Accés a Internet privat ExpressVPN vs Privat

A l’hora d’escollir un proveïdor de serveis VPN, hi ha diversos factors que val la pena tenir en compte: seguretat, privadesa, programari / funcions i velocitat. Hi ha dues opcions excel·lents que inclouen aquestes funcions bàsiques ExpressVPN i Accés a Internet privat. Es tracta de dos populars proveïdors de serveis VPN, especialment entre els usuaris de BitTorrent. Serveixen com a bons proveïdors per ocultar la vostra adreça IP del torrent i xifrar les baixades de torrent. Si bé la seguretat de PIA és excel·lent, el programa ExpressVPN és per morir, cada proveïdor té les seves característiques i qualitats que el diferencien de l’altre. En aquest article, us proporcionem una comparació detallada de PIA i VPN Express. Això us ajudarà a pensar en quin proveïdor de serveis us heu de subscriure.


ExpressVPN vs PIA

ExpressVPN vs PIA

Taula de comparació: ExpressVPN vs PIA

Aquí teniu un resum ràpid de com aquests dos proveïdors de VPN es combinen entre ells.

ExpressVPNPIA
SeuIlles Verges BritàniquesEstats Units
Connexions simultànies35
Període de devolució30 dies7 dies
Política de registreSense registresSense registres
Tunnelització divididaNo
Nombre de servidors20003100
Ubicacions del servidor94 països28 països
Pèrdua de velocitat7%12%
Preu6,67 dòlars / mes3,33 dòlars / mes
Lloc web

ExpressVPN vs PIA – Característiques

Tot i que els dos proveïdors ofereixen maneres excel·lents de protegir les vostres activitats en línia i d’accedir a contingut restringit, un proveïdor ha de presentar-se a l’altre. Dit això, vegem com es diferencien aquests dos proveïdors en les categories següents.

Preu

Quan es tracta de costos, una subscripció PIA és molt més barata. Tot i això, el preu en si mateix no ho revela tot. Si bé haureu de pagar més del doble per una subscripció ExpressVPN, també obteniu moltes funcions addicionals i ubicacions VPN pel que pagueu. Així, en termes de relació qualitat-preu, ExpressVPN surt aquí.

Política de devolució

En cas que decidiu registrar-se amb ExpressVPN, podeu obtenir un reemborsament complet als 30 dies posteriors a la data de subscripció original. NordVPN, així com BulletVPN, ofereixen polítiques de reembossament similars. PrivateInternetAccess, per la seva banda, només ofereix una garantia de devolució de 7 dies. Això és similar a la política de reemborsament d’IPVanish. Si acabeu registrant-vos amb PIA, us heu de preocupar ràpidament si aquest proveïdor de serveis VPN compleix totes les vostres necessitats de privadesa.

Seguretat

Tots dos proveïdors utilitzen xifratge OpenVPN o L2TP / IPSEC amb tecles de sessió de 256 bits. Utilitzen la mateixa política de xifrat que utilitzen els militars i el govern dels Estats Units per a les comunicacions d’alta seguretat. Tanmateix, PIA té la part superior per tenir configuracions de xifrat ajustables (fins i tot es pot desactivar el xifrat per a usos VPN de baixa seguretat com ara el desbloqueig de llocs de reproducció de vídeos). PIA també utilitza el xifrat de mà de 4096 bits, molt més fort que el xifrat de 2048 bits que utilitza la majoria de VPNs.

Privacitat

ExpressVPN es troba a les Illes Verges Britàniques (BVI), on no hi ha lleis de retenció de dades. El proveïdor no conserva cap registre de usuaris de cap tipus. L’accés a Internet privat, en canvi, es troba als Estats Units, cosa que no resulta molt reconfortant per als usuaris. Tot i això, l’empresa afirma que no conserva registres de cap tipus en relació amb les activitats en línia dels seus usuaris.

Programari

El que en té de PIA són les opcions de xifrat ajustables integrades en el seu programari i la protecció contra filtracions IP triple. Tot i així, ExpressVPN té tantes funcions úniques que fan que l’ús del seu programari sigui una experiència agradable. Amb ExpressVPN, obté accés a tots els seus 5 protocols VPN (mentre que el programari PIA només permet OpenVPN TCP o UDP). La selecció del servidor de PIA no és tan bona. Si continuen afegint ubicacions del servidor, aviat necessitaran una nova interfície de selecció del servidor.

Velocitat

Tot i que no hi havia tanta diferència, ExpressVPN va provar que era més ràpid que la PIA. Afterall, un bon xifrat inclou un preu i ExpressVPN és una mica més coherent amb les velocitats de tot el plafó. A més, si la velocitat de càrrega és important per a vostè, ExpressVPN us ha de servir bé.

Servidors

PIA té més servidors, mentre que ExpressVPN té més ubicacions de servidor. ExpressVPN ofereix més de 1.500 servidors repartits en 94 països del món. L’excel·lent cobertura del servidor global del proveïdor significa que tindreu moltes opcions a l’hora d’accedir a contingut bloquejat. Tot i això, l’accés a Internet privat ofereix 3.272 servidors en només 25 països. Si bé PIA té servidors als principals països del món, com els Estats Units, el Regne Unit, França i altres, és possible que no tingueu tant accés al contingut bloquejat com amb ExpressVPN..

Servei d’atenció al client

ExpressVPN ofereix un millor servei al client ja que ofereix un formulari d’enviament de bitllets de problemes, xat de text en directe, suport de correu electrònic i una biblioteca de suport fàcil de cercar. Les opcions d’assistència a accés a Internet privades inclouen un formulari de presentació de bitllets en línia i una base de coneixement que es pot cercar sense cap xat de suport en directe.

ExpressVPN vs PIA – Veredicte

Tots dos proveïdors de serveis ofereixen anonimat i seguretat. Malgrat els atributs i característiques distintives de PIA, ExpressVPN segueix sent el nostre primer número. La ubicació, la velocitat i la distribució del servidor de l’empresa qualifiquen aquest proveïdor de serveis com el millor segons la nostra opinió. Què penses? A quin proveïdor de serveis us subscriviu? Ho fem saber a l’apartat de comentaris que hi ha a continuació. Assegureu-vos de veure el nostre Revisió ExpressVPN i la revisió PIA per obtenir una visió més profunda.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me