ExpressVPN vs Unlocator VPN: quin triar?

Tots dos ExpressVPN i Deslocalitzador són proveïdors líders en els camps VPN i Smart DNS respectivament. Últimament, Unlocator va llançar el servei VPN i tenint en compte l’estat de Unlocator al mercat, podem suposar que rivalitzarà amb ExpressVPN en un termini curt de temps. Per això, necessitem respostes. Quina VPN és millor? En aquesta ressenya, recorrerem els atributs de cadascun d’aquests dos gegants i vegeu quins són els altres com a servei VPN.


ExpressVPN vs. Deslocador

ExpressVPN vs. Deslocador

ExpressVPN vs Unlocator VPN: comparació ràpida

Abans de tirar endavant i aprofundir en les especificacions de cadascuna d’aquestes VPNs, us vaig proporcionar una taula de comparació completa per donar una mica de llum sobre aquest tema.

ExpressVPNUnlocator
SeuIlles Verges BritàniquesDinamarca
Connexions simultànies55
Període de devolució30 dies30 dies
Política de registreSense registresSense registres
Nombre de servidors200041
Ubicacions del servidor94 països36 països
Preu12,95 dòlars / mes9,99 dòlars / mes
DNS intel·ligents
Prova gratuïtaNo
Lloc webVisiteu ExpressVPNVisita Deslocador

No es tracta de totes les funcions que tractem en aquests articles. Només cal fer una aproximació més ràpida si voleu valorar-ne cadascú. Si visiteu qualsevol lloc web de VPN, trobareu al·legacions sobre el millor de la indústria. Bé, estem aquí per demostrar si les seves afirmacions són certes o no. Al final d’aquesta revisió, veureu que el nostre punt de vista pot inclinar-se cap a un proveïdor com a millor..

Tanmateix, això no vol dir que l’altra no sigui tan bona. Tot depèn del que l’usuari busqui al final. Després de provar la velocitat, la compatibilitat de Netflix, l’assistència i altres serveis que ofereix Offlocator i ExpressVPN, varem fer una revisió bastant decent. Comencem, ho varem??

Pagament & Preu

Abans de comprovar qualsevol funció, dirigiu-vos a la secció de preus per comprovar si els plans de la VPN s’ajusten o no al vostre pressupost. Això no és tot, també us heu d’assegurar que accepten el mètode de pagament que utilitzeu. Vaig fer una petita comparació entre els dos i aquí em vaig presentar.

ExpressVPN

ExpressVPNEls preus són una mica més cars que Unlocator, però per una raó òbvia. Més endavant en aquest article, trobareu que ExpressVPN ofereix molts més serveis que Deslocalitzador. ExpressVPN té un cost de 12,95 dòlars al mes, 9,99 dòlars amb un pla de 6 mesos i 8,32 dòlars amb un pla anual. El pla anual sembla una molt bona idea si estàs disposat a invertir en el seu servei durant molt de temps.

Revisió ExpressVPN - Plans de preus

Per un temps limitat en línia, an descompte exclusiu ExpressVPN per a qualsevol persona que opti per subscriure’s a ExpressVPN a través del nostre lloc web. Ja podeu estalviar el 49% de descompte de la subscripció ExpressVPN mitjançant el nostre descompte exclusiu. No només això, sinó que tindreu 3 mesos addicionals de franc.Descompte ExpressVPN

Quant als mètodes, ExpressVPN li permet pagar els seus serveis mitjançant Visa, Mastercard, PayPal, i més. Fins i tot podeu utilitzar bitcoin si us preocupa la vostra seguretat.

Revisió ExpressVPN: opcions de pagament

VPN deslocalitzadora

Unlocator era i segueix sent un servei DNS intel·ligent, i és per això que ha mantingut la subscripció al costat de la VPN en cas que algú no desitgés la seguretat afegida d’una VPN. Podeu subscriure’s al servei Smart DNS per 4,95 $ al mes juntament amb altres plans.

Preu DNS intel·ligent deslocalitzador

Pel que fa a la subscripció a VPN, és una mica més car del que ofereix Unlocator. Ho sento, no vull ser esbiaixat, només n’avaluem els dos. Podeu comprar un Subscripció a unlocator per 9,99 $ al mes, 8,17 $ durant 6 mesos i 6,58 $ a l’any.Cost VPN deslocalitzador

Ara, per als mètodes de pagament, Unlocator té menys opcions de les que fa ExpressVPN. Primer, la manca de l’opció Bitcoin, que és força essencial per a aquells que estimen la seva seguretat a Internet. Podeu subscriure-vos a Unlocator VPN mitjançant Visa, MasterCard, Amex, Discover, Google Pay i Apple Pay.Mètodes de pagament per deslocalitzadors

Veredicte: ExpressVPN guanya en els dos dominis “Preu” i “Mètodes de pagament”. Tot i que és més car que Unlocator VPN, ExpressVPN us proporciona el que pagueu. Al meu entendre, Unlocator cobra massa i en dóna massa.

Seguretat i privadesa

Els proveïdors de VPN existeixen en primer lloc per assegurar la vostra seguretat i privacitat i podeu assegurar-se que tant ExpressVPN com Unlocator es prenguin les seves normes de seguretat molt seriosament. Tots dos proveïdors VPN admeten diversos protocols de seguretat triar, però un millor que l’altre.

L’únic problema amb Unlocator és que no tots els protocols són compatibles quan utilitzeu la seva aplicació. Si voleu utilitzar aquests protocols, heu de configurar manualment la connexió al dispositiu. Els dos únics dispositius que poden alternar entre protocols són Windows i iOS. Al costat brillant, ExpressVPN i Unlocator utilitzen l’últim xifratge de tipus militar AES-256.

Pel que fa a la privadesa, no hi ha hagut cap queixa sobre ExpressVPN. Aquest proveïdor és prou conegut per estar al dia del que afirma al seu lloc web. Unlocator, per la seva banda, em va espantar una mica quan vaig notar una fuga DNS mentre operava en un dels seus servidors. L’assistència em va informar que semblava així a causa de la seva Tecnologia híbrida, on utilitzen alhora els servidors DNS intel·ligents. Per tant, l’ISP no podrà veure res, ja que les seves dades semblen estar filtrant als seus propis servidors. Es tracta una mica de considerar què han esmentat al seu lloc web.

“Les nostres aplicacions VPN fàcils d’utilitzar per a Mac, Windows, IOS i Android us mantindran segur i protegirà la vostra privadesa contra els ulls indiscretos i els dolents.”

Tampoc estic segur de la part dels ulls indiscretos. Però bé, donem-los ara el benefici del dubte.

Veredicte: ExpressVPN també funciona amb VPN deslocalitzadora en aquest domini.

Xarxa de servidors

Alguna vegada heu sentit a parlar de “més valent”? Això és exactament el que cal cercar en una VPN quan es tracta de la xarxa de servidors. Com més servidors tingui una VPN, millor serà la possibilitat de desbloquejar els canals restringits a tot el món. En aquest apartat, en realitat no hi ha cap comparació entre tots dos. Unlocator encara és un jove i es llança a VPN amb grans ambicions, però encara és molt petit per competir amb un gegant com ExpressVPN.

Podeu comparar una xarxa de servidors de més de 2000 amb una que només en té 41? Per descomptat, no, i seria una pèrdua de temps per fer-ho. Però recordeu-vos, Unlocator VPN funciona en els seus servidors DNS intel·ligents, de manera que podeu dir que encara poden desbloquejar un gran nombre de canals geo-restringits, siguin quants servidors VPN tinguin.

VPN deslocalitzada abasta 41 països, que és palès en comparació amb la distribució del servidor de ExpressVPN. El proveïdor líder difereix al voltant de 145 ubicacions del servidor arreu del món. Això inclou 94 països.

Veredicte: si voleu garantir una bona experiència de transmissió mentre desbloquegeu contingut georerestringit de tot el món, la xarxa de servidors ExpressVPN us ajudarà a fer-ho amb facilitat.

ExpressVPN vs Unlocator VPN – Rendiment de velocitat

Aquesta és la part que tots heu estat esperant. Tots sabem que un xifratge VPN reduirà la velocitat d’internet. Però la pregunta és, quant afecta la vostra connexió? Aquesta resposta rau en si els servidors de la VPN són ràpids o no. En aquest front, ExpressVPN torna a guanyar, ja que només baixa un 7% quan es connecta a un servidor VPN.

Prova de velocitat ExpressVPN

Podeu veure els resultats de la meva prova de velocitat quan feia servir ExpressVPN:

 • Primer, vaig gravar el rendiment del meu dispositiu sense connectar-me a un servidor VPN.
  Prova de velocitat sense ExpressVPN
 • A continuació, vaig llançar ExpressVPN i em vaig connectar a un servidor proper al meu parador. D’aquesta manera garantim les velocitats més ràpides. Aquí teniu el que tinc:
 • Quan em vaig connectar a un servidor llunyà, la connexió va caure una mica més. Tot i això, la velocitat de pujada va augmentar.

Prova de velocitat VPN deslocalitzadora

Com he dit abans, ExpressVPN guanya aquesta ja que Unlocator va manipular la meva connexió de manera dràstica. Permeteu-me guiar per allò que he fet:

 • Un cop més, vaig gravar el rendiment del meu dispositiu sense una connexió VPN per comparar-ho més endavant.Resultats sense locutor
 • A continuació, em vaig connectar a un servidor de Londres, cosa que estava bastant malament. Vull dir fixar-se en la disminució de les velocitats de baixada i càrrega.London Unlocator Server
 • Després d’això, em vaig connectar a un altre servidor per veure si era exactament aquell. No, va resultar ser el mateix.Una altra VPN deslocalitzadora

Veredicte: ExpressVPN guanya aquesta ronda quan es tracta de la velocitat del dispositiu.

Atenció al client

Si teniu una bona atenció al client, aneu a convertir-vos en una de les millors empreses del sector. Per sort, aquest és un partit entre tots dos. Tots dos ofereixen una gran atenció al client i també hi ha una opció de xat en directe.

Els agents d’atenció al client d’ExpressVPN són força eficients i professionals quan resolen els vostres problemes. Per altra banda, El suport de Unlocator ha respost a la meva pregunta en pocs segons. Va ser bastant genial, tenint en compte que la majoria de les principals VPN requereixen uns minuts abans que us contestin.

Tots dos llocs web de la VPN inclou guies que us poden ajudar a configurar el dispositiu fàcilment. No importa si es tracta de VPN o Smart DNS, hi ha tutorials de configuració per a tot el que necessiteu saber als llocs web.

Veredicte: Les dues VPN disposen de serveis de suport excel·lents. És un sorteig.

ExpressVPN vs Unlocator VPN: compatibilitat del dispositiu & Aplicació

Majoritàriament, tots els proveïdors de VPN admeten la mateixa quantitat de plataformes. Trobareu clients tant de ExpressVPN com de Unlocator en sistemes operatius principals, com ara Windows, Mac, Android, iOS, així com Amazon Fire TV.

No podreu establir una connexió VPN a consoles de jocs com PlayStation i Xbox, ja que no són compatibles amb els clients VPN. Si voleu compartir una connexió amb aquestes plataformes, necessiteu instal·lar la VPN al vostre enrutador i sí, podeu fer-ho.

Una cosa amb què ExpressVPN millor amb Deslocador és que ofereix extensions del navegador. Van ser iguals en aquesta categoria, però ExpressVPN torna a sobresortir.

ExpressVPN té un disseny elegant i una interfície fàcil per treballar. L’aplicació de VPN de Unlocator és molt senzilla, però molt simple. Si navegueu prou per l’aplicació, podreu veure que no hi ha hagut cap feina realitzada.

L’aplicació de ExpressVPN és senzilla però molt efectiva. La secció de configuració ofereix molt d’escollir i d’utilitzar, mentre que Unlocator només ofereix si voleu connectar-vos automàticament o activar el commutador Kill. Això és. Què va bé i comú entre tots dos, encara que és la facilitat per connectar-se. Només cal triar un servidor i prémer el botó de connexió. És tan senzill.

Veredicte: A causa de la falta d’extensions i opcions de Unlocator a l’aplicació dedicada, ExpressVPN triomfa.

ExpressVPN vs Unlocator VPN: serveis de reproducció

Primerament, tots dos proveïdors VPN poden desbloquejar la plataforma de streaming líder Netflix dels EUA. Netflix és capaç de bloquejar l’accés VPN i ja fa força temps que ho fa. Fins i tot una de les principals VPN com IPVanish no es pot accedir a la biblioteca nord-americana del canal. Deslocalitzador, a través, pot malgrat ser nou a la indústria VPN.

Se sap que ExpressVPN ha superat els intents de serveis de streaming de bloqueig de VPN. Per tant, podeu comptar amb això per fer-ho. Totes dues van funcionar molt bé per evitar tota mena de restriccions geo-imposades a Netflix i aquest és un factor important a tenir en compte.

ExpressVPN té servidors en 94 països, cosa que significa que podeu desbloquejar centenars de canals mentre feu servir el servei. Per no parlar de la seva característica Smart DNS. Unlocator, en canvi, funciona en els seus servidors Smart DNS. Podeu accedir literalment a tots els canals compatibles amb el servei mentre feu servir un sol servidor VPN. Consulteu el seu lloc web per veure quins més de 230 canals són compatibles amb Unlocator.

Podreu desbloquejar els gustos de:

 • Hulu
 • ITV
 • NBC Sports
 • Ara TV
 • Spotify
 • Starz
 • beIN Sports
 • Canal Play
 • FuboTV
 • Epix
 • ESPN
 • Fox Sports
 • Netflix EUA
 • AMC
 • A&I
 • BBC iPlayer
 • BlinkBox
 • Vídeo principal
 • Xarxa WWE
 • Canal 4
 • El CW
 • CBC
 • BT Sport
 • CTV

Veredicte: Tots dos poden desbloquejar Netflix dels Estats Units i centenars de canals arreu del món. Aquesta recepció es dirigeix ​​tant a ExpressVPN com a Unlocator VPN.

VPN deslocalitzador vs ExpressVPN – El veredicte final

Tant Deslocador com ExpressVPN ho són excel·lents proveïdors de VPN. Ofereixen una àmplia gamma de funcions, són fàcils d’utilitzar, independentment de quin tipus d’usuari siguis i són molt fiables a l’hora de desbloquejar contingut geo-restringit. Així doncs, després d’aquesta revisió il·luminadora, ens permetem fer un millor repàs a què sobresurten cadascuna d’aquestes VPNs i a què poden faltar..

ExpressVPN

Pros

 • 2000+ servidors.
 • MediaStreamer Smart DNS.
 • Suport de xat fiable 24 hores / 7
 • Canvi de servidor il·limitat.
 • Interruptor de mata.
 • Cinc connexions concurrents.
 • Política de registre zero.
 • Desbloqueja Netflix dels EUA.
 • Tunnelització dividida.

Contres

 • Plans cars.

Deslocalitzador

Pros

 • Garantia de devolució de 30 dies.
 • Prova gratuïta.
 • Suport de xat en viu 24 hores al dia
 • Amplada de banda il·limitada.
 • Interruptor de mata.
 • 5 connexions simultànies.
 • DNS intel·ligents.
 • Funciona amb Netflix

Contres

 • Una mica car.
 • Xarxa de servidor petita.

ExpressVPN vs Unlocator VPN – Pensaments finals

Si haguéssim de dictaminar definitivament, ExpressVPN surt com a millor VPN dels dos. No volem eliminar el fet que Unlocator sigui encara nou i li quedi molt per fer-ho. Almenys, es pot desbloquejar Netflix on alguns dels principals no puguin. Consulteu què he de dir en aquesta revisió i seleccioneu quina VPN és millor. Qui surt com a guanyador en aquest feu de ExpressVPN vs Unlocator. Si voleu saber-ne més sobre aquests dos, mireu-ho Revisió ExpressVPN o Revisió VPN de deslocalitzador.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map