ExpressVPN VS Hola: quina VPN he de fer servir?

Quan esteu al mercat d’una VPN, us trobareu davant d’una gran quantitat d’opcions. Tots es presenten com el millor dels millors, però, quants en realitat estan a l’altura dels estàndards? Això ens porta a la batalla entre ExpressVPN i Hola VPN Plus.


Aquí hi ha molt en joc: el vostre privadesa, seguretat i informació personal, cosa que fa que aquest procés de presa de decisions sigui encara més seriós. Per aquests motius, estem aquí per ajudar-vos a descobrir les coses.

ExpressVPN VS Hola: quina VPN he de fer servir

ExpressVPN VS Hola: quina VPN he de fer servir?

Aquesta vegada, comparem ExpressVPN i Hola. Ara, l’objectiu d’aquesta comparació no és oferir-vos l’oportunitat de veure les funcions d’Hola. Us ha de mostrar la diferència entre un servei VPN real (ExpressVPN) i una estafa de guanyar diners (Hola). Vull començar aquest article afirmant que Hola és 100% perillós i que, tot i que es anuncia com a VPN, és més que un servidor intermediari.

ExpressVPN VS Hola – Serveis i característiques

Per tal de revisar adequadament la pila de funcions i el lot de serveis que aquests proveïdors han de fer, he comparat una comparació preus, velocitat d’internet, atenció al client, assistència de dispositius i xarxa de servidors de cada ExpressVPN i Hola.

Preu

Comencem amb el plans de preus tant per ExpressVPN com per a Hola.

Hola, en canvi, ofereix un servei gratuït i un servei premium. El més premium té quatre plans de preus diferents:

 • Mensual:11,95 dòlars
 • Anualment: 6,99 dòlars
 • Bianual: 3,99 dòlars
 • Triennal:2,99 dòlars

Avaluació: Pel que fa a preus, Hola aquí té plans de tarifes millors per a tots els pressupostos. Consulteu el seu pla de dos anys. Es tracta d’uns 4 dòlars, molt més barats que el pla anual d’ExpressVPN. Tots dos proveïdors ofereixen als seus subscriptors una política de devolució de diners de 30 dies.]

Tanmateix, amb ExpressVPN, la política és 100% “sense preguntes”. Mentre que, els usuaris de Hola han d’estar alerta sobre quin dispositiu instal·len inicialment Hola, és a dir, si fa servir la devolució. Els usuaris d’iOS i Android han de demanar el reemborsament a Apple i Google respectivament.

Veredicte: Hola té millors plans de preus, però ExpressVPN té una política de reembossament millor.

Servei d’atenció al client

ExpressVPN 

Si sou un usuari ExpressVPN, teniu accés a portal de xat en directe al lloc web on vulguis No és necessària informació personal per activar el xat en directe. L’equip d’atenció al client té talent i ben informat de tots els serveis i ofertes que ExpressVPN té a la botiga. És poc probable que els feu una pregunta i no tingueu resposta. Ara, en cas que l’agent necessiti comprovar alguna cosa, ell us avisarà d’això i us demanarà que tingueu paciència fins que tinguin una resposta per a vosaltres..

Hola 

Hola, en canvi, no ofereix una funció d’atenció al client en directe. Tanmateix, ofereixen atenció al client per correu electrònic. Vaig provar algunes vegades la funció de correu electrònic per esborrar la taxa de resposta mitjana. El que vaig observar va ser que les preguntes que responguessin fàcilment el lloc web es responien en una quantitat raonable de vegades (4 hores i 5 hores respectivament). Les dues vegades que vaig fer preguntes relacionades amb les particularitats de la política de reemborsament (no al lloc web) van trigar un dia a respondre.

ExpressVPN

 • funció de xat en directe
 • Atenció al client les 24 hores del dia

Hola

 • no hi ha opció de xat en directe (només per correu electrònic)
 • una FAQ al lloc web

 Veredicte: ExpressVPN

Velocitat

Va ser difícil valorar la diferència de velocitat entre ExpressVPN i Hola, però aquí va.

ExpressVPN 

ExpressVPN, d’altra banda, realitza totes les funcions d’una VPN. Això vol dir que alentirà la velocitat d’internet. Els nostres experts van trobar que ExpressVPN era generalment coherent entre els seus servidors. De mitjana, les velocitats de descàrrega van disminuir un 10%, independentment de la ubicació del servidor.

Hola

El fet que Hola ho sigui una xarxa P2P vol dir que no alenteix la vostra xarxa. Això es deu al fet que Hola no realitza la ruta del trànsit. Dit això, (extensió del navegador) Hola Unblocker, és increïblement lent, fins al punt que més sovint semblava que no estàvem connectats a Internet.

ExpressVPN

 • velocitats de càrrega i descàrrega impressionants.

Hola 

 • velocitats ràpides per falta de xifrats

Veredicte: ExpressVPN

Suport per a dispositius

ExpressVPN

Utilitzeu la vostra subscripció ExpressVPN baixant les aplicacions i configurant-les manualment a tots els dispositius. Amb una sola subscripció a VPN, tu simultàniament arribar a connectar cinc dispositius a ExpressVPN. Dit d’una altra manera, podeu compartir la vostra subscripció única (connexió VPN) amb cinc altres dispositius.

Hola 

Amb Hola, podeu fer servir el vostre compte únic deu dispositius concurrents com Android, PC, Mac, consoles de jocs i fins i tot SmartTVs. D’aquesta manera utilitzeu Hola fins a tot el seu potencial compartint el vostre compte amb altres persones.

ExpressVPNLes aplicacions compatibles amb les següents plataformes:

 • Windows, Mac, Blackberry, Linux, Android, iOS, seleccionen models d’encaminador
 • Extensions per a: Chrome, Safari, Firefox
 • obteniu fins a 3 connexions simultànies alhora.

Hola ofereix aplicacions compatibles amb:

 • Windows, Mac, Linux, Android, iOS, seleccionen models d’encaminador.
 • Hola Unblocker: Chrome, Firefox, Edge, Safari
 • Hola, com a xarxa P2P, ofereix connexions de dispositius il·limitades.

Veredicte: Hola

Servidors

ExpressVPN

ExpressVPN és un proveïdor premium que ofereix un àmplia selecció de servidors a tot el món configuració segura de la xarxa. La companyia que actualment té té aproximadament 160 ubicacions de servidor VPN abastant 94 països, amb més 3.000 servidors VPN. Els servidors protegeixen les dades dels usuaris i les xifren abans d’arribar a altres xarxes.

Hola 

Els proveïdors de serveis VPN solen pagar per mantenir els servidors per on passen les dades dels usuaris amb finalitats de seguretat. Tot i això, Hola no té ni posseeix cap servidor i ja que es tracta d’un servei gratuït, us convertiu en un servidor a la subscripció. Aquells que vulguin utilitzar el servei i no vulguin connectar-se a la seva xarxa han de pagar el pla de prima. L’essència que Hola és lliure queda disminuïda.

ExpressVPN

 • 2000 servidors en 148 ubicacions repartits en 90 països.
 • Podeu trobar la llista completa del servidor al lloc web, neta per a tots.

Hola

 • no posseeix cap servidor.
 • Hola utilitza els dispositius (que pertanyen a usuaris que no paguen) com a “servidors”.

Veredicte: ExpressVPN

ExpressVPN VS Hola – Privadesa & Seguretat

Un aspecte fonamental d’una VPN és com l’empresa tracta la privadesa i la seguretat dels usuaris. Com que les VPN són principalment eines de ciberseguretat, és més important que una VPN ofereixi veritat i seguretat reals que no pas una multitud de funcions. Si bé ExpressVPN és totalment segur d’utilitzar, no podem dir el mateix sobre Hola. Normalment, mirem les VPN xifrats, protocols i política de registre per valorar com de segur i privat és. Quan comparem aquests dos proveïdors, això és el que hem trobat:

ExpressVPN

ExpressVPN ofereix protocols de xifrat forts, excel·lents funcions de seguretat, i sense filtracions. Això vol dir que aquest proveïdor no comprometrà la seguretat o la seguretat de les dades. La companyia fa ús de la web nivells més alts de xifrat, que es considera irrompible. ExpressVPN té un interruptor de matar, a què es diuen bloqueig de xarxa. Aquesta característica ajuda a mantenir les dades segures mitjançant la seguretat del trànsit si la connexió VPN cau mai.

Hola 

Hola és una VPN que no té xifrats ni un commutador de matança. Això vol dir que no és segur manté els registres d’usuaris extensius. Si bé afirma que les seves connexions peer-to-peer són segures, no ho són. De fet, Hola no té res anònim ni segur. Es marca com a VPN quan és realment un servidor intermediari.

ExpressVPN:

 •  OpenVPN amb TCP / UDP – SSTP – L2TP / IPsec – PPTP
 • AED-256-CBC, Esquema de xifrat simètric del canal de dades, xifrats AES de 256 bits, xifratge endavant
 • Una política estricta de registres zero registrats prèviament i provada

Hola:

 • No hi ha protocols VPN.
 • Sense xifratges.
 • S’ha trobat per registrar i vendre les dades de l’usuari.

Avaluació: Tot i que Hola no fa absolutament res per protegir la privadesa i seguretat de l’usuari, ExpressVPN va demostrar-se a la comunitat mundial en conjunt que és una autèntica VPN de registre zero..

Veredicte: ExpressVPN

Per què Hola no és segur?

No només ho fa Hola guarda els registres de les vostres activitats en línia i emmagatzema la informació personal, però també permet que tercers (usuaris de pagament) accedeixin a la vostra connexió en línia. Parlem d’informació de registre, no parlem només d’una quantitat mínima. Aquesta VPN registra dades massives que involucren els seus usuaris. Podeu llegir-ho tot sobre els seus política de privacitat. A més, és important recordar-vos que Hola és una VPN peer-to-peer.

Això significa que en lloc de gestionar els servidors pagats per tot el món, Hola canalitza els seus senyals mitjançant les connexions dels usuaris. És a dir, utilitza l’amplada de banda dels usuaris. En realitat, us connecteu a la xarxa d’altres usuaris i us connecteu a la vostra. Breument dit, es tracta d’un VPN insegura amb nivells de xifrat molt baixos. Suscrivint-vos a aquesta VPN, us exposareu a amenaces i renunciareu a la vostra privadesa durant aquest procés.

ExpressVPN VS Hola – Veredicte final

Si fem una ullada a les proves que han realitzat els nostres experts, queda clar que ExpressVPN és de lluny un proveïdor de serveis millor que Hola. A banda de preu, ExpressVPN és sobretot un VPN. Hola, en canvi, no ho és. No puc recalcar prou com és de perillós Hola.

ExpressVPN

ExpressVPN deixa aquí el guanyador i el recomano.

Hola

Hola és un proveïdor perillós, que us aconsello evitar a tota costa.

Ni jo ni els altres del VPN Guru recomanem que ningú utilitzi aquest servei. No esteu d’acord? Si creieu que ExpressVPN és un guanyador clar, feu-nos-ho saber a la secció de comentaris que hi ha a continuació.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me