ExpressVPN vs CyberGhost: quina VPN és la millor?

Intenta decidir quina VPN (ExpressVPN o CyberGhost) és millor pot ser una situació desconcertant. Un té la paraula expressada en ella, que ha de significar és molt ràpid. L’altra, però, presenta la paraula fantasma, que ha de significar invisibilitat en línia.


Però, quina és la combinació de tots dos? Amb la intenció d’acabar amb la confusió, ho hem creat revisió comparativa i va decidir un guanyador. Es pot endevinar? 

ExpressVPN vs CyberGhost

ExpressVPN vs CyberGhost

ExpressVPN vs CyberGhost – Característiques i serveis

Per tal de cobrir la majoria dels fonaments bàsics de VPN, he revisat tant ExpressVPN com CyberGhost basats en Preu, atenció al client, velocitat, assistència de dispositius, protecció de filtracions DNS, i Privacitat.

Preu

Anem a superar els plans de preus de cada ExpressVPN i CyberGhost. Se sap bastant que ExpressVPN és un més car hi ha serveis mentre CyberGhost es troba com una opció menys costosa. Les dues VPN ofereixen 3 paquets, on els preus disminueixen quant més us subscriviu.

CyberGhost, per la seva banda, ofereix el següent:

 • 11,99 dòlars al mes (pla mensual)
 • 4,99 dòlars mensuals (pla anual: facturat a 59,88 dòlars)
 • 2,74 dòlars mensuals (pla a 3 anys: facturat a 99 dòlars)

Està clar que CyberGhost té millors opcions des d’una perspectiva financera, com ara una subscripció a 3 anys amb CyberGhost costa 0,95 dòlars menys d’una subscripció anual amb ExpressVPN. Les dues VPN tenen una política de reembossament de 30 dies. CyberGhost accepta targetes de crèdit (Visa / Mastercard) i PayPal mentre ExpressVPN accepta Bitcoin, PayPal, targetes de crèdit (Visa / Mastercard / American Express / Discover / etc …) i més.

El veredicte de preus ExpressVPN vs CyberGhost: CyberGhost

Servei d’atenció al client

El servei d’atenció al client és molt important quan mireu una VPN. Com a producte basat en serveis, les VPN haurien de tenir un format dedicat i equip d’assistència al client experimentat per assegurar-se que les necessitats dels clients estiguin ordenades al més aviat. Tant CyberGhost com ExpressVPN tenen una opció de xat en directe 24/7 per als seus clients. Les dues VPN també disposen una secció de preguntes freqüents als seus llocs web i guies respectius que ajuden a explicar com utilitzar els serveis VPN.

Sentència d’atenció al client ExpressVPN vs CyberGhost: Corbata

Velocitat

Naturalment, les VPN interfereixen amb la velocitat d’internet a causa de la realització de processos de xifrat. Com a resultat, obté velocitats d’internet més lentes. Això explica perquè haureu d’optar per una VPN que posseeix servidors ràpids, ofereix velocitats de descàrrega consistents i suporta l’ús compartit de P2P. Després de provar la velocitat de ExpressVPN i CyberVPN, hem trobat el següent:

ExpressVPN: la velocitat va caure un 11% per al servidor nord-americà i un 11,9% per al servidor del Regne Unit, mentre que, la velocitat de càrrega va baixar un 13,8% per al servidor nord-americà i un 19,9% per al servidor del Regne Unit..

CyberGhost: la velocitat de connexió va caure un 71,1% per al servidor nord-americà i un 12% per al servidor del Regne Unit, mentre que la velocitat de càrrega va baixar un 30,7% per al servidor nord-americà i un 10,5% per al servidor del Regne Unit..

Per a nosaltres, hi havia una gran discrepància amb els diferents servidors de CyberGhost. ExpressVPN va mantenir una pèrdua relativa relativa als servidors que vam provar.

El veredicte de la prova de velocitat ExpressVPN vs CyberGhost: ExpressVPN

Suport per a dispositius

Hem comparat els dispositius compatibles tant amb VPN Express com CyberGhost per veure quina VPN ofereix més varietat de dispositius.

ExpressVPN:

 • Windows
 • iOS
 • Linux
 • Android
 • Encaminadors
 • Mac

CyberGhost:

 • Windows
 • Mac
 • Linux
 • Android
 • iOS

Sentència de suport de dispositius ExpressVPN vs CyberGhost: ExpressVPN

Servidors

Tant ExpressVPN com CyberGhost són coneguts gran quantitat de servidors arreu del món. ExpressVPN és més de 2000 servidors en més de 94 països, mentre que CyberGhost en té més de 2000 servidors en més de 60 països. És evident que ExpressVPN té una cobertura global més àmplia que CyberGhost.

Sentència del servidor ExpressVPN vs CyberGhost: ExpressVPN.

Prova de filtració DNS

Una de les funcions que ofereix la majoria de VPN és Protecció contra filtracions DNS. Hi ha diversos llocs web que proven de fuites DNS, i li recomanaria a qualsevol usuari VPN que comprovisi si hi ha fuites de forma semi-regular. Quan es tracta de ExpressVPN i CyberGhost, ambdues VPN van provar positivament la funció de protecció contra filtracions DNS..

Sentència de prova de filtracions ExpressVPN vs CyberGhost DNS: Corbata

Privacitat

Quan observeu les mesures de privadesa d’una VPN, comproveu quin tipus de protocols VPN utilitzen, quins xifrats s’implementen i si tenen o no una política de registre zero. La nostra llista de troballes és la següent:

ExpressVPN:

 • Protocols VPN: OpenVPN amb TCP / UDP – SSTP – L2TP / IPsec – PPTP
 • Xifrats: xifrat AES de 256 bits, AES-256-CBC, Esquema de xifrat simètric del canal de dades i xifratge endavant.
 • Política de registre zero: ExpressVPN afirma que tenen una política estricta sense registres i, per sort, hi ha proves que avalen això.

CyberGhost:

 • Protocols VPN: OpenVPN – L2TP / IPsec – PPTP
 • Xifrats: xifratge AES de 256 bits amb una clau de 2048 bits i MD5 per a l’autenticació HMAC.
 • Política de registre zero: CyberGhost promet una política estricta de registre zero. Malauradament, a la pàgina de Termes i Condicions, hi ha proves que demostrin el contrari.

El veredicte de la política de ExpressVPN vs CyberGhost Zero-Log: ExpressVPN

ExpressVPN vs CyberGhost – El Veredicte

Després de provar cada VPN sol, hem arribat a la conclusió que ExpressVPN és la millor VPN. CyberGhost és decent i més assequible, però ExpressVPN ha sabut mantenir una bona reputació per una bona raó.

A més, els possibles problemes amb les polítiques de privadesa de CyberGhost semblen una mica contrarius a un proveïdor VPN. Si esteu enganxats entre CyberGhost i ExpressVPN, no dubteu a buscar la primera. Tot i que ExpressVPN és car, realitza la feina bé. Esteu d’acord amb el nostre guanyador? Informeu-nos per què de qualsevol manera a la secció de comentaris que hi ha a continuació.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me