en udvidelse til den berygtede 5-øjers alliance. Fra 2019 tilføjede det en VPN-indstilling til sine abonnementsplaner. Du kan vælge enten Smart DNS (på egen hånd) eller begge dele. Her er, hvad evalueringen viste os:

 • Hastighed: De fleste af Unlocators VPN-servere påvirker kun din internethastighed lidt. Under mine test mødte jeg dog et par servere (inklusive en i England), der mistede min forbindelse drastisk (55%).
 • servere: Unlocator driver et netværk af 41 servere i 36 lande, hvilket er et godt antal i betragtning af at det dækker lande, hvor store streamingkanaler er til stede.
 • Smart DNS: Unlocator lanceret som en smart DNS-tjeneste, og den blev for nylig en hybridudbyder. Ifølge sit websted kan Unlocator Smart DNS fjerne blokering af mere end 235 kanaler i hele verden.
 • Adgang til begrænsede kanaler: Da jeg prøvede Netflix, mens jeg brugte Unlocator, gav tjenesten mig adgang næsten øjeblikkeligt på trods af Netflix’s strenge VPN-blok.

På trods af at være ny inden for VPN-branchen leverer Unlocator den højeste sikkerhedsforanstaltning – AES-256-kryptering. Dets anvendelse er brugervenlig og meget nem at bruge.

Prissætningen er fair sammenlignet med de andre. Faktisk er udbyderens abonnement meget billigere end de andre på vores liste fra sidste gang denne anmeldelse blev opdateret. Du kan få et månedligt abonnement på $ 9,99 / måned (VPN og Smart DNS). Hvis du kun leder efter Smart DNS, kan du få det til $ 4,95 / måned.

Samlet set er Unlocators hastigheder fine, ikke store, bare fine. Unlocator har også en 30-dages pengene-tilbage-garanti, som begynder, når du har testet deres service for 7-dages, helt gratis.

Fordele

 • 256-bit AES-kryptering.
 • Fem samtidige forbindelser.
 • 70+ servere i 40 lande.
 • P2P support.
 • Fjernelse af amerikansk Netflix.
 • Dræb switch.
 • Smart DNS-funktion (230+ kanaler).
 • 30-dages refusion politik.
 • Brugervenlige applikationer.
 • Unlocator-skjold.
 • 7-dages gratis prøveperiode.

Ulemper

 • Ingen split-tunnel
 • Nogle servere er langsomme.

4. NordVPN

NordVPN Cover

NordVPN blev lanceret tilbage i 2012 og er blevet en af ​​de bedste VPN-udbydere i branchen. Det er baseret på Panama, som er et land, der ikke har nogen obligatorisk lov om datalagring og ikke er inden for EU Fem øjne eller Fjorten øjne foreninger. 

Mens jeg kontrollerede udbyderens tjenester, kom jeg med følgende resultater:

 • Fart: Da jeg sluttede mig til en amerikansk server, faldt hastigheden næppe (9%). Dog nogle servere var ikke hurtig overhovedet. De skal være dedikeret til HD-streaming, men min kvalitet faldt ved hjælp af en håndfuld af dem, især når jeg aktiverede Dobbelt VPN funktion.
 • Server netværk: Ifølge sit websted har NordVPNs servere i 59 lande. Det er en stor serverdækning, hvis du ønsker at omgå regionale begrænsninger.
 • Smart DNS: SmartPlay-funktionen er en Smart DNS service, der giver dig mulighed for at fjerne blokering af geobegrænsede kanaler på dit Smart TV uden behov for en VPN-forbindelse.
 • Fjernelse af blokeringsevne: Under test af, hvilke kanaler udbyderen kan fjerne blokering af, var resultaterne positive. Med NordVPN kan du omgå regionale begrænsninger, der er pålagt lignende Netflix, Hulu, HBO, CW TV, BBC iPlayer og CTV uden problemer.

Denne udbyder giver sine brugere mulighed for anonymt at surfe på nettet, mens de opretholder deres privatliv med dets Dobbelt VPN-funktion. Virksomhedens service er velegnet til adgang til geo-blokeret indhold, online streaming og torrenting / P2P.

NordVPN har også et sikkerhedsværktøj til at forbedre din online browsing. Det hedder CyberSec, en teknologi, der bruges til at afværge enhver malware, virus eller ondsindet software der kan målrette mod din enhed.

NordVPN omkostninger $ 11,95 / måned, men hvis du vælger deres 3-årig plan, dit månedlige gebyr falder til $ 3.49 / måned sammen med 3 gratis ekstra måneder. 

Ligesom resten på vores liste tilbyder NordVPN en 30-dages refusion politik. Så du kan prøve deres service og risikere intet. Dens applikationer til iPad, iPhone, Android, PC og Mac er meget lette at bruge.

Fordele

 • Kryptering af militær kvalitet.
 • Seks samtidige enheder.
 • Servere i over 60 lande.
 • Adgang til amerikansk Netflix.
 • Dræb switch.
 • SmartPlay (Smart DNS).
 • 30-dages refusion politik.
 • Brugervenlige apps.
 • Browserudvidelse
 • CyberSec
 • Dobbelt VPN

Ulemper

 • Gratis prøveversion kræver kreditkortinfo.
 • Ingen split-tunneling.
 • Nogle langsomme servere.

Sådan installeres en VPN på Samsung Smart TV – Endelige tanker

Så der har du det. Installation af en VPN på et Samsung Smart TV tager en vis indsats, men det kan opnås. Brug en for en enklere måde at omgå geo-begrænsninger på dit tv Smart DNS i stedet. Har du brugt nogen af ​​de metoder, der er beskrevet ovenfor? Var du vellykket eller løb du i problemer? Fortæl os alt om det i form af kommentarer nedenfor.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me