ExpressVPN VS NordVPN VS VyprVPN – Revisió de la comparació

Per a moltes persones, escollir una VPN és una decisió molt difícil. En aquest article, revisaré ExpressVPN vs NordVPN vs VyprVPN. Va bé, senyores i senyors, és un 3 per 1! Ja havíem comparat ExpressVPN amb NordVPN i ExpressVPN amb VyprVPN, però vam pensar que seria interessant veure com es comparen els tres proveïdors entre ells. Basaré la comparació en la definició de preus, privadesa & seguretat, velocitat, xarxa de servidors, atenció al client, compatibilitat del dispositiu i, accés a Netflix americà i funcions addicionals de cada VPN. Per tant, si busqueu una VPN i us trobeu entre aquestes tres opcions, aquest és el vostre comentari.

ExpressVPN VS NordVPN VS VyprVPN - Revisió de la comparació

ExpressVPN VS NordVPN VS VyprVPN – Revisió de la comparació

ExpressVPN VS NordVPN VS VyperVPN – visió general

Quan esteu al mercat d’un proveïdor VPN nou, és important tenir consciència del que us ofereixen de cada VPN i de com es comparen amb altres serveis que hi ha. El que es va fer evident mentre escriví aquest comentari és que cap VPN és perfecta, sempre hi ha alguna cosa que algú altre millora. Dit això, podeu distingir fàcilment els proveïdors “bons” i els “dolents”. Quan es tracta de ExpressVPN vs NordVPN vs VyprVPN, podeu dir clarament que tota la seva opció ofereix uns serveis sòlids i fiables als seus usuaris. En cas que busqueu un anàlisi detallat de cadascuna d’aquestes VPN, no dubteu a llegir les nostres ressenyes:

  • Revisió ExpressVPN
  • NordVPN Review
  • Revisió VyprVPN

Si esteu enganxats entre aquests 3 proveïdors i busqueu una forma de pensar-ho, recordeu que una bona VPN necessita ser capaç de fer el que voleu fer. Tot i que aquesta comparació mostrarà una VPN al capdavant de la llista, hauríeu de prendre el temps per provar els proveïdors (que tenen una política de reembossament de 30 dies!) Abans de prendre la vostra decisió..

Preu

El primer factor que sol mirar els usuaris mentre busquen una VPN a la qual subscriure és el preu. Les tres VPN tenen tres plans d’oferta i el preu disminuirà, més llarg serà el pla. ExpressVPN és el més car dels tres, a partir de 12,95 dòlars per al pla mensual, 59,94 dòlars per al pla de 6 mesos i 99,84 dòlars per al pla anual. NordVPN té els mateixos tres plans a 11,95 dòlars, 54,00 dòlars i 83,88 dòlars respectivament. Pel que fa a VyprVPN, les tarifes són de 9,99 dòlars, 59,94 dòlars i 80,04 dòlars.

Pel que fa a preus, ExpressVPN és el més car del grup, tot i que comparteix la mateixa quota de 6 mesos amb VyprVPN. En general, VyprVPN és l’opció més barata si busqueu una subscripció mensual o anual.

Privacitat & Seguretat

La privadesa i la seguretat són dues de les principals preocupacions quan es tracta de VPN. ExpressVPN i NordVPN estan a les Illes Verges Britàniques i Panamà respectivament, mentre que VyprVPN té la seva base als Estats Units. Això vol dir que VyprVPN es podria veure obligat a entregar la informació del seu client a causa de les lleis de retenció de dades dels Estats Units..

Pel que fa als protocols de xifratge i VPN:

  • ExpressVPN utilitza un xifrat AES de 256 bits i els protocols OpenVPN, PPTP, SSTP, IPsec i L2TP.
  • NordVPN utilitza un xifrat AES de 256 bits i els protocols OpenVPN, PPTP, IPSec, IKEv2 / IPsec i L2TP.
  • VyprVPN utilitza xifrats AES de 128 i 256 bits i utilitza el seu protocol Chameleon, que es considera el primer protocol que ha irromput el tallafoc irrompible de la Xina. Utilitza xifrats d’OpenVPN i 256 bits.

VyprVPN és també l’única VPN de les 3 que manté els registres dels seus usuaris fins a 30 dies. Segons el proveïdor, els registres tracten la facturació, l’avaluació del servei i la resolució de problemes. ExpressVPN i NordVPN tenen una estricta política de registre zero, que pot resultar més atractiva per a l’usuari.

Velocitat

El nostre expert VPN ha realitzat proves de velocitat als tres proveïdors. Va informar de nou i va explicar com es consideren les VPN VPNs amb ràpides velocitats d’internet, però NordVPN va ser el guanyador amb menys reduccions de velocitat a través del consell. NordVPN és seguit de prop per ExpressVPN i VyprVPN respectivament.

Xarxa de servidors

Com més servidors tingui una VPN, més fàcil és desbloquejar més llocs web amb restriccions geo-restringides. VyprVPN arriba finalment amb el recompte de servidors, amb més de 700 servidors trobats en més de 60 països. ExpressVPN té més de 2000 servidors en més de 94 països, i NordVPN ofereix 4800 servidors més que es troben a 62 països.

A diferència dels altres dos, però, VyprVPN posseeix i gestiona els seus propis servidors completament. Amb tot, les 3 VPN tenen un nombre recomanable de servidors repartits per un nombre elevat de països. Això significa que les tres VPN ofereixen una bona selecció de servidors per desbloquejar un alt potencial de geo-restriccions. ExpressVPN pot tenir un avantatge sobre els altres 2 proveïdors, ja que la seva base de servidors s’estén sobre un nombre de països més gran.

Compatibilitat del dispositiu

No hauria de ser sorprenent afirmar que els tres serveis ofereixen aplicacions VPN que admeten totes les plataformes populars de dispositius: Mac, iOS, Android, Windows, Linus. NordVPN és l’única VPN de les 3 que ofereix una aplicació orientada als usuaris de mora. Els 3 serveis també es poden configurar en diversos dispositius, inclosos PlayStation i Xbox.

Us suggereixo, independentment del proveïdor de serveis que acabi escollint, per configurar la vostra VPN al router. Garanteix la protecció a tots els dispositius connectats a Internet. L’inconvenient d’això és que, fins i tot amb l’ajuda de la majoria de les guies que es troben en línia, potser haureu d’estar una mica còmodes amb les instal·lacions basades en tecnologia..

Atenció al client

L’assistència al client és una característica molt important a buscar en una VPN. Voleu un equip d’assistència que tingui coneixement del producte i dels problemes que es poden trobar. També voleu parlar amb un agent amable que és capaç d’explicar què cal fer amb calma. Els equips d’assistència, específicament per a VPN, també haurien d’estar disponibles per a la base d’usuaris en un termini de temps 24 hores.

El més fantàstic dels tres proveïdors de serveis és que tots ells ofereixen una opció de xat en directe 24 hores al dia amb agents experimentats i simpàtics.

Accés a Netflix americà

Permetin-me explicar per què la capacitat d’una VPN per desbloquejar Netflix USA és un punt important de comparació. Uns anys enrere, gairebé tots els proveïdors de VPN van poder desbloquejar Netflix americà. Després d’això, Netflix va començar a orientar-se a adreces IP compartides de VPN, bloquejant lentament gairebé tots els proveïdors de VPN.

La prohibició de VPN de Netflix va ser greu que alguns proveïdors hagin deixat d’intentar oferir aquesta funció dins del servei. És per això que trobar una VPN que pot desbloquejar Netflix dels EUA és rar i motiu de celebració.

ExpressVPN, NordVPN i VyprVPN, en certa manera, desbloquegen Netflix dels EUA. Aquí hi ha el problema, ExpressVPN i NordVPN són molt més consistents en la seva capacitat de desbloquejar la llista de continguts nord-americans del gegant de streaming. VyprVPN desbloqueja Netflix de tant en tant, però sovint s’enfrontarà al missatge de Netflix “Sembla que està utilitzant un desbloquejador o un proxy”.

Característiques addicionals

Finalment, mirem les funcions addicionals que ofereixen ExpressVPN, NordVPN i VyprVPN. Els tres proveïdors de serveis ofereixen les funcions estàndard que esperaria d’una VPN. Algunes d’aquestes “funcions addicionals” semblen trobar-se en més d’un dels proveïdors de VPN, però el que destaca amb cadascun és:

  • ExpressVPN us permet desar la IP del vostre servidor preferit.
  • NordVPN ofereix un xifrat SSL de 2048 bits.
  • VyprVPN té el protocol Camaleó, que va ser el protocol que va aconseguir passar pel Gran Firewall de la Xina.

ExpressVPN VS NordVPN VS VyprVPN – El Veredicte

Després de comparar ExpressVPN amb NordVPN i VyprVPN, podeu veure que ExpressVPN es troba en primer lloc. Tot i que aquest proveïdor costa una mica més que els altres dos, encara té l’ungla al cap a tots els departaments. No és de sorprendre que ExpressVPN es consideri avui el millor proveïdor del mercat.

NordVPN arriba en un segon moment i ofereix funcions remarcables que de vegades exclouen ExpressVPN (velocitat, per exemple). La raó que NordVPN en surt segon, és perquè ExpressVPN ha proporcionat constantment el servei d’alta qualitat per al qual es coneix. Finalment, VyprVPN lliga la llista per últim lloc, sobretot perquè és l’única VPN de les 3 que manté els registres dels usuaris.

Tot i aquesta comparació, però, ExpressVPN, NordVPN i VyprVPN són tots els proveïdors de serveis VPN que val la pena provar. Tots tenen una política de reembossament de 30 dies, per la qual cosa suggereixo donar un gir a cada proveïdor abans de prendre la seva decisió. Com sempre, si us plau, feu-me saber què en penseu a la secció de comentaris. També m’agradaria molt saber com ha estat fins ara la vostra experiència VPN.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me