Comparació NordVPN vs IPVanish: quina VPN és millor?

NordVPN vs IPVanish: quin proveïdor de serveis VPN heu de signar el 2018? IPVanish i NordVPN són serveis de VPN que se sap que proporcionen atenció al client estel·lar als subscriptors que han confiat en ells per a la seva pròpia protecció VPN, i aquest fet només fa que sigui difícil triar entre tots dos. Si us fixeu bé, descobrireu que hi ha algunes diferències específiques que us poden ajudar a decidir en quin dels dos serveis us fareu compte. Proverem a posar en evidència aquestes diferències en aquesta comparació entre IPVanish i NordVPN. Tant de bo, abans de passar-ho, sabreu quin servei funciona millor per a vosaltres.

Comparació NordVPN vs IPVanish

Comparació NordVPN vs IPVanish

NordVPN vs IPVanish: fixació de preus

Abans d’introduir-nos en el tipus de característiques que ofereixen ambdós serveis, creiem que és millor si comencem per quant costarà subscriure’t a qualsevol dels dos proveïdors. La gamma de preus que ofereixen els dos serveis és força similar, tot i que IPVanish surt una mica més barat que NordVPN. NordVPN cobra 11,95 dòlars al mes pel servei, mentre que IPVanish només demana 10 dòlars. NordVPN té un pla de sis mesos que va per 7,00 dòlars, mentre que IPVanish cobra 8,99 dòlars per un pla de tres mesos. Els dos serveis compten amb un paquet anual que va per 5,75 dòlars i 6,49 dòlars per NordVPN i IPVanish respectivament.

Es preveu que els nous usuaris de VPN que no estiguin massa segurs sobre cap dels dos proveïdors puguin provar-los i, per això, ofereixen garanties de devolució de diners i períodes de prova gratuïts per als seus respectius usuaris. NordVPN ofereix una garantia de devolució de 30 dies, mentre que IPVanish només permet una durada menor, amb la seva garantia de devolució de 7 dies. Només podreu gaudir d’una prova gratuïta si sou usuaris d’iOS per a IPVanish, però si no, podeu dirigir-vos a la prova de VPN gratuïta de NordVPN oberta per a tots els usuaris..

En general, si esteu molt preocupats pel preu, us recomanem que aneu amb NordVPN, però només si teniu previst fer-hi un llarg recorregut. El seu pla mensual de 3,29 dòlars per dos anys permet estalviar molts diners i gaudir encara dels serveis d’un proveïdor VPN fiable.

NordVPN vs IPVanish: Característiques

El tipus de funcions que cal esperar d’un servei VPN informarà la decisió de la majoria de la gent, ja que són el principal factor que determinarà el nivell de servei a esperar. Aquí tenim el que hem pogut determinar:

  • Programari: IPVanish i NordVPN totes dues tenen aplicacions ben dissenyades que són fàcils de navegar, però hi ha hagut incidències en què es diu que hi ha diversos problemes sobre IPVanish, especialment amb l’aplicació Mac OS..
  • Canvi de servidor: Tots dos serveis us han de permetre canviar entre servidors, cosa que us permetrà mantenir-vos amb el servei preferit.
  • Protocols VPN: Tant per a NordVPN com per a IPVanish, podreu gaudir d’encriptació facilitada per protocols com OpenVPN, PPTP, L2TP / IPSec, tot i que NordVPN té un lleuger avantatge en oferir IKEv2 / IPSec i SSTP..
  • Suport en streaming: Els correus estaran encantats de saber que NordVPN desbloqueja una varietat si es transmeten canals, com ara BBC iPlayer, Amazon Prime, Hulu i Netflix. IPVanish, d’altra banda, també desbloqueja la bona majoria dels canals en línia, però no desbloquegen Netflix americà.
  • Funcions afegides: IPVanish ofereix als usuaris una funció que realment no poden arribar a cap altre lloc, incloent un tallafoc NAT gratuït per als usuaris i una capacitat de bloquejar el trànsit LAN sempre que estigueu en línia. NordVPN també s’ha mostrat molt pensat amb el seu servei configurant-lo per actualitzar automàticament el seu programari, junt amb un doble xifrat i una eina addicional anomenada CyberSec que protegeix del malware..

Rendiment

Pel que fa a la compatibilitat amb altres dispositius, NordVPN i IPVanish fan bé en llançar versions del seu programari que funcionen bé amb totes les plataformes populars del mercat. Aquests sistemes operatius inclouen iOS, Mac, Android, Windows, Linux i un bon nombre de televisors intel·ligents.

Tots dos proveïdors també disposen de grans xarxes de servidors amb NordVPN amb una xarxa lleugerament més gran de 1.100 servidors en 61 països en comparació amb IPvanish que compta amb uns 850 servidors. Aquestes grans xarxes de servidors permeten l’amplada de banda i el canvi de servidor il·limitats, alhora que proporcionen un suport immens per a la transmissió de dades i connexions múltiples. IPVanish permet fins a 10 connexions mentre que NordVPN en permet 6.

Els que saben algunes coses sobre els serveis VPN haurien de ser conscients que els serveis VPN “menjaran” una mica de la vostra velocitat d’Internet, però aquesta reducció depèn molt del proveïdor amb qui triïs. En aquest cas, IPVanish sembla que va suportar la menor pèrdua de velocitat en comparació amb NordVPN, però la majoria dels resultats de les nostres proves van ser més o menys inconsistents..

Servei d’atenció al client

Sempre podreu posar-vos en contacte amb un representant d’atenció al client mitjançant el servei de xat en directe de NordVPN, i el vostre correu electrònic també rebrà una resposta ràpida per gentilesa de la seva assistència de correu electrònic eficient. Per a IPVanish, només haureu de confiar en l’assistència de correu electrònic, ja que no tenen configurat un servei de xat en directe..

Preu & Seguretat

Els nivells de seguretat que ofereixen tant NordVPN com IPVanish són simplement de primer nivell, ambdós proveïdors ofereixen xifratge AES de 256 bits, commutadors de matança per Internet, mecanismes de protecció de filtracions DNS i polítiques de registre zero. També podreu torrent-se de manera anònima a través dels dos subscriptors, tot i que IPVanish pot comprometre la identitat dels usuaris per gentilesa d’estar basada als Estats Units on s’apliquen regles estrictes de dades. Vam concloure que NordVPN té un avantatge més senzill, ja que es basen a Panamà on no s’apliquen aquestes regles..

NordVPN vs IPVanish: Conclusió

Els resultats que vam fer van demostrar que tots dos IPVanish i NordVPN estan interessats a oferir un alt nivell de servei de qualitat, per la qual cosa van funcionar molt bé. Tanmateix, hem pogut concloure que NordVPN, finalment, pren el premi com la millor opció, encara que per un marge molt prim. Tenen més servidors arreu del món i el seu servei de xat en viu significa que podeu parlar amb el seu equip d’atenció al client en temps real i aconseguir que el vostre problema sigui el més ràpid possible. Tanmateix, si busqueu un proveïdor de serveis VPN que utilitzi especialment Kodi, IPVanish és el que us recomanem.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me